Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Avstängare

Byggsortiment för dig som jobbar med entreprenad, byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, inredning, infästning, plåt, reglar och beslag.

Visar 1 till 20 av 40

 • Sträckmetall Recostal
  Sträckmetall Recostal
  Kraftig sträckmetall. Säljs i hela ark 2,25x1,5 m. Tjocklek 1 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Sträckmetall
  Sträckmetall
  Av mycket små maskor, utformad så att putsbruket med lätthet fäster. På vissa mellanrum av plåten finns ett avsnitt utan maskor, vilket är U-format för att plåten därigenom skall erhålla erforderlig styvhet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Sträckmetall med förtagning
  Sträckmetall med förtagning
  Kraftig sträckmetall försedd med förtagningar. Säljs i hela ark 2,25x1,2 m. Tjocklek 1,5 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstängare nr.8 Bentonit
  Avstängare nr.8 Bentonit
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar. Denna fås med tätplåt med bentonit för att klara högre vattentryck. Väggavstängaren har tätare byglar. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  4 Varianter
 • Dymlingar
  Dymlingar
  Galvade dymlingar för att överföra tvärkrafter. Längd 500 mm är i sin helhet varmförzinkade, längd 600 mm är varmförzinkade med kallförzinkade ändar. Kan även fås i svart, rostfritt, sandat och epoxibelagt stål.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dilfogselement ISO
  Dilfogselement ISO
  Avstängare för dilatationsfogar med monterad isolering. Kan kompletteras med genomgående dymlingar. Vid övriga dimensioner och utföranden, kontakta specialistsäljare Betongkomplement.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avstängare nr.18 bentonit
  Avstängare nr.18 bentonit
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall. Denna fås med tätplåt med bentonit för att klara högre vattentryck. Höjd 100, 150, 200 och 250 mm finns lagerförda. Övriga dimensioner och önskemål tillverkas efter beställning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Avstängare nr.3
  Avstängare nr.3
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagejärn. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstängare nr.10 Bentonit
  Avstängare nr.10 Bentonit
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar. Denna fås med längsgående förtagning och tätplåt med bentonit för att klara högre vattentryck. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstängare nr.8 Preprufe
  Avstängare nr.8 Preprufe
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar. Denna fås med tätplåt med preprufe för att klara högre vattentryck. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dilfogselement DFA
  Dilfogselement DFA
  Avstängare för rörelsefog med utvändigt fogband. DFA är en självstabiliserande avstängare som monteras över fogbandet. Vid användning av DFA kan man gjuta på båda sidor
  samtidigt eller gjuta enbart på ena sidan. Kan kompletteras med genomgående dymlingar. Vid övriga dimensioner och utföranden, kontakta specialistsäljare Betongkomplement.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avstängare nr.8 Bitumen
  Avstängare nr.8 Bitumen
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar. Denna fås med tätplåt med bitumen för att klara högre vattentryck. Väggavstängaren har tätare byglar. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  4 Varianter
 • Dilfogsskiva Sensaten
  Dilfogsskiva Sensaten
  Dilfogsskiva av polyethylene för dilatationsfogar i betong.
  Mer info
  1 Variant
 • Dymlingshylsa
  Dymlingshylsa
  Dymlingshylsa att användas tillsammans med dymling.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dilfogselement DFI
  Dilfogselement DFI
  Avstängare för rörelsefogar med fogband. DFI-elementet består av två delar och är självstabiliserande. Montaget av fogband är enkelt! När underdelen är monterat rullas fogbandet ut och överdelen sätts på plats. Fogbandet ligger med 15° vinkel för att undgå att luftfickor bildas. Vid användning av DFA kan man gjuta på båda sidor samtidigt eller gjuta enbart på ena sidan. Kan kompletteras med genomgående dymlingar. Vid övriga dimensioner och utföranden, kontakta specialistsäljare Betongkomplement.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avstängare nr.18 start-/slutbit
  Avstängare nr.18 start-/slutbit
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall. Denna fås med tätplåt med bentonit för att klara högre vattentryck. Start- och slutbit monteras som första och sista avstängare som binder samman vattentätningen mellan platta och vägg. Används tillsammans med avstängare 18 med bentonit.
  Mer info
  8 Varianter
 • Avstängare nr.2 förtagning
  Avstängare nr.2 förtagning
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med längsgående förtagning. Består endast av sträckmetall. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Plastavstängare på rulle
  Plastavstängare på rulle
  Alternativ till tradionell stäckmetall. Avstängare av plast på rulle.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstängare Gitter nr.22
  Avstängare Gitter nr.22
  Kombinerad gjutavstängare i sträckmetall och överkantsstöd. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstängare nr.11 Svällband
  Avstängare nr.11 Svällband
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar och monterat svällband. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.