Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Skadedjursbekämpning

Ahlsells sortiment av verktyg och maskiner omfattar elhandverktyg, handverktyg, VVS-verktyg, hand-, pann- och ficklampor, mät- och märkverktyg, kap, slip och borst, penslar, rollers, tapet och målningsverktyg, skärande verktyg, svets och gas, tryckluft, hydraulik, pneumatik, gummidukar och vibrationsdämpning, städredskap, fastighet och kontor, redskap och trädgårdsprodukter.

Visar 1 till 19 av 19

Sortera

 • Mygg o insektsfritt Ironside
  Mygg o insektsfritt Ironside
  Mygg och insektsfritt som är svart och vattensäker samt avsedd för både inomhus/utomhus bruk. 230 V samt 160 kvm räckvidd. OBS! Kedja ingår ej.
  Mer info
 • Mygg o insektsfritt Ironside stor
  Mygg o insektsfritt Ironside stor
  Mygg och insektsfritt som är svart och vattensäker samt avsedd för både inomhus/utomhus bruk. 230 V samt 600 kvm räckvidd.
  Mer info
 • Fågelskrämma Fågel komplett
  Fågelskrämma Fågel komplett
  Blackbird avskräcker fåglar som stör, till exempel kråkor, kajor, måsar, duvor. Används på öppna ytor som fält, planteringar, odlingar, gräsytor, byggnader, uppställningsplatser, småbåtshamnar m.m. Blackbird 5m verkar genom att simulera närvaron av en rovfågel genom sin siluett samt sitt naturtrogna rörelsemönster i vinden som varierar både i mönster, hastighet och flyghöjd. Vid minsta bris rör draken sig och upplevs som ett hot för fåglarna. Innehåller: 1 st Drake Rovfågel, mast + markfäste
  Mer info
 • Fågelskrämma Uggla
  Fågelskrämma Uggla
  Med 2eyeTec, stora avskräckande ögon, och ett huvud som rör sig i vinden skrämmer MotFågel Fågelskrämma Uggla bort störande fåglar t.ex. duvor, kråkor, kajor, måsar m.fl. Med stora 2eyeTec avskräckande ögon och ett Wobble-tec huvud som rör sig i vinden för optimal avskräckning. För bästa effekt ska MotFågel Fågelskrämma Uggla regelbundet flyttas till nya positioner och platser.
  Mer info
 • Mus och råttfälla HIRO
  Mus och råttfälla HIRO
  Hiro är en helt ny fälla som grundar sig på en världspatenterad och välbeprövad
  teknik. Doften från betet, som fällan betats med, sprids med hjälp av fällans unika
  lock. Fällan löser ut först när musen står med båda frambenen framför betet och lyfter
  locket. Hiro utlöses med en enorm kraft och hastighet, vilket gör att musen eller råttan
  dör omedelbart. Kraften, hastigheten och stabiliteten i plattan gör Hiro till en väldigt trygg och säker fälla.
  Mer info
 • Elektronisk avskräckare Mus o Råttfritt MR50
  Elektronisk avskräckare Mus o Råttfritt MR50
  Mus & Råttfritt™ håller borta möss och råttor inomhus – effektivt, hygieniskt och giftfritt. Silverline® A-Guard® är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Sätt enheten i vägguttaget på det utrymme du vill skydda, den verkar direkt och dygnet runt! MR 50 täcker upp till 50 m².
  Mus och Råttfritt™ sänder ut det unika ultraljudet A-Guard®, ett varierat och väl anpassat ultraljud som avskräcker möss och råttor. A-Guard® stör möss och råttors naturliga sätt att bete sig och kommunicera och skapar en odräglig miljö för djuren, vilket gör att de undviker det aktuella utrymmet. MR 50 enheten täcker en öppen yta på upp till 50 m². Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Stör inte annan elektronisk utrustning. En produkt i Silverline® Pest Protect system®.
  Mer info
 • Mus och råttfälla BATTLER
  Mus och råttfälla BATTLER
  Traditionell slagfälla i kompakt trämaterial med stabil fjäderkonstruktion.
  Mer info
 • Fågelskrämma Blackbird
  Fågelskrämma Blackbird
  Blackbird avskräcker fåglar med sina 4eyeTec™, reflekterande ögon, utformning och färger som ger maximal kontrast och effekt när den rör sig hotfullt och oförutsägbart i vinden. Tillverkad av GreenTec™ RipStop och har förstärkta sömmar på utsatta områden samt starka infästningar.
  Mer info
 • Råttfälla LION
  Råttfälla LION
  Kraftig metallbur, för effektiv och hygienisk levandefångst av råttor. Laddas enkelt med olika beten.
  Mer info
 • Fågelskydd fågelpiggar Spiky
  Fågelskydd fågelpiggar Spiky
  Ett enkelt sätt att skydda mot att fåglar som t ex duva, mås och kråka sitter och vilar, för oväsen och smutsar ner på de ytor som skall skyddas t ex tak, skorstenar, fönsterbräden och plank. Spiky 2m innehåller 10 sektioner om 20 cm som byggs ihop på plats med önskad längd. Spiky 5m innerhåller 25 sektioner om 20 cm.
  Mer info
 • Mus & Råttfritt™ 130DG4
  Mus & Råttfritt™ 130DG4
  Mus & Råttfritt™ 130DG4 är konstruerad för att tåla tuffa miljöer, såsom garage, källare, vind, stall och krypgrund. Silverline® Double Guard® är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Sätt enheten i vägguttaget på det utrymme du vill skydda, den verkar direkt och dygnet runt! IP55 klassad (dammskyddad och spolsäker). MR130 har ett täckyta på upp till 130 m².
  Mer info
 • Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt MR80 DG2
  Elektronisk avskräckare Mus och råttfritt MR80 DG2
  Mus & Råttfritt™ håller borta möss och råttor inomhus – effektivt, hygieniskt och giftfritt. Silverline® Double Guard® är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Sätt enheten i vägguttaget på det utrymme du vill skydda, den verkar direkt och dygnet runt!
  Mus och Råttfritt™ sänder ut det unika ultraljudet A-Guard®, ett varierat och väl anpassat ultraljud som avskräcker möss och råttor. A-Guard® stör möss och råttors naturliga sätt att bete sig och kommunicera och skapar en odräglig miljö för djuren, vilket gör att de undviker det aktuella utrymmet. För att ge ett maximalt skydd är centralenheten MR 80 DG2 utrustad med Double Guard®, vilket är en kombination av A-Guard® och Electro Pulse®. Electro Pulse® sänder ut elektromagnetiska pulseringar som avskräcker möss och råttor från att utnyttja kabeldragningar som springvägar. MR 80 DG2 enheten täcker en öppen yta på upp till 80 m². Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Stör inte annan elektronisk utrustning. En produkt i Silverline® Pest Protect system®.
  Mer info
 • Mus och råttfälla BRAVE
  Mus och råttfälla BRAVE
  Effektiv och hygienisk slagfälla i plast för råttor.
  DoubleTrap - koppla ihop två fällor för en effektivare och säkrare fångst.
  Mer info
 • Fågelskrämma siluett Shadow
  Fågelskrämma siluett Shadow
  Sparvhök är småfåglarnas vanligaste fiende. Klistra Shadow på glasytor och du skyddar småfåglarna. Siluetten gör att småfåglarna ser Sparvhöken och undviker att flyga mot den. Shadow är tillverkad i vädertålig och självhäftande svart plast. Enkel att montera och ta bort utan några bestående märken.
  Mer info
 • Insektsdödare Proffs Tak IPX4
  Insektsdödare Proffs Tak IPX4
  Insektsdödare med limark för tuffa miljöer med stora hygieniska krav. Ny fuktsäker IPX4 klassad elektronik gör den lämplig för fuktiga miljöer. Designad för takmontering och utrustad med 4st splittersäkra lysrör med UVA-ljus. Täcker en yta på ca 80m². Enkelt byte av limark. Höjd: 340mm, Bredd: 500mm. Djup: 170mm. 4,3kg. 230V. 4x15W. CE-Märkt.
  Mer info
 • Spindelfritt S30
  Spindelfritt S30
  Elektronisk avskräckare som håller fritt från spindlar. Täcker en öppen yta upp till ca 30 kvm.Avskräckaren sänder ut ett ultrafrekvent ljud som påverkar spindlar och andra krypande insekter. Spindlarna undviker att vistas i utrymme där ljudet finns. Ofarligt för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar.
  Mer info
 • Avskräckare Katt&Vilt KV 300
  Avskräckare Katt&Vilt KV 300
  De inställningsbara ljudfrekvenserna får djuren att lämna området, med en täckyta på upp till 300 m². Ställ in frekvensratten på det djur som ska avskräckas. ChaseLight överraskar djuren med ett starkt stroboskopljus. Den inbyggda rörelsesensorn bevakar en yta på upp till 15 meter framför
  avskräckaren.Drivs av ´6x1.5V LR14. En produkt i Silverline Pest Protect system.
  Mer info
 • Myggfritt Mobil M25
  Myggfritt Mobil M25
  Håller stickande honmyggor borta inomhus med ljudteknologin Silverline
  A-Guard, helt utan användning av gifter. Sätts direkt i vägguttaget.
  Effekt: 230V/1W
  Täckyta: 25 m2 K
  Mer info
 • Myggfritt Mobil M1
  Myggfritt Mobil M1
  Myggfritt för utomhusbruk. En batteridriven elektronisk avskräckare med specialanpassat ljud som skrämmer bort de stickande mygg. Håller stickande honmyggor borta med ljudteknologin Silverline A-Guard helt utananvändning av gifter. Mindre enhet för personligt bruk.
  Täckyta: 1 m2
  Batteridriven: 1xLR44H
  Mer info

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.