Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vattentätning

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt sortiment inom betong. För dig som jobbar inom byggentreprenad inom betongkomplement har vi brett sortiment. Här finner du armeringsprodukter, ingjutningsdetaljer och andra produkter inom betong. Söker du fästprodukter och montagedetaljer hittar du även detta. Flertalet produkter inom betongkomplement finns i vårt sortiment. Med våra tekniska säljare och specialistkunskap tillsammans med en smidig e-handel vill vi finnas för dig. Utforska vårt breda utbud av produkter inom betongkomplement här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 108

 • Vatten- och radontätning, a-collection
  Vatten- och radontätning, a-collection
  Vatten- och radontätning i EPDM med klämmor i rostfritt syrafast stål. Lång fläns för tillförlitligt grepp i omgivande betong samt lång livslängd på åtdragsklämmor. Testad till ett vattentryck på 0,5- 3 bar dvs. ca 5 - 30 mVp.
  Mer info
  22 Varianter
 • Tätmembran Bituthene 8000
  Tätmembran Bituthene 8000
  Robust kompositfilm för vatten- och radontäta konstruktioner. Bituthene 8000 är avsedd för eftermontage på väggar. Monteras på betong med primer S2 eller W2. Kompatibelt med övriga Preprufe membran.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätmassa Bituthene LM
  Tätmassa Bituthene LM
  Bituthene LM är en tvåkomponent tätmassa som används vid detaljarbeten med Preprufe- eller Bituthene tätmembran. Används vid t.ex rörgenomföringar och tätning runt påltoppar.
  Mer info
  1 Variant
 • Primer W2
  Primer W2
  Vattenbaserad primer för Preprufe 800PA och Bituthene 8000. Åtgång ca 7-10 m²/liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Fogbleck Contaflexactiv ACF
  Fogbleck Contaflexactiv ACF
  Fogbleck med en beläggning av svällande bentonit som används för att täta gjutfogar mellan platta och vägg mot inträngande vatten. Monteras på plattans överkantsarmering utan verktyg med hjälp av den stansade foten, plåten ska gjutas in minst 30 mm i första gjutningen. Plåtarna ska överlappa varandra med 10 cm och varje överlapp säkras med en medföljande montagebygel. Contaflexactiv finns även som kvarsittande avstängare för att kunna sammanfogas till ett komplett system. Testad till ett vattentryck på 5 bar dvs. ca 50 mVp.
  Mer info
  2 Varianter
 • Svällband Hydrotite CJTA
  Svällband Hydrotite CJTA
  Svällande fogband av syntetiskt material som sväller vid kontakt med vatten. Med skyddshinna för att fördröja svällning. Dimension: 7x25 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Bentonitpasta SW Paste
  Bentonitpasta SW Paste
  Smetmassa av bentonitlera som sväller vid kontakt med vatten. Används för att bygga upp hålkäl vid anslutning bottenplatta/vägg.
  Mer info
  1 Variant
 • Svällband Saltvatten Bentobar + SW
  Svällband Saltvatten Bentobar + SW
  Svällband av natriumbentonit och butylgummi som sväller vid kontakt med vatten och på så sätt tätar gjutfogen i betongkonstruktionen. Bentobar + SW är speciellt utvecklad för att täta fogar som kan komma i kontakt med saltvatten eller förorenat vatten. Monteras i dubbelarmerade konstruktioner med minst 8 cm täckande betong. Testad till ett vattentryck på 4 bar dvs. ca 40 mVp.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätmembran Bitutape
  Tätmembran Bitutape
  Utvändig tätning vid horisontella och vertikala gjutfogar samt vid gjutfogen mellan golv & vägg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätmembran Preprufe 800PA
  Tätmembran Preprufe 800PA
  Robust självhäftande HDPE-membran för vatten- och radontäta konstruktioner. Preprufe 800PA är avsedd för eftermontage på väggar. Monteras på betong med primer SC1 eller W2. Kompatibelt med övriga Preprufe membran samt Bituthene 8000.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätmembran Preprufe tape LT
  Tätmembran Preprufe tape LT
  Preprufe tape LT används vid behov för att täta skarvar mellan Preprufe-membran samt vid detaljarbeten så som ex. hörn.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätmembran Preprufe 300R/Preprufe 160R
  Tätmembran Preprufe 300R/Preprufe 160R
  Robust HDPE-membran för vatten- och radontäta konstruktioner. Vid gjutning bildas en självhäftande vidhäftning till betongen. Detta förhindrar vattnet att tränga in mellan membran och betong. Överlappen kompletteras med Preprufe Tape LT vid temperaturern under 13°C. Preprufe 300R används för betongplattor som är tjockare än 350 mm och Preprufe 160R används för betongkonstruktioner med en tjocklek upp till 350 mm. Kompatibla med övriga Preprufe membran samt Bituthene 8000.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätmembran Preprufe 300R PLUS/Preprufe 160R PLUS
  Tätmembran Preprufe 300R PLUS/Preprufe 160R PLUS
  Robust HDPE-membran för vatten- och radontäta konstruktioner. Vid gjutning bildas en självhäftande vidhäftning till betongen. Detta förhindrar vattnet att tränga in mellan membran och betong. Preprufe PLUS har en så kallad kick out roll och Zip Lap vilket möjliggör snabbare och säkrare överlappsskarvar. Överlappen klarar installation till 0°C utan extra tejp. Preprufe 300R PLUS används för betongplattor som är tjockare än 350 mm och och Preprufe 160R PLUS används för betongkonstruktioner med en tjocklek upp till 350 mm. Kompatibla med övriga Preprufe membran samt Bituthene 8000.
  Mer info
  2 Varianter
 • Smetmassa Bentoseal
  Smetmassa Bentoseal
  Smetmassa av bentonitlera används för att bygga upp hålkäl vid anslutning bottenplatta/vägg.
  Mer info
  1 Variant
 • Svälltape Contaflex ACS
  Svälltape Contaflex ACS
  Självklistrande svälltejp försedd med skyddsfolie av majsstärkelse som förintas vid gjutning. Tillbehör till Contaflex systemfog.
  Mer info
  2 Varianter
 • Klämlist bentonitmatta
  Klämlist bentonitmatta
  Bockad plåt med svälltape för montage i överkant bentonitmatta vid väggmontage.
  Mer info
  1 Variant
 • HyDra Tube bentonit
  HyDra Tube bentonit
  Bentonitpulver inkapslat i en förpackning som löses upp i kontakt med vatten. Används som hålkäl för att få en mjuk övergång mellan bottenplatta/vägg under bentonitmattan.
  Mer info
  1 Variant
 • Fogbleck Preprufe
  Fogbleck Preprufe
  Fogbleck med tätskikt av Preprufe samt Bentonit i överlappen. Tätskiktet har en skyddsfolie som avlägsnas innan gjutning. Preprufe är självhäftande mot betongen och påverkas inte av vädret. Vattentäthet vid skarvar säkras genom en överlappning på 100 mm i längdriktningen med bentonit mellan stålplattorna.
  Mer info
  1 Variant
 • Sprickanvisare Contaflex
  Sprickanvisare Contaflex
  Sprickanvisare med en dubbelsidig beläggning av svällande bentonit som används för att täta anvisade krympsprickor. Monteras i väggen för att styra sprickorna till den monterade plåten för att möjliggöra gjutningar i längre etapper. Bredden anpassas till närmsta mått mellan väggarmeringen, dock minst halva väggtjockleken.
  Mer info
  5 Varianter
 • Fogbleck Contaflexactiv ACR, rulle
  Fogbleck Contaflexactiv ACR, rulle
  Fogbleck med en beläggning av svällande bentonit som används för att täta gjutfogar mellan platta och vägg mot inträngande vatten. Monteras på plattans överkantsarmering med hjälp av montagebyglar alternativt nedsänkes i färsk betong, plåten ska gjutas in minst 30 mm i första gjutningen. Plåtarna ska överlappa varandra med 10 cm och varje överlapp säkras med en medföljande montagebygel. Contaflexactiv finns även som kvarsittande avstängare för att kunna sammanfogas till ett komplett system. Testad till ett vattentryck på 5 bar dvs. ca 50 mVp.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.