Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Bygglogistik

Vår tjänst Bygglogistik handlar om att skapa en mer hållbar och effektiv logistiklösning. Vi vet att med rätt förutsättningar kan till och med oförutsedda hinder och avvikelser hanteras betydligt smidigare – och oavsett om du är byggherre, fastighetsägare eller installatör finns flera fördelar med att använda sig av bygglogistik. Mindre krångel, helt enligt plan.

Smarta logistiktjänster underlättar arbetet

Målet med Bygglogistik är att bidra till ett säkrare, mer hållbart och effektivt projekt. Det uppnår vi genom att analysera behoven och förutsättningarna – och tillsammans med er sätta en gemensam plan framåt. Vi är gärna med i ett tidigt skede för att säkerställa att rätt resurser och kompetens adderas vid rätt tidpunkt. På så vis kan vi optimera flödet av varor och reducera störningar kopplade till projektets logistikbehov. Självklart kan vi anpassa vårt arbete till tider och ytor som inte påverkar produktionen.

 

Under projektets gång utvärderar vi kontinuerligt arbetet och i slutskedet avslutar vi med en uppföljning där vi mäter effekterna och de gemensamma hållbarhetsmålen.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript