Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ytdesinfektion/Övrigt

Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkt för ditt arbete. Vårt sortiment av kemtekniska- och hygienprodukter omfattar bl.a. fog- och tätmassor, brandtätning, rengöringsmedel, lim, smörjmedel, skärvätskor, färg, lösningsmedel, desinfektionsmedel och tvål. Utforska vårt breda utbud här eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 25

 • Propplösare Prol
  Propplösare Prol
  Propplösare utan frätande kemikalier löser fett i avloppen med hjälp av enzymer. Fungerar även bra till väggar i soprum.
  Mer info
  1 Variant
 • Avhärdare Kärcher RM 110/111
  Avhärdare Kärcher RM 110/111
  Förhindrar kalkavlagringar upp till 150° C i värmeslingor i hetvattentvättar. Med kontinuerlig användning av RM 110 säkerställer man många års problemfri drift.
  Mer info
  2 Varianter
 • Metallpolish 3M
  Metallpolish 3M
  Metallputsspray polerar och skyddar metallytor. Oavsett om det är rostfritt stål, krom, mässing eller
  aluminium. Den smutsiga beläggningen försvinner och ersätts med en osynlig hinna som hindrar nya föroreningar
  från att bita sig fast. Metallen håller sig fräsch länge.
  600 ml.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Klorin
  Rengöring Klorin
  Rengöringsmedel och blekmedel. Klorin fungerar bäst i vattentemperaturer upp till 40 grader. Vid höga koncentrationer är det lämpligt att använda gummihandskar.Klorin innerhåller natriumhypoklorit, samma ämne som tillsätts för desinfektion av vårt dricksvatten. Klorins egenskaper när det gäller desinfektion är väl dokumenterade. Klorin används t ex när man desinfekterar vattentankar i båtar och sommarstugor. Klorin används på hotell, i resturanger och storkök för att garantera god hygien. Klorin används också inom sjukvården som ett ytdesinfektionsmedel för att förhindra smittspridning. Använd Klorin om du känner oro för bakterietillväxt i kök, infektionsrisk i badrum och toalett, vid dålig lukt i våtutrymmen samt vid missfärgad tvätt. Klorin tar bort alla kända bakterier, svampar och sporer.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Dax 75
  Ytdesinfektion Dax 75
  DAX Ytdesinfektion 75 är avsedd för desinfektion av synligt rena ytor t.ex. bänkar, bord och undersökningsbritsar. DAX Ytdesinfektion 75 har dokumenterad effekt mot bakterier, svampar och olika typer av virus som HIV, Hepatit B och C, Murine Norovirus och Adenovirus. Verkar snabbt och effektivt utan att lämna spår på den behandlade ytan. Testad enligt EN 14476 och effektiv mot höljeförsedda virus som Corona och vinterkräksjuka.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöringsmedel kyl och värmepumpar
  Rengöringsmedel kyl och värmepumpar
  Frionett® Activ’ är ett desinficerande och fettlösande rengöringsmedel (parfymerat) som är avsett för rengöring av kyl- och luftkonditioneringsanläggningar (fläktar, förångare, inomhusenheter).Det har utvecklats för att motverka bakterier och svamp och den desinficerande verkan är särskilt anpassad för effektiv rengöring av värmeväxlare.
  Används till AC/VP rengöring.
  Mer info
  1 Variant
 • Propplösare Gripen
  Propplösare Gripen
  Gripen/Mr Muscle Propplösare löser problem med svåra proppar. Används för att lösa upp proppen och rensa när det blivit stopp i tvättställ, diskbänkar, avlopp osv.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Swisch P773
  Ytdesinfektion Swisch P773
  Heltäckande ytdesinfektion som verkar omedelbart efter applicering och kräver ingen eftersköljning. Dödar alla typer av bakterier, såväl gramnegativa som grampositiva, samt svamp, mögel och vissa virus. Lämpar sig på många olika utrymmen, lika idealisk på träningsredskapen på gymmet som i badhus och även i köket. Luktfri. För bästa effekt rengöres synligt smutsiga ytor innan desinfektion. Spraya på ytan och låt verka. OBS! Kan med försiktighet användas på tangentbord och telefoner. Spraya i trasa, inte direkt på utrustningen.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Prol P673
  Ytdesinfektion Prol P673
  Ytdesinfektion för släta och synbart rena ytor, såsom bordsytor, bänkar och diskbänkar. Används där mikrobiologisk smittspridning ska förhindras. Högeffektiv mot allehanda bakterier, svamp och olika typer av virus. Snabbverkande utan att lämna någon rest. Bruksanvisning: Tvätta först bort synbar smuts/damm med rengöringsmedel. Använd därefter torkduk indränkt i P673 eller spraya direkt på ytan. Torka noga med torkduken, lämna ytan lätt fuktig och låt lufttorka. Färdigt!
  Mer info
  1 Variant
 • Autosol Metal Polish/Kromglans
  Autosol Metal Polish/Kromglans
  AUTOSOL® METAL POLISH / KROMGLANS för bilar, båtar och alla blanka metaller. Fungerar som finpolerande rubbing på billacker, gelcoat, mjuka och hårda plaster. Rengör effektivt fendertar med flera mjuka plastdetaljer. Koppar, krom, mässing, tenn och alla blanka metaller poleras bäst med Autosol Polercreme Kromglans. Rengör och polerar keramiska spishällar, tar bort inbränd smuts runt spisplattor.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ytdesinfekt Divodes
  Ytdesinfekt Divodes
  Snabbverkande bredspektrigt alkoholbaserat desinfektionsmedel för desinfektion av öppna spritbeständiga ytor. Färdig brukslösning. Ingen eftersköljning krävs.
  • Bredspektrigt alkoholbaserat desinfektionsmedel.
  • Ingen eftersköljning behövs.
  • Färdig brukslösning.
  • Skummar ej.
  • Inga rester.
  Mer info
  1 Variant
 • Stålull Trollull
  Stålull Trollull
  Universal produkt för att slipa, polera och rengöra olika material som trä, metall, glas och sten.
  Mer info
  5 Varianter
 • Ytdesinfektion Dax Plus
  Ytdesinfektion Dax Plus
  Avsedd för desinfektion av släta ytor, te.x. undersökningsbritsar, bänkar, bord etc. Exempel på användningsområden är inom hälso-, sjuk- och tandvård samt hos veterinärkliniker. Produkten är även lämplig för användning inom livsmedelshantering och barnomsorg. Färdig brukslösning som består av isopropylalkohol. Alkoholstyrkan är 45 volymprocent. Produkten är effektiv även mot t.ex. Hepatit B, C, och HIV. Testad enligt EN 14476 och effektiv mot höljeförsedda virus som Corona och vinterkräksjuka.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Master Active disinfection
  Ytdesinfektion Master Active disinfection
  Master Active Disinfection Hand & Surface är en desinfektionsspray för alla hårda ytor som behöver desinficeras. Produkten innehåller 75% alkohol, verkar snabbt, minskar smittspridning och är effektiv mot både bakterier och virus. Aerosolförpackningen gör produkten mycket lätt att applicera och ger ett jämnt lager över den yta som skall behandlas samt att den höga koncentrationen av alkohol bevaras. 0% Parfym. Bruksanvisning: Spraya ett tunt lager direkt på ytan som skall desinficeras från ett avstånd på ca 20 cm. Låt verka en kort stund och torka sedan av ytan med en ren trasa. Produkten verkar också som handdesinficering, men kan torka ut händerna något vid upprepad användning. Spraya direkt på torr och synligt ren hud. Gnid noggrant in händer och fingrar. Låt händerna lufttorka och tvätta inte bort efter applicering. Återfukta händerna vid behov.
  Mer info
  1 Variant
 • Skumdämpare Nordex Delete Anti-Foam
  Skumdämpare Nordex Delete Anti-Foam
  Luktfri skumdämpare för eliminering av skum i smutsvattentanken på kombimaskiner och matttvättagggregat.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Nordex Debisan
  Ytdesinfektion Nordex Debisan
  Till rengöring och desinfektion. Debisan är aktivt mot de flesta bakterier, mögel och svamp. Debisan motverkar statisk elektricitet samt är deodoriserande. Till golv, väggar och andra hårda ytor i sjukhus, skolor, daghem, gymnastiksalar, omklädningsrum och livsmedelslokaler. Använd 1% brukslösning. Bearbeta ytan noggrant med en duk. Låt verka 10-15 minuter. Ingen eftersköljning, lämna ytan fuktig och låt självtorka. Effekt på mikroorganismer:

  Grampositiva bakterier, t ex stafylokocker, streptokocker: God effekt
  Gramnegativa bakterier, t ex salmonella, coli, gonokocker: Mindre god effekt
  Tuberkelbakterier: Ingen effekt
  Hydrofila virus, t ex enterovirus: Ingen effekt
  Lipofila virus, t ex herpesvirus, influensavirus: God effekt
  Sporer: Ingen effekt
  Svampar, t ex trichophyton: Viss effekt
  Motsvarar EN 1276 och EN 1650
  Mer info
  2 Varianter
 • Ytdesinfektion Oxivir Excel Wipes
  Ytdesinfektion Oxivir Excel Wipes
  Oxivir Excel är ett väteperoxidbaserat, bredspektrigt ytdesinfektionsmedel för rengöring och desinfektion av vattentåliga ytor med korta kontakttider. Effektiv mot flera sjukdomsframkallande organismer såsom bakterier, virus och jäst. Rengör och desinficerar i ett steg vilket sparar tid. Oxivir Excel är testad enligt Europeiska normer och är effektiv mot ett flertal sjukdomsframkallande organismer inklusive Poliovirus, Adenovirus och Murin norovirus. Produkten anses vara effektiv mot alla höljeförsedda virus såsom: HIV, HBV, HVC, Influensa, Vaccinia- och Coronavirus. Innehåller inte parfym eller färgämnen. Inga varningsmärkningar behövs på produkterna. Torka av ytan och säkerställ att hela ytan är fuktad, låt ytan lufttorka. Skall inte användas på porösa ytor. Wipesstorlek 267x200 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektionsmedel Bio Gen
  Ytdesinfektionsmedel Bio Gen
  Invekta Desinfektion är ett ytdesinficerande vattenbaserat medel som används för att neutralisera bakterier, listeria arter, jäst, svamp och virus inom ett brett användningsområde. För desinficering av rengjorda golv, väggar, arbetsytor, transportband, behållare och utrustning inom hotell, restaurang, livsmedels och dryckesindustrin, mejeri och liknande industrier. För bästa effekt rengöres synligt smutsiga ytor innan desinfektion. Låt verka minst 5-10 minuter. OBS! Om den desinficerade ytan ska kommer i direkt kontakt med livsmedel skall den sköljas med rent vatten. Kan med försikighet användas på tangentbord och telefoner. OBS! Spraya inte direkt på utrustningen utan i trasa. 750 ml är brukslösning, 5 l är koncentrat. Koncentrat spädes 1 del + 9 delar vatten.
  Effektivt mot följande smittämnen: Bakterier, gram-positiva & -negativa, Campylobacter, Salmonella, Jäst & olika svampar, Influensavirus A & B, Listeria-arter, Coronavirus (Covid-19, SARS & Mers), Hepatit B & C , HIV, RS-virus, Bunyavirus, Metapneumovirus, Blödarfebervirus, Rabies, West Nilevirus, TBE, Degue-, Ebola-, Hanta-, Marburg-, Lassavirus, Gulafebern-virus.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rengöring & Ytdesinfektion Gipeco Chick Multides
  Rengöring & Ytdesinfektion Gipeco Chick Multides
  Specialmedel med desinficerande effekt avsedd för rengöring och desinficering av alla ytor där höga krav på hygien ställs, t.ex. inom all slags livsmedelshantering. För rengöring av alla ytor som tål vatten. Bruksanvisning: Spraya Chick MULTIDES på ytan. Torka sedan rent med torr duk eller papper, så att ytan blir helt torr. Motverkar smittspridning av bakterier och virus. Virusdödande effekt: Biociden i Chick MULTIDES är effektiv mot s.k. höljeförsedda virus. Exempel på höljeförsedda virus är t.ex. Coronavirus (t.ex. SARS-virus, MERS-virus och COVID-19), Ortomyxovirus (t.ex. H1N1 (Svininfluensan), H3N2 (Hongkonginfluensan) och H9N2 (Fågelinfluensan), Flavivirus (t.ex. Hepatit C och Zikavirus), Filovirus (t.ex. Ebolavirus).
  Mer info
  2 Varianter
 • Rengöring Nordex Klorrent 1.5L
  Rengöring Nordex Klorrent 1.5L
  Klorrent rengör, bleker och desinficerar. Tar bort dålig lukt i avlopp och soprum samt bleker bort missfärgningar. Även utmärkt till uppfräschning av tryckimpregnerade trallar, plastmöbler etc. Används i kök, dusch- och tvättrum, toaletter mm. Ska användas tillsammans med kallt vatten.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.