Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vattentätning

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt sortiment inom betong. För dig som jobbar inom byggentreprenad inom betongkomplement har vi brett sortiment. Här finner du armeringsprodukter, ingjutningsdetaljer och andra produkter inom betong. Söker du fästprodukter och montagedetaljer hittar du även detta. Flertalet produkter inom betongkomplement finns i vårt sortiment. Med våra tekniska säljare och specialistkunskap tillsammans med en smidig e-handel vill vi finnas för dig. Utforska vårt breda utbud av produkter inom betongkomplement här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 112

 • Vatten- och radontätning, a-collection
  Vatten- och radontätning, a-collection
  Vatten- och radontätning i EPDM med klämmor i rostfritt syrafast stål. Lång fläns för tillförlitligt grepp i omgivande betong samt lång livslängd på åtdragsklämmor. Testad till ett vattentryck på 0,5- 3 bar dvs. ca 5 - 30 mVp.
  Mer info
  22 Varianter
 • Svällband Masterstop Bentonit
  Svällband Masterstop Bentonit
  Svällband av bentonit som sväller vid kontakt med vatten och på så sätt tätar gjutfogen i betongkonstruktionen. Monteras i dubbelarmerade konstruktioner med minst 8 cm täckande betong. Testad till ett vattentryck på 5 bar dvs. ca 50 mVp.
  Mer info
  1 Variant
 • Fogmassa FlexproofX 1K
  Fogmassa FlexproofX 1K
  Vattentät fogmassa med hög elasticitet och vidhäftning. En flexibel spricköverbryggande fogmassa speciellt framtagen för tätning av betongkonstruktioner. FlexproofX®1 1K samt UV är idealisk att använda till tätning i t.ex. fogar i golv och mellan prefabricerade väggelement. FlexproofX®1 NV är självutjämnande och idealisk att använda till tätning i t.ex. fogar i golv och broar.
  Mer info
  4 Varianter
 • Master rörtätning vatten/radon
  Master rörtätning vatten/radon
  Tätningsinsats för vatten- och radontätning av rörgenomföringar i ex. vägg eller valv. Gummit som är monterat mellan två bultade brickor spänns åt korsvis med momentnyckel. Beställs efter specifik håldiameter och efter variabel eller specifik rördiameter. Som standard i rostfritt V2A utförande. Testad till ett vattentryck på 3 bar dvs. ca 30 mVp.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tätband Conflex
  Tätband Conflex
  Tätband som vidhäftar till betongen och på så sätt tätar gjutfogen i betongkonstruktionen. Skarvas genom att ändarna "bakas" ihop. Monteras i första hand genom att sänkas ner till halva höjden i första gjutetappen, alternativt med tillhörande primer på en rengjord, jämn och sprickfri betongyta. Produkten är okänslig för fukt i och med att produkten inte sväller.
  Mer info
  2 Varianter
 • Montagenät till svällband
  Montagenät till svällband
  Montagenät för att fästa svällband på härdad betong. Säkerställer svällbandets anliggning mot befintlig betongyta.
  Mer info
  1 Variant
 • Master-Ring
  Master-Ring
  Tätningsinsats för vatten- och radontätning av rörgenomföringar i ex. vägg eller valv. Gummit som är monterat mellan två bultade brickor spänns åt korsvis med momentnyckel. Beställs efter specifik rör- och håldiameter.
  Som standard i rostfritt V2A utförande. Testad till ett vattentryck på 3 bar dvs. ca 30 mVp.
  Mer info
  40 Varianter
 • Skarvnippel Rondo
  Skarvnippel Rondo
  Skarvnippel används för att skarva injekteringsslangar eller ansluta matarslang till injekterinsslang.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätmembran Bituthene 8000
  Tätmembran Bituthene 8000
  Robust kompositfilm för vatten- och radontäta konstruktioner. Bituthene 8000 är avsedd för eftermontage på väggar. Monteras på betong med primer S2 eller W2. Kompatibelt med övriga Preprufe membran.
  Mer info
  1 Variant
 • Slamma Penetron
  Slamma Penetron
  Ett torrbruk med aktiverande vattentätande kemi som blandas med vatten till en slamma som påföres genom att penslas, rollas eller sprutas direkt på vattenmättad betong. Tätar med hjälp av betongens eget vatten och
  läckagevattnet, det vill säga det vatten som är på väg igenom betongens sprickor och kapillärer.
  Mer info
  1 Variant
 • Spackelmassa Penecrete
  Spackelmassa Penecrete
  En cementbaserad vattentät spackelmassa. Den består av Portlandcement, specialbehandlad kvartssand och är sammansatt av aktiva kemikalier som står emot vattentrycket.
  Mer info
  1 Variant
 • Butyltejp
  Butyltejp
  Butyltejp används exempelvisför tätning av skarvar mellan fogbleck, plåtar och avstängare.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätmassa Peneplug
  Tätmassa Peneplug
  Ett cementbaserat vattentätt tätningsmedel. Används för tätning av aktivt läckage i betongkonstruktioner.
  Mer info
  1 Variant
 • Svällband Waterstop
  Svällband Waterstop
  Svällband av bentonit som sväller vid kontakt med vatten och på så sätt tätar gjutfogen i betongkonstruktionen. Svällbandet ligger i en skyddande påse av majsstärkelse som fördröjer svällprocessen och möjliggör montage i fuktiga miljöer. Monteras i dubbelarmerade konstruktioner med minst 8 cm täckande betong.
  Mer info
  2 Varianter
 • Montagelim Swelling Paste SX100
  Montagelim Swelling Paste SX100
  Expanderande fogmassa/montagelim med god vidhäftning och hög elasticitet. En svällpasta som expanderar ca 150% vid kontakt med vatten. Används på svåråtkomliga ställen. Appliceras med en standardfogspruta.
  Mer info
  1 Variant
 • Liquid Rubber HB S-200
  Liquid Rubber HB S-200
  Liquid Rubber HBS200 är ett universellt tätningsmedel som kan användas för vattentätning, lufttätning och korrosionsskydd. Det flytande tätskiktet vidhäftar på betong, sten, metall, bitumen, EPDM, trä, PVC och zink. Detta gör att produkten kan användas i många olika situationer när det gäller vattentätning- eller lufttätning. De miljövänliga produkterna är giftfria, innehåller inga VOC och är vänliga för montören. Produkten är mycket hållbar och klarar alla väderförhållanden, UV och kemikalier. Minsta tjocklek på ett vattentätt lager är 2 mm. Produkten är enkel att applicera med pensel, roller, spackelspade eller färgspruta. Liquid Rubber HBS200 härdar till ett mycket flexibelt membran med en hållbar flexibilitet på 900%. I kombination med armeringsduk kan produkten överbrygga större sprickor eller fogar.

  Egenskaper:
  • Vattentät, ångtät, lufttät och gastät
  • Vidhäftande.
  • Effektiv för vattentätning och skyddar mot korrosion
  • Extremt elastisk (upp till 900%)
  • UV- och syra resistent
  • Hållbar
  • Klarar stora temperaturskillnader (-40°C till +160°C)
  • Vattenbaserad
  • Miljövänlig och innehåller ej VOC eller andra gifter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tätmassa Bituthene LM
  Tätmassa Bituthene LM
  Bituthene LM är en tvåkomponent tätmassa som används vid detaljarbeten med Preprufe- eller Bituthene tätmembran. Används vid t.ex rörgenomföringar och tätning runt påltoppar.
  Mer info
  1 Variant
 • Primer W2
  Primer W2
  Vattenbaserad primer för Preprufe 800PA och Bituthene 8000. Åtgång ca 7-10 m²/liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Tryckrulle kullagrad
  Tryckrulle kullagrad
  Aluminiumrulle med skaft för att pressa samman överlappsskarvar vid membranmontage.
  Mer info
  1 Variant
 • Fogbleck CEMflex
  Fogbleck CEMflex
  Fogbleck med en kristalliserande beläggning som används för att täta gjutfogar mot inträngande vatten. Väl ingjuten skapas kristaller i betongen kring fogblecket och på så sett tätar gjutfogen. Plåten ska gjutas in minst 30 mm i första gjutningen. Plåtarna ska överlappa varandra med minst 5 cm och varje överlapp säkras med en medföljnade montagebygel. Bockas enkelt för hand vid hörn. Kvarsittande avstängare kan anpassas för montage av CEMflex och sammanfogas till ett komplett system. Testad till ett vattentryck på 8 bar dvs. ca 80mVp.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.