Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ytdesinfektion/Övrigt

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 21

 • Propplösare Prol
  Propplösare Prol
  Propplösare utan frätande kemikalier löser fett i avloppen med hjälp av enzymer. Fungerar även bra till väggar i soprum.
  Mer info
  1 Variant
 • Avhärdare Kärcher RM 110/111
  Avhärdare Kärcher RM 110/111
  Förhindrar kalkavlagringar upp till 150° C i värmeslingor i hetvattentvättar. Med kontinuerlig användning av RM 110 säkerställer man många års problemfri drift.
  Mer info
  2 Varianter
 • Metallpolish 3M
  Metallpolish 3M
  Metallputsspray polerar och skyddar metallytor. Oavsett om det är rostfritt stål, krom, mässing eller
  aluminium. Den smutsiga beläggningen försvinner och ersätts med en osynlig hinna som hindrar nya föroreningar
  från att bita sig fast. Metallen håller sig fräsch länge.
  600 ml.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytrengöringsservetter Plum 5252
  Ytrengöringsservetter Plum 5252
  Engångsduk för desinfektion av lösa föremål och hårda ytor som tål alkohol t.ex. sjukvårds- och livsmedelssektorn. Ethanol Disinfection 80% innehåller inte tvål. dokumenterat effktiv mot norovirus i enlighet med EN14476. 20X20 cm. 100 wipes/frp.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Klorin
  Rengöring Klorin
  Rengöringsmedel och blekmedel. Klorin fungerar bäst i vattentemperaturer upp till 40 grader. Vid höga koncentrationer är det lämpligt att använda gummihandskar.Klorin innerhåller natriumhypoklorit, samma ämne som tillsätts för desinfektion av vårt dricksvatten. Klorins egenskaper när det gäller desinfektion är väl dokumenterade. Klorin används t ex när man desinfekterar vattentankar i båtar och sommarstugor. Klorin används på hotell, i resturanger och storkök för att garantera god hygien. Klorin används också inom sjukvården som ett ytdesinfektionsmedel för att förhindra smittspridning. Använd Klorin om du känner oro för bakterietillväxt i kök, infektionsrisk i badrum och toalett, vid dålig lukt i våtutrymmen samt vid missfärgad tvätt. Klorin tar bort alla kända bakterier, svampar och sporer.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöringsmedel kyl och värmepumpar
  Rengöringsmedel kyl och värmepumpar
  Frionett® Activ’ är ett desinficerande och fettlösande rengöringsmedel (parfymerat) som är avsett för rengöring av kyl- och luftkonditioneringsanläggningar (fläktar, förångare, inomhusenheter).Det har utvecklats för att motverka bakterier och svamp och den desinficerande verkan är särskilt anpassad för effektiv rengöring av värmeväxlare.
  Används till AC/VP rengöring.
  Mer info
  1 Variant
 • Propplösare Gripen
  Propplösare Gripen
  Gripen/Mr Muscle Propplösare löser problem med svåra proppar. Används för att lösa upp proppen och rensa när det blivit stopp i tvättställ, diskbänkar, avlopp osv.
  Mer info
  1 Variant
 • Autosol Kromglans
  Autosol Kromglans
  Polercreme Kromglans för bilar, båtar och alla blanka metaller. Fungerar som finpolerande rubbing på billacker, gelcoat, mjuka och hårda plaster. Rengör effektivt fendertar med flera mjuka plastdetaljer. Koppar, krom, mässing, tenn och alla blanka metaller poleras bäst med Autosol Polercreme Kromglans. Rengör och polerar keramiska spishällar, tar bort inbränd smuts runt spisplattor.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ytdesinfekt Divodes
  Ytdesinfekt Divodes
  Snabbverkande bredspektrigt alkoholbaserat desinfektionsmedel för desinfektion av öppna spritbeständiga ytor. Färdig brukslösning. Ingen eftersköljning krävs.
  • Bredspektrigt alkoholbaserat desinfektionsmedel.
  • Ingen eftersköljning behövs.
  • Färdig brukslösning.
  • Skummar ej.
  • Inga rester.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Swisch P773
  Ytdesinfektion Swisch P773
  Heltäckande ytdesinfektion som verkar omedelbart efter applicering och kräver ingen efter sköljning. Lämpar sig på många olika utrymmen, lika idealisk på träningsredskapen på gymmet som i badhus och även i köket. Luktfri. Spraya på ytan och låt verka. 500 ml med spraypump.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Dax 75
  Ytdesinfektion Dax 75
  DAX Ytdesinfektion 75 är avsedd för desinfektion av synligt rena ytor t.ex. bänkar, bord och undersökningsbritsar. DAX Ytdesinfektion 75 har dokumenterad effekt mot bakterier, svampar och olika typer av virus som HIV, Hepatit B och C, Murine Norovirus och Adenovirus. Verkar snabbt och effektivt utan att lämna spår på den behandlade ytan.
  Mer info
  1 Variant
 • Stålull Trollull
  Stålull Trollull
  Universal produkt för att slipa, polera och rengöra olika material som trä, metall, glas och sten.
  Mer info
  5 Varianter
 • Ytdesinfektion Nordex Debisan
  Ytdesinfektion Nordex Debisan
  Till rengöring och desinfektion. Debisan är aktivt mot de flesta bakterier, mögel och svamp. Debisan motverkar statisk elektricitet samt är deodoriserande. EN 1276 och EN 1650. Till golv, väggar och andra hårda ytor i sjukhus, skolor, daghem, gymnastiksalar, omklädningsrum och livsmedelslokaler. Desinfektion och rengöring görs i ett moment.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skumdämpare Nordex Delete Anti-Foam
  Skumdämpare Nordex Delete Anti-Foam
  Luktfri skumdämpare för eliminering av skum i smutsvattentanken på kombimaskiner och matttvättagggregat.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Dax
  Ytdesinfektion Dax
  Avsedd för desinfektion av släta ytor, te.x. undersökningsbritsar, bänkar, bord etc. Exempel på användningsområden är inom hälso-, sjuk- och tandvård samt hos veterinärkliniker. Produkten är även lämplig för användning inom livsmedelshantering och barnomsorg. Färdig brukslösning som består av isopropylalkohol. Alkoholstyrkan är 45 volymprocent. Produkten är effektiv även mot t.ex. Hepatit B, C, och HIV.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Nordex Klorrent 1.5L
  Rengöring Nordex Klorrent 1.5L
  Klorrent rengör, bleker och desinficerar. Tar bort dålig lukt i avlopp och soprum samt bleker bort missfärgningar. Även utmärkt till uppfräschning av tryckimpregnerade trallar, plastmöbler etc. Används i kök, dusch- och tvättrum, toaletter mm. Ska användas tillsammans med kallt vatten.
  Mer info
  1 Variant
 • Metallputs Nordex Metallrengöring
  Metallputs Nordex Metallrengöring
  Metallrengöringsmedel. För rengöring och borttagning av oxider på koppar, mässing, silver, nickel, rostfritt mm. Färdig att använda. pH: Ca 9,2 (koncentrat)
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Prols Turbo Magic
  Rengöring Prols Turbo Magic
  Rengöringsmedel högkoncentrerat med ett kraftigt ytskydd. Drygt och verkar på alla typer av smuts. Ger glans och skyddar mot återsmutsning, vatten, korrosion, imma, slitage och klotter.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektionsmedel Bio Gen
  Ytdesinfektionsmedel Bio Gen
  750 ml är brukslösning, 5 l är koncentrat. Koncentrat spädes 1 del + 9 delar vatten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rengöring Tana Inoxol Complete
  Rengöring Tana Inoxol Complete
  Utmärkt vård, polering och skydd i en enkel applicering för alla metallytor, t.ex. rostfritt stål och eloxerat aluminium. INOXOL care tar snabbt bort fläckar, missfärgningar, flammor och prickar. Produkten ger den behandlade ytan ett jämnt, blankt utseende utan att lämna kvar någon olje- eller fetthinna. INOXOL care innehåller inget slipmedel eller polermedel, så det är ingen risk för repor. Speciella vårdande komponenter ger metallytor ett långtidsverkande skydd mot vattenfläckar och damm och motverkar smuts, oxidering och missfärgningar. Enkel och säker applicering med hjälp av den speciella flaskan (användningsklar). Lämpligt för alla metallytor (förutom diskhon) såsom rostfritt stål, eloxerat aluminium eller mässing. Även lämpligt för möbler, diskar och bänkar, dörrar, hissar, taklister, fönsterramar och don. Använd ej i diskhoar.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.