Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vattenpass och rätskivor

Vad är en verktygslåda utan ett bra mätverktyg? På Ahlsell hjälper vi dig att hitta rätt mätverktyg för ditt jobb. Vi har mätverktyg för många olika typer av arbetsuppgifter, oavsett om du behöver komma åt i vinklar och vrår, mäta avstånd, vikt och temperatur eller fukt, ljus, ljud och alkohol. Vårt sortiment av mätverktyg inkluderar såväl avståndsmätare, måttband och måttstock som temperaturmätare, vågar och vattenpass. Med våra pålitliga och smidiga mätverktyg blir det rätt från början. Utforska vårt breda utbud av mätverktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 50

 • Torpedvattenpass Ironside magnet Optivision
  Torpedvattenpass Ironside magnet Optivision
  Helgjutet. Med tre stötsäkra libeller; fast lod- och våglibell samt en vridbar libell för vinkelgradering. Våglibellen är försedd med "Optivisionfunktion" för bättre synlighet. Med två st kraftiga magneter på anläggningsytan samt stöttåliga ändkapslar. Längd 250 mm. Noggrannhet ±0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Ironside magnet helgjutet
  Torpedvattenpass Ironside magnet helgjutet
  Helgjutet. Med tre st libeller -en våg, en lod samt en för 45º avvägning. Libellspegel för enklare avläsning. Med två st kraftiga magneter på anläggningsytan. V-spår på undersidan för mätning på runda objekt. Längd 250 mm. Noggrannhet ±0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Hultafors TVP 20 magnet
  Torpedvattenpass Hultafors TVP 20 magnet
  Ett slagtåligt vattenpass i röd ABS-plast, med magneter på undersidan. Okrossbara rörlibeller med mycket hög genomskinlighet och hållbarhet. Libellens radie är 150 mm, vilket ger en känslighet på 13 mm/m. Tolerans i normalläge ±1,5 mm/m. Libellvätskan är en lättflytande färgad oljeblandning som ger bubblan en optimal möjlighet att röra sig. Motståndskraftig mot ultraviolett ljus och temperaturförändringar. Bubblan påverkas inte av statisk elektricitet eftersom vätskan är antistatisk.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Ironside magnet plast
  Torpedvattenpass Ironside magnet plast
  Idealiskt vid arbete på trånga ställen. Med tre libeller, en för våg, en för lod samt en för 45° avvägning. Med ändskydd i gummi. Försett med magneter.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Ironside
  Vattenpass Ironside
  Aluminium. Gullackerad. Med en våg- och en lodlibell, som medger runtomavläsning. Försedd med ändkapslar av slagtålig plast. Med upphängningshål. Tolerans normalläge ±0,5mm/m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Magnetvattenpass Hultafors HVPM
  Magnetvattenpass Hultafors HVPM
  Stark aluminiumprofil 49x23 mm. Ena anläggningsytan försedd med två magneter för vidhäftning på järnkonstruktioner, rör och axlar m.m. Brännlackerade med ändkapslar av slagtålig plast. En våg- och en lodlibell, okrossbara med runtomavläsning. Med upphängningshål.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vattenpass Hultafors HV
  Vattenpass Hultafors HV
  Stark aluminiumprofil 51,5x25,3 mm. Med ändkapslar av slagtålig plast. Okrossbara blocklibeller, libellens radie 200 mm, en våg och två lod. Våglibellen självlysande med förstoringsglas. Med upphängningshål. Tolerans normalläge ±0,5mm/m, upp och ner ±0,75 mm/m. 400 mm med endast 1 libeller.
  Mer info
  6 Varianter
 • Fickvattenpass Ironside
  Fickvattenpass Ironside
  Gullackerat vattenpass med magnet och en våglibell. Försett med ändkapslar av slagtålig plast.
  Mer info
  1 Variant
 • Magnetvattenpass Ironside med libellspegel
  Magnetvattenpass Ironside med libellspegel
  Gullackerat magnetvattenpass i aluminium. Med en våg- och en lodlibell samt libellspegel för enklare avläsning i trånga utrymmen. Försedd med ändkapslar av slagtålig plast med upphängningshål.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vattenpass Hultafors GDS
  Vattenpass Hultafors GDS
  Slagfast plast. Med en våg- och en lodlibell. Libellerna är självlysande och okrossbara med runtomavläsning. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 2.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rätstege Hultafors MST
  Rätstege Hultafors MST
  Strängsprutad aluminiumprofil. Handgrepp med mjuka plastkanter. Justerfria libeller, två lod och en våg, av okrossbar akrylplast. Måttnoggrannhet 1 delstreck = 1 mm/m. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 1.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Ironside med libellspegel
  Vattenpass Ironside med libellspegel
  Aluminium. Gullackerad. Med en våg- och en lodlibell samt libellspegel för enklare avläsning i trånga utrymmen. Försedd med ändkapslar av slagtålig plast med upphängningshål. Tolerans normalläge ±0,5mm/m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Fickvattenpass Ironside helgjutet
  Fickvattenpass Ironside helgjutet
  Helgjutet. Med en libell. Libellspegel för enklare avläsning. Med kraftig magnet på två anläggningsytor, båda med V-spår. Längd 80 mm. Noggrannhet ±0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Ironside digitalt
  Vattenpass Ironside digitalt
  Robust och användarvänligt med stor bakgrundsbelyst LCD-display, minnesfunktion, ljudfunktion, autoavstängning, batteriindikator m.m. Försett med två kraftiga magneter samt två libeller. Damm- och vattenskyddat enligt IP54. Längd 600 mm. Noggrannhet digitalt: +/- 0,1 vid 0º och 90º samt +/- 0,2º vid övriga vinklar. Drivs med 1 st 9V-batteri (medföljer ej).
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors I 360
  Vattenpass Hultafors I 360
  I-profil. Med ändkapslar av slagtålig plast. Tre libeller, en våg, en lod och en vridbar med vinkelgradering. Libellernas utformning medger runtomavläsning. Försedd med upphängningshål. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 2.
  Mer info
  1 Variant
 • Rätskiva Ironside
  Rätskiva Ironside
  Aniodiserad aluminiumprofil med 2 handtag försedda med mjuka grepp samt 2 libeller; 1 våg och 1 lod. För golvläggning, planarbeten, putsning, murning etc. Noggrannhet: 0,75 mm / m. Profilmått 100 x 18 mm. Levereras med ändkapslar av plast.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vattenpass Ironside Pro
  Vattenpass Ironside Pro
  Robust gullackerat vattenpass. Extra kraftig aluminiumprofil med slipad ovan- och undersida 66,8 x 30 mm. Med stötsäkra libeller; två lodlibeller med libellspegel för enklare avläsning i trånga utrymmen, samt en våglibell. Försedd med greppvänligt handtag, 1 på 600 mm och 2 på 1200 samt 1800 mm, samt med ändkapslar av slagtålig plast med upphängningshål. Tolerans normalläge ±0,5 mm/m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vattenpass Hultafors Libellapa 2000
  Vattenpass Hultafors Libellapa 2000
  Libella 2000 med gjutet och planfräst aluminiumhus med okrossbara blocklibeller med mycket hög genomskinlighet, hållbarhet, förstoringsglas och självlysande reflektorer. Komplett med skenor 1800, 900 samt 600 mm och förlängningar får Libella 2000 en maxlängd på 3100 mm, och möjlighet att kontrollera lutningar.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors Libella 2000
  Vattenpass Hultafors Libella 2000
  Går att koppla olika skenor till vattenpasset för att få en mängd användningsområden. Gjutet planfräst aluminiumhus. Våg- och lodlibell med runtomavläsning. Okrossbara blocklibeller med förstoringsglas och självlysande reflektor. Enkla att justera. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 1.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpasskena Hultafors Libella 2000
  Vattenpasskena Hultafors Libella 2000
  Med ett spår i vilket man kan skjuta huvuddelen och låsa den i önskat läge. Av heldragen eloxerad aluminiumprofil. Skyddsplugg i ändarna.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.