Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell har allt en ventilationsmontör behöver

2018-10-04

Hedemora Inomhusmiljö arbetar med allting som rör ett friskt inomhusklimat. Företaget köper det mesta från Ahlsell och uppskattar det breda utbudet och korta leveranstiderna.

Sotning och ventilation går hand i hand. Därför föll det sig naturligt att sotningsföretaget Hedemora Sotaren tidigt drog igång systerföretaget Hedemora Inomhusmiljö som sedan 2016 drivs som ett eget aktiebolag. Medan Hedemora Sotaren mest arbetar med sotning och brandförebyggande åtgärder, ligger merparten av Hedemora Inomhusmiljös uppdrag på obligatorisk ventilationskontroll, OVK och ventilationsmontage i allt från villor till flerfamiljshus och skolor. Det mesta som rör ett friskt inomhusklimat, helt enkelt.

Trogen kund till Ahlsell

Sedan många år tillbaka är Hedemora Inomhusmiljö en trogen kund till Ahlsell och har tät kontakt med säljarna i Borlänge.

- Vi köper i princip allting vi behöver från Ahlsell, säger Christian Dahlström som är energicontroller och energiexpert. Framför allt handlar det om kanaler, luftdon, brandspjäll, men även styr- och reglerdetaljer, isoleringsmaterial och huvar. Utbudet av aggregat är också väldigt brett där Ahlsell lagerlagt alla ledande fabrikat och även en del uppstickare.

Ahlsell Office sparar tid och förenklar vardagen

Christian uppskattar de korta leveranstiderna och möjligheten att göra beställningar via webshopen där han har ända fram till klockan 18:00 att lägga en order för leverans dagen därpå. Han vill också lyfta Ahlsells utbud av smarta tjänster som sparar tid och gör vardagen lite enklare. Företaget har precis börjat implementera Ahlsell Office som är ett verktyg för arbetsorderhantering från kalkyl till fakturering som är kopplat till Ahlsells artikelregister.

- Nu kommer vi att få in alla artiklar med rätt prissättning och rabatter. Även fakturorna från Ahlsell kommer rakt in på rätt arbetsorder, vilket är väldigt praktiskt. Drömmen vore om Ahlsell även kunde erbjuda en bra projekteringslösning. Tyvärr ligger det väl lite utanför deras verksamhetsområde, men man kan ju alltid önska, avslutar Christian Dahlström.

Ventilation Tjänster

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.