Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Bult- och spikpistoler

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 114

 • Dyckertverktyg Senco Cordless Fusion F18, 15-55 mm
  Dyckertverktyg Senco Cordless Fusion F18, 15-55 mm
  Ett idealiskt verktyg för panel, list-, foder- och skivarbete. Har Fusions patenterade Reflex-shot design med omedelbar indrivning när avtryckaren trycks ner - utan "ramp-up" tid eller bullriga svänghjul i samband med andra batteridrivna tekniker - eller bränsleceller och driftstopp i samband med rengöring gasdrivna verktyg. Utrustad med ett 18V Li-Ion batteri för upp till 600 spik per laddning. För byggnation, snickeri och möbeltillverkning. Typiska användningsområden är spikning av sockel och alla former av lister, paneler, träfiberskivor och sammansättning av skåp och lådor. Levereras med rakt magasin för 1,2 mm T-dyckert.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikverktyg Senco SN951 XP, 50-100 mm och SN952 XP, 50-90 mm
  Spikverktyg Senco SN951 XP, 50-100 mm och SN952 XP, 50-90 mm
  SN951 och 952 XP ingår i Sencos nya generation stomspikare, som uppgraderade i design och kapacitet. Verktygen är ett extremt kraftfulla med 20% mer kraft än tidigare, tack vare ny cylinderdesign; en utveckling som också minskar luftförbrukningen. Nosen har en patenterad TrueDrive-teknik som minimerar spikblockeringar. Båda verktygen uppfyller XP-seriens höga krav på komponenter och material av högsta kvalitet och maximal driftsäkerhet. Aluminiumkropp som gör verktyget både hållbart och lätt. Omställbar avtryckare för enkelskott eller stötspikning. Användningsområde, regelverk, råspont, ytterpanel, skivor, trälådor, lastpallar, emballage, och takstolar. SN951 XP har 34º magasin. SN952 XP har ett 21º magasin.
  Mer info
  1 Variant
 • Bultpistol Spit Spitfire P370
  Bultpistol Spit Spitfire P370
  Bultpistol Spitfire P370 inkl magasin C60. Verktyget drivs av en krutladdning. Slagstyrkan är justerbar för optimal infästning inom respektive patrons styrka. Låg rekyl och ergonomiskt handtag samt justerbart magasin. Den stora avtryckaren gör att det är lätt att avfyra även med handskar. Helautomatisk och hög montagehastighet. Verktyget har automatisk patronframmatning utan ammunitionsspill, rondellen med 10 skott roterar först efter avfyrning. Snabbt och lätt att byta från att arbeta med magasin till att arbeta utan vilket ger fler applikationer med samma verktyg.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikmagasin 20 för Pulsa 800
  Spikmagasin 20 för Pulsa 800
  Ett spikmagasin med magasinklack för 20 spik. Passar till Spit Pulsa 800P+.
  Mer info
  1 Variant
 • Bultpistol Spit Spitfire P390
  Bultpistol Spit Spitfire P390
  Bultpistol Spitfire P390 inkl magasin C75. Verktyget drivs av en krutladdning. Slagstyrkan är justerbar för optimal infästning inom respektive patrons styrka. Låg rekyl och ergonomiskt handtag samt justerbart magasin. Den stora avtryckaren gör att det är lätt att avfyra även med handskar. Helautomatisk och hög montagehastighet. Verktyget har automatisk patronframmatning utan ammunitionsspill, rondellen med 10 skott roterar först efter avfyrning. Snabbt och lätt att byta från att arbeta med magasin till att arbeta utan vilket ger fler applikationer med samma verktyg.
  Mer info
  1 Variant
 • Bultpistol Spit P560
  Bultpistol Spit P560
  Skjut fast profilplåt mot vägg, golv och tak. P560 är en kompakt och säker bultpistol med hög prestanda. Det är ett litet, lätt och driftsäkert verktyg med låg rekyl och enkel åtkomst i trånga utrymmen. Magasinet kan roteras 360º och har 4 fasta lägen. P560 är enkel att ladda och du tar snabbt isär/ihop den vid rengöring. Verktyget levereras i praktisk väska med 1 kolvbuffert, rengöringsset, smörjolja, skyddsglasögon och manual.
  För att arbeta med krutdrivna verktyg krävs att du har bultpistollicens.
  Mer info
  1 Variant
 • Pappspikverktyg Aerfast ANC45R, 19-45mm
  Pappspikverktyg Aerfast ANC45R, 19-45mm
  ANC45R är ett tryckluftsdrivet pappspiksverktyg. Verktyget har en formgjuten aluminiumkropp med mjukt grepp och magasin för rullbandad spik. Verktyget är försett med halkskydd så att verktygen kan läggas ifrån på tak. Djupjusteringen är lätt att ställa in för optimal spikning. Verktyget är avsett för spikning av takpapp, shingle, underlagspapp, utvändig gips, mm. Levereras med ett magasin för 120st rullbandade pappspik. Vikt 2,4 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikmagasin 50 för Pulsa 800
  Spikmagasin 50 för Pulsa 800
  Spikmagasin 50 för Pulsa 800.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikverktyg Paslode IM90Ci
  Spikverktyg Paslode IM90Ci
  Paslode IM90Ci gasdriven spikpistol. Premiumspikpistoler för rakbandad spik med helrunt huvud och 34° lutning. Du kan också ladda med NailScrew®, som du spikar i och skruvar ur, och som passar perfekt för att lägga trall och sätta panel. Verktyget är tillverkat för vårt tuffa klimat och klarar ner till –15°C och upp till +45°C. Bränsleteknologin ställer automatiskt in sig för aktuell temperatur och avger rätt mängd gas utan spill. För bästa ekonomi bör du låta gaspatronen sitta i verktyget tills gasen är slut men ta ut batteriet när du inte ska spika på en bra stund och vid transport.För att spara på batteriet går verktyget ner i viloläge när det inte används. Tryck på Start för att börja spika igen. Den tydliga mätaren av batteri- och gasnivå ger dig snabbt kontroll. Verktyget varnar när det finns kraft för ca 300 skott kvar. Standardmagasin: 47 spik. Långt magasin: 85 spik
  Mer info
  1 Variant
 • Dyckertpaket Senco Low Noice
  Dyckertpaket Senco Low Noice
  Dyckertpaket Senco innehåller Low Noice kompressor AC4504, FinishPro 18Mg dyckertpistol samt 5 meter slang. Den bärbara Senco AC4504 är en idealisk oljefri kompressor för alla dina inomhusjobb. De reducerade vibrations- och bullernivåerna (58 dB) gör det möjligt att placera kompressorn direkt på användningsplatsen. Denna kompressor är snabb och flexibel. För lister, foder, socklar och alla andra finsnickerier
  Mer info
  1 Variant
 • Ankarspikpistol Paslode PPN50Ci
  Ankarspikpistol Paslode PPN50Ci
  Paslode PPN50Ci gasdriven spikpistol för ankarspik. Hos PPN50Ci hittar du allt det du gillar med Paslodes nya generation gasdrivna spikverktyg – snabbhet och enkelhet, Lithiumbatteri med den unika rörelsesensorn som känner av när du använder verktyget och när det är i vilar. Det går 6 gånger fortare att fästa byggbeslag och spikningsplåt än med hammare och spik.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikverktyg Senco Frame Pro 601- 90 mm / 651-100 mm
  Spikverktyg Senco Frame Pro 601- 90 mm / 651-100 mm
  Frame Pro 601/ 651 är stomspiksverktyg avsett för stomspikning. Verktyget är uppbyggt kring en formgjuten aluminiumkropp. Ställbar djupjustering och ergonomiskt handtag ger ett lättarbetat verktyg. Verktyget har ställbar riktning på utluften och spikblockering vid endast 5 spik kvar i magasinet. Verktyget är avsett för arbeten som ställer stora krav på användning och finish inom byggnation, Prefab och emballage, m.m. Levereras med snedställt 34 graders magasin för över 100 tätbandad spik med D-huvud. Frame Pro 651-100 mm tar upp till 100 mm spik.
  Mer info
  1 Variant
 • Dyckertverktyg Paslode IM50F18
  Dyckertverktyg Paslode IM50F18
  Gasdriven dyckertpistol för rak F18 dyckert. För 25-50 mm dyckert med 1,2 mm stam. Skjuter fast 2-3 dyckert/sekund. Batterikapacitet: 6000 dyckert.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikverktyg Senco SGT90i CH
  Spikverktyg Senco SGT90i CH
  Med SGT90i, SENCOs nya Framing Gas Tool, kan användaren känna den ökade kraften hos SGT90i för att garantera effektivitet och en professionell finish med varje spik! SGT90i har förmågan att avfyra 34 ° förbrukning och skjuter upp till 8.000 spikar per laddning. Utrustad med ett perfekt utformat nosskydd som garanterar att det inte blir någon glidning vid avfyrning. SGT90i är utrustad med två Li-ion-batterier med lång livslängd med snabbladdningsfunktion. En två minuters snabbladdning motsvarar 200 avfyrningar, ingen längre laddning behövs för att få jobbet gjort. Dessutom hjälper en LED-mätare användaren omedelbart att läsa av batteriets resterande kapacitet. Förbrukning: Pappbandad stavspik. Magasinkapasitet: 70 st. Arbetstemperaturer: -7 - 49 °C. Skott/laddning: 8000 st. Gaspatron längd: 165 cm. Skott/gaspatron: 1200 skott. Gaspatrons typ: 40 gram. Innehåller: SGT90i, 2st 7.2V Li-ion batterier, 1st batteriladdare, manual, reservdelslista, säkerhetsglasögon.
  Mer info
  1 Variant
 • Spikverktyg Paslode CNP65.1 och CNP75.1
  Spikverktyg Paslode CNP65.1 och CNP75.1
  Pneumatiska premium spikpistoler. Avsedda för bandad spik. För spikning av bl a råspont, läkt, panel, regelverk, trall och skivor. Indrivningsdjupet kan ställas in mycket noggrant med den ställbara säkerhetsbygeln. CNP75.1 finns för enkelskott (E) eller stötskljutning (S). Samtliga verktyg uppfyller Arbetsmiljöverkets krav och EUs maskindirektiv SS-EN 792-13.
  Mer info
  3 Varianter
 • Spikverktyg Spit Pulsa 800P
  Spikverktyg Spit Pulsa 800P
  SPIT PULSA 800P+ Spikpistol. För stomkomplettering. Skjut fast reglar och putsnät etc i stål, betong och tegel. Den tydliga displayen indikerar både gas- och batterinivå. Verktyget går ner i viloläge när det inte används. Med den verktygslösa djupjusteringen fixar du snabbt att byta mellan olika materialtjocklekar och typer. Antal spik/batteriladdning: ca 3.000. Vibrationer: 4,5 ±1,0 m/s². Batteriets laddningstid: 90 min. Levereras i väska komplett med batteri och laddare. Gaspatroner ingår i spikförpackningarna.
  Mer info
  1 Variant
 • Minidyckertverktyg Basso B18/55-F1
  Minidyckertverktyg Basso B18/55-F1
  Kompakt med bra balans och låg vikt för professionell användning. Ergonomiskt gummiklätt grepp och justerbar bälteskrok. LED-belysning. Inställbar för enkel- eller serieskott. Justerbart inslagsdjup. Avtryckarfunktion: Kombi. Hastighet: 3 dyckert / sek. Luftförbrukning: 1,22 liter. Luftintag: 1/4"" invändig gänga. Tråddimension: 1,25 x 1,00 mm. Vibrationsnivå m/s²: <2,5. Ljudtrycksnivå dB(A): 83,0. Ljudeffekt dB(A): 93,0. Levereras med panelfot, skyddsglasögon, nyckel, smörjolja och förvaringsväska.
  Mer info
  1 Variant
 • Dyckertpaket Paslode FN1850.2
  Dyckertpaket Paslode FN1850.2
  Paslode dyckertpaket bestående av dyckertpistol Paslode FN1850.2 samt Paslode kompressor Proline 160 samt 15 meter ¼" PU lättslang komplett med kopplingar. Ett lätt och smidigt dyckertpaket för lister, invändiga paneler och invändigt foder och annan lättare dyckert spikning. Dyckertstorlek, rakbandad 1,2x16-50 mm. FN1850.2 dyckertverktyget har justerbar avluftning och verktygslös justerbar djupinställning.
  Mer info
  1 Variant
 • Dyckertpistol Makita AF506
  Dyckertpistol Makita AF506
  Dyckertpistol för 1,2 mm dyckert. Gauge 18 Ga. Magasinkapacitet 100. Magasinvinkel 0 °. Vibrationsnivå 7,6 m/sec². Singel-/seriestötspikning. Limmad infästning. Väska. Oljeflaska. Skyddsglasögon. Panelfot. Djupjustering.
  Mer info
  1 Variant
 • Rullbandsverktyg MAX HN90F inkl. spik
  Rullbandsverktyg MAX HN90F inkl. spik
  Ett smidigt och väl balanserat 20 bars-verktyg medhög prestanda. Avsevärt lägre rekyl än jämförbara 8bars verktyg. Justerbart slagdjup. För 16° bandning. Spiklängder trådbandad, 50 – 90 mm, plastbandadeflata rullar, 50 – 75 mm. Levereras i plastväska. Luftförbrukning 4,7 ℓ /skott vid 23 bars arbetstryck. Levereras inkl. spik.
  Trådbandad svetsad vriden trådspik för spikning i regelverk och fasad. Spik till MAX HN65, HN90, CN565S, CN890S och CN890F.
  Mer info
  3 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.