Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Svets

Behöver du verktyg till isolering? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt verktyg för ditt jobb. Vårt sortiment av verktyg till isolering inkluderar knivar som isoleringskniv, slitskniv, brytbladskniv, keramisk kniv och knivblad och svets som bärbar svetsutrustning, isolersvets och svetspistol. Utforska vårt breda utbud av verktyg till isolering online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 8 av 8

Sortera

 • Jordkabel till svetsmaskin, BM Svets
  Jordkabel till svetsmaskin, BM Svets
  Enkel jordkabel till svetsmaskinen Pegasar Accu.
  Mer info
 • Svetsutrustning CDW 72
  Svetsutrustning CDW 72
  Bärbar svetsutrustning för att fästa Isoleringsmaterial mot plåt med svetsspik, som ger en högkvalitativ svetsning utan att lämna brännmärken i plåten.
  Levereras komplett svetspistol och 10 meter kabel med verktygslåda.
  Svetskapacitet: upp till 20 svetspinnar/minut. Kraftförsörjning: 220 V/50 Hz/60 Hz/5A.
  Mer info
 • Isolersvets Batteridriven, BM Svets
  Isolersvets Batteridriven, BM Svets
  Pegasar är en maskin med två klara fördelar; den kan gå på batteridrift och är ännu mer robust. Den lämpar sig väl för svetsning av stift med fast bricka på ventilationskanaler med en något lägre kapacitet än ISO VENT. Ca 400 svetsar på en laddning. Maskinen kan köras på nätdrift, med eller utan batteri. Om batteriet är inkopplat under nätdrift laddas det.
  Levereras komplett med Pegasar 500 accu ISO Strömkälla (92-10-0510), PISTOL CI 03, Kabellängd 9,3m, 6mm2 (92-20-254), JORDKABEL, enkel, längd 6,7m, 16 mm2 (92-40-091), MAGNETCHUCK (437-MC-M) och Batteri ACU 150 för Pegasar 500 accu (88-23-484)
  Mer info
 • Sickclips
  Sickclips
  Används vid fixering och montering av mantel.
  Mer info
 • Stiftpistol CI 03, BM Svets
  Stiftpistol CI 03, BM Svets
  Svetspistol för stift med fast bricka, t.ex. AGM stift. Passar stiftdimensioner Ø2,7–3,0 mm med längd 9,5-250mm. Kabellängden är 9,3 meter. Pistolens vikt utan kabel ca 0,7 kg.
  Mer info
 • Isolersvets, BM Svets
  Isolersvets, BM Svets
  ISO VENT är en maskin som tillverkas enligt de tekniska krav som ställts av BM Svets och är speciellt utvecklad för svetsning av stift med fast bricka på ventilationskanaler. ISO VENT är utvecklad för att vara robust och enkel att använda, samt ha en hög kapacitet.
  ISO STRONG är en kraftigare version av den något mindre ISO VENT. Förutom de fördelar som ISO VENT har är denna strömkälla också mycket lämlig för svetsning på stålkonstruktioner för att fästa brandisolering.
  Levereras komplett med Strömkälla ISO VENT 2.0 (92-15-1502B) eller ISO STRONG (92-15-2302B) samt PISTOL CI 03, Kabellängd 9,3m, 6mm2 (92-20-254), JORDKABEL, enkel, längd 6,7m, 16 mm2 (92-40-091) och MAGNETCHUCK (437-MC-M)
  Mer info
 • Strömkällor, BM Svets
  Strömkällor, BM Svets
  ISO VENT är en maskin som tillverkas enligt de tekniska krav som ställts av BM Svets och är speciellt utvecklad för svetsning av stift med fast bricka på ventilationskanaler. ISO VENT är utvecklad för att vara robust och enkel att använda, samt ha en hög kapacitet.
  ISO STRONG är en kraftigare version av den något mindre ISO VENT. Förutom de fördelar som ISO VENT har är denna strömkälla också mycket lämlig för svetsning på stålkonstruktioner för att fästa brandisolering. ENDAST STRÖMKÄLLA
  Mer info
 • Magnetchuck, BM Svets
  Magnetchuck, BM Svets
  Används för att underlätta montage av isolerstift med fast bricka.
  Mer info

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.