Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tätningslister

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 24

 • Tätningslist Tesa Skumplast/dammlist
  Tätningslist Tesa Skumplast/dammlist
  Kallt drag och irriterande ljud kan avsevärt påverka ditt välbefinnande. Med tesamoll® UNIVERSAL som är en självhäftande tätningslist i skum kan du effektivt eliminera problem som dessa. Denna mångsidiga dörr- och fönstertätningslisten finns i olika storlekar. Du kan med framgång använda den som en effektiv tätningslist mot drag för dörrar- och fönster då den tätar dolda springor mellan 1-5 mm. Du kan också fästa den längs ramen för att minska oväsen vid stängning av skåp och garderobsdörrar. Använd denna mångsidiga isoleringstejp för att göra ditt hem en lugn och bekväm plats.

  * Självhäftande skumprofil
  * Tätar springor mellan 1 till 5 mm
  * Hållbarhet: 2 år
  * Mjuk och flexibel
  Mer info
  1 Variant
 • Dammtätningslist
  Dammtätningslist
  Dammlist som monteras mellan bågarna och släpper igenom luft men inte smuts. Genom att använda dammlist mellan glasen minskar behovet av rengöring och listen fungerar även som bullerdämpande. Dammlisten ger dessutom varmare innerglas och mindre kallras. Listen saknar release-papper och dras enkelt direkt från rullen som sitter fast i kartongens botten. Kartongen försluts enkelt och bevarar dammlisten hel och ren till nästa jobb. Förvaras och appliceras i rumstemperatur på torra och rena ytor. Klipp listen i hörnen och sträck inte vid montering. Montering under + 10° C rekommenderas ej.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningslist 3M P-Profil
  Tätningslist 3M P-Profil
  Slitstark självhäftande tätningslist för fönster och dörrar i EPDM-gummi. Utmärkt hållbarhet med 10 års flexibilitet. Motstår Ozon och UV-ljus. Väderbeständig. Vind- och vattentålig. Springbredd: 3-5 mm.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tätningslist 3M Silicon O-list SIR
  Tätningslist 3M Silicon O-list SIR
  Tätningslist i Silicon för fönster och dörrar. Överlägsen hållbarhet med 15 års flexibilitet. Rund. Storlek: 5,5mm, 7,5mm. Längd: 25m, 100m. Springbredd: 2-4mm, 2-6mm. Färg: Vit
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningslist P-list
  Tätningslist P-list
  Den självhäftande, lättmonterade tesamoll® P-profilen för fönster och dörrar. Speciellt lämplig vid större springor, tack vare P-profilen. P-profilen gummi av hög kvalitet klarar nästan alla typer av väderlek och är lätt att montera
  Mer info
  6 Varianter
 • Cellgummilist
  Cellgummilist
  God åldrings- och väderbeständighet. Häftskiktet består av en dubbelsidig armerad tejp som är försedd med ett silikonbehandlat skyddspapper. De självhäftande tätningslisterna fäster bra på de flesta material som t. ex. trä, plast och metall. Ett bra resultat förutsätter att ytan är ren och torr.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tätningslist Omega Silikon
  Tätningslist Omega Silikon
  Tätningslist i omegaprofil av vit silikon för limning med silikonlim. Passar till springor mellan 2-6 mm. Listen är stadig att arbeta med, men ändå elastisk och följsam. Invändigt talkad för att inte klibba ihop.
  Mer info
  1 Variant
 • Borstlist
  Borstlist
  Borstlist utan hållare till innerdörrar, entréportar, soprum och garage. För hållare se tillbehör.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tätningslist 3M Silicon O-list SIO
  Tätningslist 3M Silicon O-list SIO
  Tätningslist i Silicon för fönster och dörrar. Överlägsen hållbarhet med 15 års flexibilitet. Rund med fästflik. Storlek: 9 x 5,5mm, 10,5 x 7,5mm. Längd: 25m,100m. Springbredd: 2-4mm, 2-6mm. Färg: Vit.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gummilist
  Gummilist 1 Variant
 • Tätningslist Universal
  Tätningslist Universal
  Självhäftande av EPDM-gummi. För tätning av luckor, plåtskåp m m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hållare för Borstlist
  Hållare för Borstlist
  Hållare för borstlist, aluminium. De större måtten gäller 269238 och de mindre gäller 269236.
  Mer info
  2 Varianter
 • Clipsprofiler
  Clipsprofiler
  Tätningslist och plåtskoning för plåtkanter etc.
  Mer info
  6 Varianter
 • Tätningslist 3M Universal Silicon
  Tätningslist 3M Universal Silicon
  Självhäftande tätningslist i Silicon för multianvändning. Överlägsen hållbarhet med 15 års flexibilitet. Rund med häftämne. Storlek: 9 x 7 mm. Längd: 6m. Springbredd: 2-7mm. Färg: Transparent, vit.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningslist 3M K-Profil
  Tätningslist 3M K-Profil
  Slitstark självhäftande tätningslist för fönster och dörrar i EPDM-gummi. Utmärkt hållbarhet med 10 års flexibilitet. Motstår Ozon och UV-ljus. Väderbeständig. Vind- och vattentålig. Storlek: 9 x 4mm. Längder: 6m, 24m respektive 100m. Springbredd: 2 - 3,5mm. Färg: Vit. brun.
  Mer info
  4 Varianter
 • Borstlist självhäftande
  Borstlist självhäftande
  För montering i nederkant på tröskellösa dörrar som skydd mot drag, ljud och damm. Polystyrolplast med borst i nylon. För springor upp till 15 mm. Bredd 1,0m. Totalhöjd 43mm. Livslängd 4-6 år.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningslist 3M Universal
  Tätningslist 3M Universal
  Självhäftande tätningslist med inbyggda luftkanaler för badkar, tvättställ, spis, takluckor, vindskupor, sopskåp, elmätarskåp mm. Utmärkt hållbarhet. Motstår Ozon och UV. Väderbeständig. Vind- och vattentålig. Storlek: 15 x 8mm, 10x 5mm. Längder: 2m, 50m respektive 100m. Springbredd: 2-4mm, 2-7mm. Färg: Svart
  Mer info
  3 Varianter
 • Garagelist
  Garagelist
  För tätning drag, löv och snö mm. EPDM-gummi för underkant på garageport. Spikas fast med medföljande spik. Livslängd upp till 9 år.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningslist SIO list Silikon
  Tätningslist SIO list Silikon
  Tesamoll Silikontätningslist täpper igen springor på en vidd mellan 2-4 mm. Tätningslisten är utformad för fönster och dörrar med medelstora springor och hjälper till att hålla värmen inne. Den häftas eller limmas fast och har en livslängd på upp till 10 år
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningslist Tesa Silicon
  Tätningslist Tesa Silicon
  Tesamoll PREMIUM FLEXIBLE omega-formad profil för fönster och dörrar är det bekvämaste sättet att isolera springor, eftersom den enkelt anpassar sig efter springans storlek. PREMIUM FLEXIBLE kvalitetsprofil som klarar nästan alla väderförhållanden.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.