Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Industri- och tekniktätning

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 25

 • Flänstätning Loctite SI 5980
  Flänstätning Loctite SI 5980
  LOCTITE SI 5980 är en flänstätning avsedd för packningsapplikationer. Den klarar lågtryckstest i ledningen som utförs efter montering av flänsarna. Exempel på typiska applikationer är stansade plåtkåpor (kamkedjekåpor och oljetråg) där god oljebeständighet och förmåga att stå emot hög fogrörelse krävs. Produkten har ledande arbetsmiljö- och säkerhetsegenskaper.
  Teknisk Data:
  Färg: Svart
  Volym: 100 ml
  Max. spalt: 1 mm
  Arbetstemperatur: -50 to + 200°C
  Skjuvhållfasthet: 1,6 N/mm²
  Yttorr efter 30 min
  Genomhärdningsvolym efter 24 h [mm]: 1
  Mer info
  1 Variant
 • Flänstätning Loctite® 5926
  Flänstätning Loctite® 5926
  Silikontätning. Tål alla slags vätskor som används i motorer och i verkstäder. Sväller dock något i bensin. Tål vibrationer och höga tryck. Lämplig till bil och maskinreparationer. Tål temperaturer upp till 260°.
  Mer info
  3 Varianter
 • Packningstätning/klister Loctite®
  Packningstätning/klister Loctite®
  Flexibelt tätningsmedel i pastaform. Håller packningar på plats. Tätar slitna packningar. Monteras efter 5-10 minuter, brukbart efter sammandragning. Kan efterjusteras och tas isär. Tål vatten, ånga, fotogen, bensin, oljor, smörjmedel, glykol m.m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Flänstätning Loctite® 574
  Flänstätning Loctite® 574
  Ersätter skurna packningar på plana och slipade ytor. För pumpar, termostater, oljetråg, ventilkåpor, motorhalvor, växellådor m.m. Utmärkt kemikaliebeständighet. Max spaltfyllnad 0,5 mm. Kan trycksättas efter 15 minuter. Ej skinnbildande.
  Mer info
  2 Varianter
 • Industrisilikon Loctite 5375
  Industrisilikon Loctite 5375
  Limning och tätning av plastdetaljer, kabelgenomföringar och paneler. Åldringsbeständig. Tål UV ljus. Luktfri.
  Mer info
  1 Variant
 • Flänstätning Loctite® 5188
  Flänstätning Loctite® 5188
  Hög flexibel anaerobtätning. Ger överlägsen adhesion och flexibilitet i de mest krävande applikationer, även efter värmeåldring. Idealisk att använda på styva flänsar i stål och aluminium. Oljebeständighet: utmärkt. Vatten/glykolbeständighet: utmärkt. Färg: Röd, fluorescerande. Draghållfasthet på stål: 7 N /mm2 Brottöjning: 180 % . 50 ml.
  Mer info
  1 Variant
 • Industrisilikon Sikasil-Gasket
  Industrisilikon Sikasil-Gasket
  Industrisilikon som är beständig mot oljor, vatten och frostskyddsmedel. Motstår upprepad upphettning och avkylning. Ersätter packningar av kork, filt, gummi eller liknande. Används där en elastisk, vibrationssäker och tryckbeständig packning behövs.
  Mer info
  1 Variant
 • Silikonlim/Tätningsmedel DC 732
  Silikonlim/Tätningsmedel DC 732
  Dow Corning silikonlim/tätningsmedel 732 är ett tåligt enkomponent, gummiartat material som härdar vid rumstemperatur. Det möter kraven från en stor mängd olika industriella lim- och tätningsbehov. Lämpar sig utmärkt för sammanfogning av olika material och material med olika utvidgning.

  Silikonlim/tätningmedel från Dow Corning har följande egenskaper:
  Temperaturområde: -65 till + 350°C
  Vädertåliga: Silikonlim är mycket resistenta mot UV-strålning och yttre miljö gör att de inte hårdnar, spricker och blir spröda
  Kemikalietåliga: Silikonlim bryts inte ner även under lång exponering

  Ättiksyrehärdande silikonlim är normalt första valet på grund av pris och temperaturtålighet. Dessa kan tåla upp till 275°C kontinuerligt och kortvarigt 350°C beroende på produkt.
  Mer info
  4 Varianter
 • Högtemptätning Loctite® 5972
  Högtemptätning Loctite® 5972
  Högtemptätning. Diselbeständig högtemptätning som tätar snabbt, förblir flexibel. Tål smörjmedel, milda alkalier, vatten, ånga samt flyg- och bilbränsle. Tål temp. upp till 315°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Fläns & Gängtätning T4000
  Fläns & Gängtätning T4000
  Fläns & gängtätning T4000 är en lösningsmedelsfri anaerob (härdar i frånvaro av syre) tätningsmassa som ger en snabb och läckagesäker tätning som ersätter lin, teflonband och konventionella packningar. T4000 är tixotrop (rinner ej) och kan således appliceras på vertikala ytor. T4000 används med fördel på gängor, rör, pluggar och flänsar. T4000 är efter härdning demonterbar och beständigt mot drivmedel, olja, kylmedel och lösningsmedel. Har en spaltfylnad på 0,5m/m och används med fördel på gängor från ½" och uppåt.
  Mer info
  1 Variant
 • Industrisilikon Loctite SI 595
  Industrisilikon Loctite SI 595
  LOCTITE SI 595 Industrisilikon. 1-K silikon, ättikspjälkad. Limning, tätning och skydd av delar som utsätts för stötar, konstant vibration, vridning, böjning, temperaturexpansion och sammandragning. Ej för limning eller tätning av elektrisk utrustning. Silikon som härdar vid rumstemperatur (RTV). Tål hög temperatur.
  Teknisk Data:
  Färg: Ofärgad
  Lukt: Ättika
  Yttorr efter: 10 till 15 min
  Arbetstemperaturintervall: -55°C till +250°C
  Förpackning: Tub
  Mer info
  1 Variant
 • Industrisilikon Locite SI5366
  Industrisilikon Locite SI5366
  Färglös 1-komponents industriell acetoxisilikontätning/lim. Dess flexibilitet förbättrar fogens lastbärande och stötdämpande egenskaper.
  LOCTITE SI 5366 är en färglös 1-komponents industriell acetoxisilikontätning/lim som har utvecklats särskilt för att säkerställa perfekt tätning, såväl som vidhäftning och skydd. Typiska användningsområden är tätning av sidorutor i tågvagnar, tätning av värmekällor (ugnar, värmeväxlare, ångledningar, varmvattenberedare), skydd/isolering av elskåp, limning av HCR-silikoner och allmänt underhåll. Hög brotthållfasthet på 530%.

  Fördelar:
  Särskild sammansättning för perfekt tätning.
  1-komponentsprodukt – kräver ingen blandning.
  Förbättrar fogens lastbärande och stötdämpande egenskaper.
  Snabb skinnbildning.
  Mer info
  1 Variant
 • Fläns & Gängtätning T2000
  Fläns & Gängtätning T2000
  Fläns & gängtätning T2000 är en lösningsmedelsfri anaerob (härdar i frånvaro av syre) tätningsmassa som ger en snabb och läckagesäker tätning som ersätter lin, teflonband och konventionella packningar. T2000 är tixotrop (rinner ej) och kan således appliceras på vertikala ytor. T2000 används med fördel på gängor, rör, pluggar och flänsar.T 2000 är efter härdning demonterbar och är beständigt mot drivmedel, olja, kylmedel och lösningsmedel. Har en spaltfylnad på 0,3 m/m och används med fördel på gänger upp till 1".
  Mer info
  1 Variant
 • Industrisilikon Loctite SI5368
  Industrisilikon Loctite SI5368
  Svart 1-komponents industriell acetoxisilikontätning för fordons- och flygindustri samt elektronik. Har snabb skinnbildning.

  LOCTITE SI 5368 är en svart 1-komponents industriell acetoxisilikontätning som har utvecklats särskilt som universaltätning, men kan även användas för limning. Produkten är särskilt lämpad för fordons- och flygindustri samt elektronikbranschen. Produkten blir klibbfri vid exponering till luftfuktighet inom 5 minuter och behöver inte blandas.

  Fördelar:
  Universaltätning.
  Kan även användas för limning.
  Klibbfri efter 5 minuter.
  1-komponentsprodukt – behöver inte blandas.
  Mer info
  1 Variant
 • Industrisilikon Sealtite 210
  Industrisilikon Sealtite 210
  Industrisilikon Sealtite 210, svart.
  Mer info
  1 Variant
 • Flänstätning Loctite® SI 5970
  Flänstätning Loctite® SI 5970
  Flänstätning som ersätter traditionella packningar på både metall och plastflänsar. Idealisk att använda vid kraftiga vibrationer samt när en flexibel produkt önskas. Kan användas på målade detaljer och detaljer av plast. Klibbfri efter 25 min. Tål arbetstemperaturer -60°C upp till 200°C. 300 ml.
  Mer info
  1 Variant
 • Industrisilikon Loctite 5616
  Industrisilikon Loctite 5616
  "LOCTITE SI 5616 är en vit snabbhärdande 2-komponents alkoxisilikontätning/lim som är lämpad för glas, metall och glaskeramik. Den har utmärkt fogstyrka upp till +180 °C och motstår högre temperaturer vid kortvarig exponering. Typiska användningsområden är tätning/limning av glasspishällar, i badrum och fuktiga miljöer och vid minskning av antalet svets- och nitfogar i tillämpningar med höga temperaturer. Kan även användas för särskild tätning/limning av elektronisk utrustning. Luktfri, mögel- och Uv-resistent. Färg: vit. Fixeringstid: 10 – 15 min. Brottöjning: 200 %. Shore A-hårdhet: 30. Skjuvhållfasthet: 1,7 N/mm2. Arbetstemperaturintervall: -50°C till +120°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Flänstätning Loctite® 573
  Flänstätning Loctite® 573
  Flänstätning - Långsam härdning Idealisk för användning på bearbetade och styva flänsar.

  LOCTITE 573 används för tätning av tätt inpassade fogar mellan styva ytor och flänsar av metall. Produkten härdar utan kontakt med luft mellan tätt inpassade metallytor. Används typiskt som platsformad packning på styva flänskopplingar, t.ex. i växellådor och maskinhus. Den är idealisk för delmontering som tar flera timmar. Egenskaperna hos LOCTITE 573 ger mindre utflytning av den flytande produkten efter applicering på delen.

  Fördelar: Används vanligtvis som platsformad packning på styva flänskopplingar. Idealisk för tätning av stora, styva metallflänsar eller flänsar där monteringen kan ta upp till flera timmar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Flänstätning Loctite® SI 5910
  Flänstätning Loctite® SI 5910
  Flänstätning. Bra limningsegenskaper. För flexibla flänsar, bearbetade eller gjutna ytor, metall eller plast
  Mer info
  1 Variant
 • Gänglåsning Loctite® 245
  Gänglåsning Loctite® 245
  LOCTITE 245 Gänglåsning. Metakrylatbaserad. Medelhög styrka och medelhög viskositet för stora gängor med storlek upp till M80. Oljebeständig. Demonteras med vanliga verktyg.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.