Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kombinationstänger

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 11 av 11

 • Kombinationstång Bahco 2628D
  Kombinationstång Bahco 2628D
  Svartoxiderat och rostskyddat kromvanadiumstål med induktionshärdade skär. Käftar med rundare form. Tång med s k öppen led, där avståndet från ledcentrum till eggarna minskats, något som ökar utväxling och klippkraft. Klipper hårda material såsom pianotråd och fjäderstål. Med plastdoppade skänklar.
  Mer info
  1 Variant
 • Kombinationstång Ironside
  Kombinationstång Ironside
  Kromvanadinstål. Polerat och skyddslackerat huvud. Enkelled. Med rörgrepp och räfflade gripytor. Skär för tråd och kabel. Ergonomiskt utformade grepphylsor av tvåkomponentsmaterial.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kombinationstång Bahco 2628G
  Kombinationstång Bahco 2628G
  Svartoxiderat och rostskyddat kromvanadiumstål med induktionshärdade skär. Käftar med rundare form för bättre åtkomlighet. Gripyta för att passa både runda och flata material. Tång med s k öppen led, där avståndet från ledcentrum till eggarna minskats, något som ökar utväxling och klippkraft. Returfjäder med on/off funktion. Klipper hårda material såsom pianotråd och fjäderståltråd. Med ergonomiskt utformade skänklar i tvåkomponentsmaterial.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kombinationstång Knipex 0302
  Kombinationstång Knipex 0302
  Kromvanadinstål. Enkel led. Med rörgrepp och räfflade gripytor. Polerade. 2-komponentsgrepp. Klippkapacitet avser härdad tråd.
  Mer info
  1 Variant
 • Kombinationstång Knipex 0822
  Kombinationstång Knipex 0822
  Spetsig kombinationstång. Svart, försedd med korrosionsskydd. Handtag med flerkomponentsöverdrag. Särskilt lätthanterlig: idealisk för arbeten på svåråtkomliga ställen tack vare det smala huvudet och spetsiga käftar (mycket vridningssäkra). Käftytan ensidigt konvex - för säkert gripande av platta detaljer. Det frästa spåret i greppområdet gör det möjligt att säkert hålla och dra små arbetsstycken, t ex spikar, stift eller bultar. Den tillförlitliga och mångsidiga spetsiga kombinationstången för mobila arbeten. Enkel klippning tack kraftled för speciellt hög utväxling. Med skär för mjuk, medelhård och hård tråd. Lång livslängd och stabila spetsar. Smidd av specialverktygsstål i specialkvalitet som oljehärdats i flera steg.
  Mer info
  1 Variant
 • Kombinationstång Knipex 0301
  Kombinationstång Knipex 0301
  Kromvanadinstål. Enkel led. Med rörgrepp och räfflade gripytor. Polerade. Plastklädda skänklar. Klippkapacitet avser härdad tråd.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kombinationstång Knipex 0201 Kraft
  Kombinationstång Knipex 0201 Kraft
  Specialvertygsstål för högre hållfasthet. Med skär för all tråd samt kabel. Med rörgrepp och räfflade gripytor. Plastklädda skänklar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Kombinationstång Knipex 0202 Comfort Kraft
  Kombinationstång Knipex 0202 Comfort Kraft
  Specialverktygsstål för högre hållfasthet. Med skär för all tråd samt kabel. Med rörgrepp och räfflade gripytor. Polerad.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kombinationstång Bahco TAH2628G
  Kombinationstång Bahco TAH2628G
  Kombinationstång, utvecklad enligt en vetenskaplig ERGO™ process. Fäste för säkerhetslina vid arbete på hög höjd. Gripyta för att passa både runda och flata material. Käftar med rundad form för bättre åtkomlighet. Avståndet från ledcentrum till eggarna är kortare, något som ökar utväxling och klippkraft. Returfjäder som kan kopplas ur. I enlighet med "DROPS best practices".
  Mer info
  2 Varianter
 • Kombinationstång Knipex 0821
  Kombinationstång Knipex 0821
  Spetsig kombinationstång. Svart, försedd med korrosionsskydd. Särskilt lätthanterlig: idealisk för arbeten på svåråtkomliga ställen tack vare det smala huvudet och spetsiga käftar (mycket vridningssäkra). Käftytan ensidigt konvex - för säkert gripande av platta detaljer. Det frästa spåret i greppområdet gör det möjligt att säkert hålla och dra små arbetsstycken, t ex spikar, stift eller bultar. Den tillförlitliga och mångsidiga spetsiga kombinationstången för mobila arbeten. Enkel klippning tack kraftled för speciellt hög utväxling. Med skär för mjuk, medelhård och hård tråd. Lång livslängd och stabila spetsar. Smidd av specialverktygsstål i specialkvalitet som oljehärdats i flera steg.
  Mer info
  1 Variant
 • Kombinationstänger Bahco NSB400 Gnistfri
  Kombinationstänger Bahco NSB400 Gnistfri
  Kombinationstång med klippkapacitet Ø 1 mm koppar- och järntråd. Koppar-beryllium. Gnistfri. Antimagnetisk och rostfri. Handtag med PVC-överdrag. Smidd. Tillverkad i enlighet med ISO 5746.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.