Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Blindnitmutter

Behöver du nitar till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt nit för ditt arbete. Vårt sortiment inkluderar bland annat popnit, blindnit, blindnitmutter multigripnit samt sortimentslådor med olika tillbehör. Hitta rätt bland vårt sortiment av nitar i flera storlekar och utföranden för olika typer av material och tjocklekar till ditt arbete. Bland vårt sortiment hittar du allt du behöver för infästning och montering för olika typer av jobb. Utforska vårt breda utbud av nitar online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 16 av 16

 • Blindnitmuttersats Avdel 2005/K
  Blindnitmuttersats Avdel 2005/K
  EA2005/KIT Sortimentslåda. Innehåller: Verktyg EA2005 och dorn + munstycke för M3, M4, M5, M6. Nitmuttrar M3-M6 i stål med plant huvud.
  Mer info
  1 Variant
 • POP-nut Kit
  POP-nut Kit
  Innehåller monteringsverktyg PNT110 med dragdornar och munstycken samt borr. Blindnitmuttrar i aluminium med plant huvud för materialtjocklek 0,25-3,0 mm. Levereras i fackindelad plastväska.
  Innehåller: 50 st M4, 50 st M5, 25 st M6.
  Mer info
  1 Variant
 • Blindnitmutter SB-pack, stål
  Blindnitmutter SB-pack, stål
  Plant huvud ÖPPEN. EUROSERT är en blindnitmutter utvecklad för europeisk standard och utformad att förenkla monteringen. Stort plant huvud tar upp höga axiella krafter. EUROSERT (9408) finns med SPLINES för att öka vridsäkerheten.
  Mer info
  4 Varianter
 • Blindnitmutter FTT "plant huvud", stål
  Blindnitmutter FTT "plant huvud", stål
  Plant huvud med öppen ände - typ FTT. Förutom en enkel och snabb applikation ger Blindnitmutter en stark muttergänga i tunna material såväl i stål som aluminium. Muttern monteras blint från en sida med hand- eller kraftverktyg vilket gör den idealisk att använda i slutna profiler, rör etc. Håldimensioner i jämna metriska mått är förenklar håltagning. FTT är försedd med räfflor under skallen vilket ger extra vridsäkerhet.
  Mer info
  14 Varianter
 • Blindnitmutter FTT "plant huvud", aluminium
  Blindnitmutter FTT "plant huvud", aluminium
  Plant huvud med öppen ände - typ FTT. Huvudformningen tar upp höga axiella krafter och ger en stark och stabil infästning Förutom en enkel och snabb applikation ger Blindnitmutter en stark muttergänga i tunna material såväl i stål som aluminium. Muttern monteras blint från en sida med hand- eller kraftverktyg vilket gör den idealisk att använda i slutna profiler, rör etc. Håldimensioner i jämna metriska mått förenklar håltagning.
  Mer info
  12 Varianter
 • Blindnitmutter FTT "plant huvud", rostfritt stål
  Blindnitmutter FTT "plant huvud", rostfritt stål
  Plant huvud med öppen ände - typ FTT A2. Förutom en enkel och snabb applikation ger Blindnitmutter en stark muttergänga i tunna material i rostfritt stål. Muttern monteras blint från en sida med hand- eller kraftverktyg vilket gör den idealisk att använda i slutna profiler, rör etc. Håldimensioner i jämna metriska mått är förenklar håltagning.
  Mer info
  13 Varianter
 • POP-nut UPO, aluminium
  POP-nut UPO, aluminium
  Enkel och idealisk lösning för att få starka gängor i tunna material. Passar alla materialtjocklekar mellan 0,25 – 8,0 mm. POP-nut monteras i borrat eller stansat hål med normal tolerans. Muttern skruvas på verktygets dragdorn manuellt eller automatiskt beroende på verktygstyp. När dragdornet dras bakåt expanderar den ogängade delen radiellt och muttern nitas fast i materialet. Dornet skruvas ur och muttern sitter så säkert att den inte snurrar när skruven dras åt.
  POP-nut med plant huvud i aluminium AlMg2,5 obehandlad. POP-nut är en enkel och idealisk lösning för att få starka gängor i tunna plåtar. Blindnitmuttern har minst sex fulla gängvarv vilket ger infästningen med höghållfasthet. Blindmonteras från en sida och sitter permanent fastnitad.
  Mer info
  9 Varianter
 • Blindnitmutter FTR "försänkt huvud", stål
  Blindnitmutter FTR "försänkt huvud", stål
  Självförsänkande huvud med öppen ände - typ FTR. Med en enkel och snabb applikation ger Blindnitmutter en stark muttergänga i tunna material såväl i stål som aluminium. Muttern monteras blint från en sida vilket gör den idealisk att använda i slutna profiler, rör etc. Håldimensioner i jämna metriska mått förenklar håltagning. Ingen försänkning behövs för att få en slät yta.
  Mer info
  13 Varianter
 • Blindnitmutter HEX "plant huvud", stål
  Blindnitmutter HEX "plant huvud", stål
  Sexkant. Plant huvud med öppen ände - typ FTTE. Förutom en enkel och snabb applikation ger Blindnitmutter en stark muttergänga i tunna material såväl i stål som aluminium. Muttern monteras blint från en sida med hand- eller kraftverktyg vilket gör den idealisk att använda i slutna profiler. FTTE garanterar med sin sexkantinfattning en helt vridsäker infästning.
  Mer info
  6 Varianter
 • POP-nut UKO, rostfritt stål
  POP-nut UKO, rostfritt stål
  POP-nut med självförsänkt huvud i rostfritt stål SS 2332. POP-nut är en enkel och idealisk lösning för att få starka gängor i tunna plåtar. Blindnitmuttern har minst sex fulla gängvarv vilket ger infästningen med höghållfasthet. Blindmonteras från en sida och sitter permanent fastnitad.
  Mer info
  4 Varianter
 • POP-nut UPO, rostfritt stål
  POP-nut UPO, rostfritt stål
  POP-nut med plant huvud i rostfritt stål SS 2332. POP-nut är en enkel och idealisk lösning för att få starka gängor i tunna plåtar. Blindnitmuttern har minst sex fulla gängvarv vilket ger infästningen med höghållfasthet. Blindmonteras från en sida och sitter permanent fastnitad.
  Mer info
  5 Varianter
 • Metallexpander MX för tunnplåt
  Metallexpander MX för tunnplåt
  MX mutter är en skruvankare för tunna material som plåt, plast etc. Gripvingar expanderar och griper tag i materialet. Montaget sker blint från en sida vilket gör produkten extra användbar. Utförande: Plant huvud, kragad hylsa med metrisk gänga. Levereras utan skruv.
  Mer info
  3 Varianter
 • Blindnitmutter plant huvud och splines, stål
  Blindnitmutter plant huvud och splines, stål
  EUROSERT är en blindnitmutter utvecklad för europeisk standard och utformad att förenkla monteringen. Stort plant huvud tar upp höga axiella krafter. EUROSERT finns med SPLINES för att öka vridsäkerheten. Material: Stål. Ytbehandling: Blankförzinkad 6 µm
  Mer info
  1 Variant
 • Blindnitmutter sluten plant huvud
  Blindnitmutter sluten plant huvud
  Plant huvud. Stål.
  Mer info
  2 Varianter
 • POP-nut UPO, stål
  POP-nut UPO, stål
  POP-nut med plant huvud i stål SS 1325. POP-nut är en enkel och idealisk lösning för att få starka gängor i tunna plåtar. Blindnitmuttern har minst sex fulla gängvarv vilket ger infästningen med höghållfasthet. Blindmonteras från en sida och sitter permanent fastnitad.
  Mer info
  7 Varianter
 • Blindnitmutter HEX "försänkt huvud", stål
  Blindnitmutter HEX "försänkt huvud", stål
  Sexkant. Självförsänkande huvud med öppen ände - typ ER. Förutom en enkel och snabb applikation ger Blindnitmutter en stark muttergänga i tunna material såväl i stål som aluminium. Muttern monteras blint från en sida med hand- eller kraftverktyg vilket gör den idealisk att använda i slutna profiler. ER garanterar med sin sexkantinfattning en helt vridsäker infästning. Ingen försänkning behövs för att få en slät yta.
  Mer info
  5 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.