Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pullers

Behöver du skyddskläder när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt skyddskläder för dig som jobbar inom bygg, hantverk, industri och service. Vårt sortiment av skyddskläder inkluderar såväl varselkläder och arbetskläder som skyddar dig oavsett om du behöver hjälp att hålla värmen, hålla dig sval eller torr, vara synlig, skyddad från elektricitet, smältmetall eller farliga kemikalier. Vi har slitstarka skyddskläder och arbetskläder av hög kvalitet för alla typer av arbetsmiljöer. Med våra bekväma och smidiga skyddskläder och arbetskläder kan du arbeta säkert och skydda kroppen både i tuffa miljöer och mot väder och vind. Utforska vårt breda utbud av skyddskläder och arbetskläder online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 3 av 3

 • Puller ZlideOn
  Puller ZlideOn
  När dragkedjan går sönder går den att laga och reparera, Zlide-On. En patenterad produkt. Med ett enkelt handgrepp kan ta bort den gamla pullern och sätta dit en ny. Kontakta din butik eller innesälj, för mer info. Pullers finns för alla typer av dragkedjor, vi behöver veta bredd och tjocklek. Ahlsell lagerför de mest frekventa modellerna. Material: Plast, metall, vattentätt.
  Mer info
  8 Varianter
 • Zip Puller 730
  Zip Puller 730
  Praktiska zipper pullers i mängder av färger ger en snygg effekt och gör det enklare att hantera dragkedjor. De kan matchas färgmässigt mot våra övriga produkter eller mot företagets färgpalett för att stärka företagsidentiteten.
  Mer info
  8 Varianter
 • Zip Puller Blåkläder 2155
  Zip Puller Blåkläder 2155
  Utbytbara zip pullers tillgängliga i flera olika färger för möjlighet att profilera dina arbetskläder och ditt företag unikt.
  Mer info
  9 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.