Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vintergjutning

Byggsortiment för dig som jobbar med entreprenad, byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, inredning, infästning, plåt, reglar och beslag.

Visar 1 till 8 av 8

 • Värmemattor för tjältining
  Värmemattor för tjältining
  Med värmemattorna kan du enkelt och effektivt göra upptinings- och värmearbeten inom en mängd olika områden. Upptining av mark, sand, vattenledningar, avloppsrör, foder i silos eller ensilagebalar. Varmhållning av el- och teleledningar, maskiner samt vid murningsarbeten. Brunnsborrning. Värmemattan är försedd med termostat och jordad stickpropp som enkelt ansluts till 230 V. Anslutningskabeln är 2,5 meter. Eftersom den är försedd med reflekterande material på ena sidan blir värmemattan extra effektiv. På sidorna har mattan öljetter för fixering alternativt upphängning. Tack vare den lätta och flexibla konstruktionen är den dessutom enkel att flytta. Den speciellt framtagna mattan för brunnsborrning har ett hål i mitten avsedd för foderröret. Värmekabeln i mattan är utvecklad för att klara de hårdaste krav och miljöer. Den tinar normalt upp till 30 cm/dygn och på sandmark ända upp till 60 cm/dygn. Mattan är SEMKO-godkänd samt CE-märkt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Betongtäckmatta
  Betongtäckmatta
  Betongtäckmatta att använda vid vintergjutning. Skyddar nygjuten betong mot frost m.m. Suger ej åt sig vatten eller fukt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Snösegel
  Snösegel
  Snösegel är det perfekta sättet att få bort snön från arbetsplatsen. Snösegel av PVC-belagd polyester med halkfri struktur. Försedd med 4 lyftöglor som gör att presenningen bildar en säck vid lyft.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmekabel speciell för betonghärdning
  Värmekabel speciell för betonghärdning
  BHS är en värmekabel speciellt konstruerad för betonghärdning och uttorkning av betong samt uppvärmning. Systemet påskyndar betonghärdning och möjliggör snabbare formrivning. Värmekabeln som fixeras mot underarmering kan återinkopplas i ett senare skede för effektiv uttorkning eller uppvärmning. Värmekabeln är försedd med anslutningskabel. Värmekabeln är av 2-ledartyp, vilket gör att den är enkel och snabb att förlägga.
  Mer info
  8 Varianter
 • Betongtäckmatta Finsk
  Betongtäckmatta Finsk
  Betongtäckmatta av högre kvalitet att använda vid vintergjutning. Skyddar nygjuten betong mot frost mm. Hög rivtålighet.
  Mer info
  1 Variant
 • Termomatta
  Termomatta
  Termomattan är en 50 mm tjock vintermatta att användas till täckning av nygjutna fundament m.m. Suger ej åt sig vatten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Schukoadapter för BHS
  Schukoadapter för BHS
  Seriekopplingsadapter som förenklar momentet att seriekoppla BHS-kablar. Endast seriekoppling av två lika långa BHS-kablar ger 25 % av den totala effekten.
  Mer info
  1 Variant
 • Väderskydd
  Väderskydd
  Väderskyddsplatta av kanalplast som är mycket styv och stabil. Därför enkel att montera och tillpassa i fönster- och dörröppningar under byggtiden. Plattan kan monteras utan klämlist och läkt.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.