Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Claes Seldeby är Årets Chef

2023-03-09

Som vi berättade tidigare var vår koncernchef Claes Seldeby en av tre slutfinalister för Sveriges mest prestigefyllda ledarskapspris, Årets Chef, som tidningen Chef delar ut. Nu har vi den stora glädjen att berätta att Claes Seldeby är utnämnd till Årets Chef.

I snart 30 år har tidningen Chef delat ut Sveriges mest prestigefyllda ledarskapspris, Årets Chef. På evenemanget Årets Chef som hölls den 9 mars 2023, gick det prestigefyllda ledarskapspriset till Claes Seldeby.

Juryns motivering:

”En modern ledare som vågat bryta upp konserverade hierarkier till förmån för jämställdhet i en traditionell bransch. Med lika starka finansiella som kulturella resultat visar denna chef att mångfald är kopplat till lönsamhet.

En mänsklig ledare som rör sig lika ledigt på lagret som på scenen. Med nya rekryteringsgrepp och parollen från ”krogen till skogen” har han byggt vinnande team och förflyttat företagskulturen. Nöjer sig inte med att sätta miljöarbete på egna agendan, utan utbildar även andra för att tillsammans nå visionen om ett hållbart samhälle.”

Läs mer om vinnaren av Årets Chef här.

Stort grattis Claes!

Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript