Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vattenpass och rätskivor

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 20 av 49

 • Torpedvattenpass Hultafors TVP 20 magnet
  Torpedvattenpass Hultafors TVP 20 magnet
  Ett slagtåligt vattenpass i röd ABS-plast, med magneter på undersidan. Okrossbara rörlibeller med mycket hög genomskinlighet och hållbarhet. Libellens radie är 150 mm, vilket ger en känslighet på 13 mm/m. Tolerans i normalläge ±1,5 mm/m. Libellvätskan är en lättflytande färgad oljeblandning som ger bubblan en optimal möjlighet att röra sig. Motståndskraftig mot ultraviolett ljus och temperaturförändringar. Bubblan påverkas inte av statisk elektricitet eftersom vätskan är antistatisk.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors HV
  Vattenpass Hultafors HV
  Stark aluminiumprofil 51,5x25,3 mm. Med ändkapslar av slagtålig plast. Okrossbara blocklibeller, libellens radie 200mm, en våg och två lod. Våglibellen självlysande med förstoringsglas. Med upphängningshål. Tolerans normalläge ±0,5mm/m, upp och ner ±0,75 mm/m. 400 mm med endast 2 libeller.
  Mer info
  6 Varianter
 • Magnetvattenpass Hultafors HVPM
  Magnetvattenpass Hultafors HVPM
  Stark aluminiumprofil 49x23 mm. Ena anläggningsytan försedd med två magneter för vidhäftning på järnkonstruktioner, rör och axlar m.m. Brännlackerade med ändkapslar av slagtålig plast. En våg- och en lodlibell, okrossbara med runtomavläsning. Med upphängningshål.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vattenpass Hultafors GDS
  Vattenpass Hultafors GDS
  Slagfast plast. Med en våg- och en lodlibell. Libellerna är självlysande och okrossbara med runtomavläsning. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 2.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rätstege Hultafors MST
  Rätstege Hultafors MST
  Strängsprutad aluminiumprofil. Handgrepp med mjuka plastkanter. Justerfria libeller, två lod och en våg, av okrossbar akrylplast. Måttnoggrannhet 1 delstreck = 1 mm/m. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 1.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors I 360
  Vattenpass Hultafors I 360
  I-profil. Med ändkapslar av slagtålig plast. Tre libeller, en våg, en lod och en vridbar med vinkelgradering. Libellernas utformning medger runtomavläsning. Försedd med upphängningshål. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 2.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors Libellapa 2000
  Vattenpass Hultafors Libellapa 2000
  Libella 2000 med gjutet och planfräst aluminiumhus med okrossbara blocklibeller med mycket hög genomskinlighet, hållbarhet, förstoringsglas och självlysande reflektorer. Komplett med skenor 1800, 900 samt 600 mm och förlängningar får Libella 2000 en maxlängd på 3100 mm, och möjlighet att kontrollera lutningar.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Hultafors Libella 2000
  Vattenpass Hultafors Libella 2000
  Går att koppla olika skenor till vattenpasset för att få en mängd användningsområden. Gjutet planfräst aluminiumhus. Våg- och lodlibell med runtomavläsning. Okrossbara blocklibeller med förstoringsglas och självlysande reflektor. Enkla att justera. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 1.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpasskena Hultafors Libella 2000
  Vattenpasskena Hultafors Libella 2000
  Med ett spår i vilket man kan skjuta huvuddelen och låsa den i önskat läge. Av heldragen eloxerad aluminiumprofil. Skyddsplugg i ändarna.
  Mer info
  3 Varianter
 • Förlängningsskena Hultafors Libella 2000
  Förlängningsskena Hultafors Libella 2000
  Ger ett utdragbart vattenpass. Systemet kan användas som stickmått vid t ex avvägning mellan golv och tak. Förlängningsskenorna kan, var för sig med huvuddelen tillkopplad, användas som kortare vattenpass. Av heldragen eloxerad aluminiumprofil. Skyddsplugg i ändarna. Levereras parvis 600 + 900 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Rörläggningspass Hultafors APK
  Rörläggningspass Hultafors APK
  Tillverkad av stark aluminiumprofil 50x24mm. Okrossbara blocklibeller. Våglibell med förstoringsglas och självlysande reflektor. Ställbar mätkolv graderad upp till 10% lutning. Libellens radie 200mm. Känslighet 10mm/m. Tolerans normalläge ±0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Lutningspass Hultafors NAM-50
  Lutningspass Hultafors NAM-50
  För vinkelavvägning. Av guldeloxerad aluminiumprofil, 50x23 mm. Med två magneter. Lutningsmätarens plexiglas försedd med tre olika mätskalor: vinkelgrad 4x90°, lutningsskala 0-100% samt med skala för doserings- och lutningsförhållanden. En tunnformig libell är fäst på plexiglasskivan. Med låsskruv. Tolerans enligt SS 64 11 21, klass 2.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Ironside magnet helgjutet
  Torpedvattenpass Ironside magnet helgjutet
  Helgjutet. Med tre st libeller -en våg, en lod samt en för 45º avvägning. Libellspegel för enklare avläsning. Med två st kraftiga magneter på anläggningsytan. V-spår på undersidan för mätning på runda objekt. Längd 250 mm. Noggrannhet ±0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Ironside magnet plast
  Torpedvattenpass Ironside magnet plast
  Idealiskt vid arbete på trånga ställen. Med tre libeller, en för våg, en för lod samt en för 45° avvägning. Med ändskydd i gummi. Försett med magneter. Längd 250 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Bahco 426TOR9
  Torpedvattenpass Bahco 426TOR9
  Sollitt aluminiumvattenpass. 3 libeller, vertikal, horisontell och i 45°. V-spår på undersidan för mätning på runda objekt. Magnetisk undersida. Noggrannhet +/- 0,5 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Torpedvattenpass Ridgid 395E
  Torpedvattenpass Ridgid 395E
  Lätt och kompakt. Gjuten aluminiumprofil. Tre rörformade inramade libeller som lyser i mörkret för mörka områden, 180° - 45° - 90°. Tre starka magneter. Kant med V-spår för att balansera vattenpasset på rör. Stor libell för avläsning uppifrån. Noggrannhet: 1,0 mm/m.
  Mer info
  1 Variant
 • Vattenpass Ironside
  Vattenpass Ironside
  Aluminium. Gullackerad. Med en våg- och en lodlibell, som medger runtomavläsning. Försedd med ändkapslar av slagtålig plast. Med upphängningshål. Tolerans normalläge ±0,5mm/m.
  Mer info
  3 Varianter
 • Torpedvattenpass Bahco 406T-225
  Torpedvattenpass Bahco 406T-225
  Magnetiskt vattenpass i plast. Noggrannhet ±1 mm/m. Libellernas radie är 150 mm och har känslighet 13 mm/m. Stöttåliga libeller med vätska som är UV-tålig och klarar stora temperaturskillnader. Magneterna bär 5 gånger sin egen vikt.
  Mer info
  1 Variant
 • Fickvattenpass Ironside
  Fickvattenpass Ironside
  Gullackerat vattenpass med magnet och en våglibell. Försett med ändkapslar av slagtålig plast.
  Mer info
  1 Variant
 • Magnetvattenpass Ironside med libellspegel
  Magnetvattenpass Ironside med libellspegel
  Gullackerat magnetvattenpass i aluminium. Med en våg- och en lodlibell samt libellspegel för enklare avläsning i trånga utrymmen. Försedd med ändkapslar av slagtålig plast med upphängningshål.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.