Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vattenpass och rätskivor

Vad är en verktygslåda utan ett bra mätverktyg? På Ahlsell hjälper vi dig att hitta rätt mätverktyg för ditt jobb. Vi har mätverktyg för många olika typer av arbetsuppgifter, oavsett om du behöver komma åt i vinklar och vrår, mäta avstånd, vikt och temperatur eller fukt, ljus, ljud och alkohol. Vårt sortiment av mätverktyg inkluderar såväl avståndsmätare, måttband och måttstock som temperaturmätare, vågar och vattenpass. Med våra pålitliga och smidiga mätverktyg blir det rätt från början. Utforska vårt breda utbud av mätverktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 51

 • Torpedvattenpass Hultafors TVP 20 magnet
  Torpedvattenpass Hultafors TVP 20 magnet
  Ett slagtåligt vattenpass i röd ABS-plast, med magneter på undersidan. Okrossbara rörlibeller med mycket hög genomskinlighet och hållbarhet. Libellens radie är 150 mm, vilket ger en känslighet på 13 mm/m. Tolerans i normalläge ±1,5 mm/m. Libellvätskan är en lättflytande färgad oljeblandning som ger bubblan en optimal möjlighet att röra sig. Motståndskraftig mot ultraviolett ljus och temperaturförändringar. Bubblan påverkas inte av statisk elektricitet eftersom vätskan är antistatisk.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors HV
  Vattenpass Hultafors HV
  Stark aluminiumprofil 51,5x25,3 mm. Med ändkapslar av slagtålig plast. Okrossbara blocklibeller, libellens radie 200mm, en våg och två lod. Våglibellen självlysande med förstoringsglas. Med upphängningshål. Tolerans normalläge ±0,5mm/m, upp och ner ±0,75 mm/m. 400 mm med endast 2 libeller.
  Mer info
  6 Varianter
 • Magnetvattenpass Hultafors HVPM
  Magnetvattenpass Hultafors HVPM
  Stark aluminiumprofil 49x23 mm. Ena anläggningsytan försedd med två magneter för vidhäftning på järnkonstruktioner, rör och axlar m.m. Brännlackerade med ändkapslar av slagtålig plast. En våg- och en lodlibell, okrossbara med runtomavläsning. Med upphängningshål.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vattenpass Hultafors GDS
  Vattenpass Hultafors GDS
  Slagfast plast. Med en våg- och en lodlibell. Libellerna är självlysande och okrossbara med runtomavläsning. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 2.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rätstege Hultafors MST
  Rätstege Hultafors MST
  Strängsprutad aluminiumprofil. Handgrepp med mjuka plastkanter. Justerfria libeller, två lod och en våg, av okrossbar akrylplast. Måttnoggrannhet 1 delstreck = 1 mm/m. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 1.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors Libellapa 2000
  Vattenpass Hultafors Libellapa 2000
  Libella 2000 med gjutet och planfräst aluminiumhus med okrossbara blocklibeller med mycket hög genomskinlighet, hållbarhet, förstoringsglas och självlysande reflektorer. Komplett med skenor 1800, 900 samt 600 mm och förlängningar får Libella 2000 en maxlängd på 3100 mm, och möjlighet att kontrollera lutningar.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors I 360
  Vattenpass Hultafors I 360
  I-profil. Med ändkapslar av slagtålig plast. Tre libeller, en våg, en lod och en vridbar med vinkelgradering. Libellernas utformning medger runtomavläsning. Försedd med upphängningshål. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 2.
  Mer info
  1 Variant
 • Snörvattenpass Hultafors UZ 8
  Snörvattenpass Hultafors UZ 8
  ABS-plast. Stötsäker plexiglaslibell.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors Libella 2000
  Vattenpass Hultafors Libella 2000
  Går att koppla olika skenor till vattenpasset för att få en mängd användningsområden. Gjutet planfräst aluminiumhus. Våg- och lodlibell med runtomavläsning. Okrossbara blocklibeller med förstoringsglas och självlysande reflektor. Enkla att justera. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 1.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpasskena Hultafors Libella 2000
  Vattenpasskena Hultafors Libella 2000
  Med ett spår i vilket man kan skjuta huvuddelen och låsa den i önskat läge. Av heldragen eloxerad aluminiumprofil. Skyddsplugg i ändarna.
  Mer info
  3 Varianter
 • Laservattenpass Hultafors DM 60/DM 120
  Laservattenpass Hultafors DM 60/DM 120
  Digitalt vattenpass magnetiskt DM. Robust aluminiumprofil med integrerad digital enhet för enkel mätning av stigning/lutning. Mätområdet är 360° och indelat i fyra stycken 90°-zoner. Libellerna är motståndskraftiga mot ultraviolett ljus och temperaturförändringar. Libellerna har +30% förstoringsglas och horisontallibellen har en självlysande reflektor. Enkelt batteribyte samt automatisk avstängning efter 5 min.
  Mer info
  2 Varianter
 • Förlängningsskena Hultafors Libella 2000
  Förlängningsskena Hultafors Libella 2000
  Ger ett utdragbart vattenpass. Systemet kan användas som stickmått vid t ex avvägning mellan golv och tak. Förlängningsskenorna kan, var för sig med huvuddelen tillkopplad, användas som kortare vattenpass. Av heldragen eloxerad aluminiumprofil. Skyddsplugg i ändarna. Levereras parvis 600 + 900 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Hultafors TVP 25
  Torpedvattenpass Hultafors TVP 25
  Stöt- och slagtålig plast. Orange. Våg- och lodlibell för runtomavläsning. Våglibellen självlysande. Anläggningsplan med spår.
  Mer info
  1 Variant
 • Rörläggningspass Hultafors APK
  Rörläggningspass Hultafors APK
  Tillverkad av stark aluminiumprofil 50x24mm. Okrossbara blocklibeller. Våglibell med förstoringsglas och självlysande reflektor. Ställbar mätkolv graderad upp till 10% lutning. Libellens radie 200mm. Känslighet 10mm/m. Tolerans normalläge ±0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Ridgid 395E
  Torpedvattenpass Ridgid 395E
  Lätt och kompakt. Gjuten aluminiumprofil. Tre rörformade inramade libeller som lyser i mörkret för mörka områden, 180° - 45° - 90°. Tre starka magneter. Kant med V-spår för att balansera vattenpasset på rör. Stor libell för avläsning uppifrån. Noggrannhet: 1,0 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Ironside
  Vattenpass Ironside
  Aluminium. Gullackerad. Med en våg- och en lodlibell, som medger runtomavläsning. Försedd med ändkapslar av slagtålig plast. Med upphängningshål. Tolerans normalläge ±0,5mm/m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Torpedvattenpass Ironside magnet helgjutet
  Torpedvattenpass Ironside magnet helgjutet
  Helgjutet. Med tre st libeller -en våg, en lod samt en för 45º avvägning. Libellspegel för enklare avläsning. Med två st kraftiga magneter på anläggningsytan. V-spår på undersidan för mätning på runda objekt. Längd 250 mm. Noggrannhet ±0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Lutningspass Hultafors NAM-50
  Lutningspass Hultafors NAM-50
  För vinkelavvägning. Av guldeloxerad aluminiumprofil, 50x23 mm. Med två magneter. Lutningsmätarens plexiglas försedd med tre olika mätskalor: vinkelgrad 4x90°, lutningsskala 0-100% samt med skala för doserings- och lutningsförhållanden. En tunnformig libell är fäst på plexiglasskivan. Med låsskruv. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 2.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Ironside magnet plast
  Torpedvattenpass Ironside magnet plast
  Idealiskt vid arbete på trånga ställen. Med tre libeller, en för våg, en för lod samt en för 45° avvägning. Med ändskydd i gummi. Försett med magneter.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Bahco 426TOR9
  Torpedvattenpass Bahco 426TOR9
  Sollitt aluminiumvattenpass. 3 libeller, vertikal, horisontell och i 45°. V-spår på undersidan för mätning på runda objekt. Magnetisk undersida. Noggrannhet +/- 0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.