Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Avstängare

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt sortiment inom betong. För dig som jobbar inom byggentreprenad inom betongkomplement har vi brett sortiment. Här finner du armeringsprodukter, ingjutningsdetaljer och andra produkter inom betong. Söker du fästprodukter och montagedetaljer hittar du även detta. Flertalet produkter inom betongkomplement finns i vårt sortiment. Med våra tekniska säljare och specialistkunskap tillsammans med en smidig e-handel vill vi finnas för dig. Utforska vårt breda utbud av produkter inom betongkomplement här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 43

 • Sträckmetall
  Sträckmetall
  Profilerad sträckmetall. På vissa mellanrum av plåten finns ett avsnitt utan maskor, vilket bidrat till styvhet. 0,6 mm sträckmetallen har en grövre och starkare struktur.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstängare nr.2 förtagning
  Avstängare nr.2 förtagning
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med längsgående förtagning. Består endast av sträckmetall. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Sträckmetall Recostal
  Sträckmetall Recostal
  Kraftig plattvarlsad sträckmetall. Vidhäftning testad som kvarsittande gjutavstängare enligt Vattenfall provningsrapport 1678-92. Säljs i hela ark 2,25x1,5 m. Tjocklek 1 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Sträckmetall med förtagning
  Sträckmetall med förtagning
  Kraftig plattvarlsad sträckmetall försedd med förtagningar. Vidhäftning testad som kvarsittande gjutavstängare enligt Vattenfall provningsrapport 1678-92. Säljs i hela ark 2,25x1,2 m. Tjocklek 1,5 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstängare Gitter nr.22
  Avstängare Gitter nr.22
  Kombinerad gjutavstängare i sträckmetall och överkantsstöd. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  1 Variant
 • Dilfogselement DFI
  Dilfogselement DFI
  Avstängare för rörelsefogar med fogband. DFI-elementet består av två delar. När underdelen är monterat rullas det centriska fogbandet ut och överdelen sätts på plats. Fogbandet ligger med 15° vinkel för att undgå att luftfickor bildas. DFI elementet möjliggör både enkel- och dubbelsidig gjutning. Kan kompletteras med genomgående dymlingar och olika topplister. För beställning kontakta specialistsäljare Betongkomplement.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avstängare nr.8 Bentonit
  Avstängare nr.8 Bentonit
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar. Tätplåten har en beläggning av svällande bentonit för att klara högre vattentryck. Väggavstängaren har tätare byglar. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  4 Varianter
 • Avstängare nr.8 Preprufe
  Avstängare nr.8 Preprufe
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar. Denna fås med tätplåt med preprufe för att klara högre vattentryck. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstängare nr.8 start-/slutbit tillverkning
  Avstängare nr.8 start-/slutbit tillverkning
  Monteras som första och sista avstängare för att sammanbinda vattentätningen mellan platta och vägg. Tätplåten kan levereras med beläggning av förstärkt polymer eller bentonit för att klara högre vattentryck. Används tillsammans med Väggavstängare nr.8 och Avstängare nr.8.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstängare nr.10 Bentonit
  Avstängare nr.10 Bentonit
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar.Utformad med längsgående förtagning. Tätplåten är belagd med bentonit för att klara högre vattentryck. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Contaflex plåt delad
  Contaflex plåt delad
  Tätplåten är belagd med svällande bentonit för att klara högre vattentryck. Beläggningen är delad och lämnar därmed en ren yta av plåt i mitten för montering av form. Tätplåten är enkelsidigt belagd med 50 mm bentonit, samt 100 mm på skarvdelen.
  Mer info
  1 Variant
 • Dilfogselement ISO
  Dilfogselement ISO
  Avstängare för dilatationsfogar med monterad isolering. ISO elementet möjliggör både enkel- och dubbelsidig gjutning. Kan kompletteras med genomgående dymlingar och olika topplister. För beställning kontakta specialistsäljare Betongkomplement.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avstängare nr.18 bentonit
  Avstängare nr.18 bentonit
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall. Tätplåten är belagd med svällande bentonit för att klara högre vattentryck. Övriga dimensioner och önskemål tillverkas efter beställning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Avstängare nr.3
  Avstängare nr.3
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagejärn. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dilfogselement DFA
  Dilfogselement DFA
  Avstängare för rörelsefog med utvändigt fogband. DFA är en avstängare som monteras över fogbandet. DFA elementet möjliggör både enkel- och dubbelsidig gjutning. Kan kompletteras med genomgående dymlingar och olika topplister. För beställning kontakta specialistsäljare Betongkomplement.
  Mer info
  3 Varianter
 • Avstängare nr.8 Polymer VB
  Avstängare nr.8 Polymer VB
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med montagebyglar. Tätplåten har en dubbelsidig beläggning av förstärkt polymer som vidhäftar till betongen för att klara högre vattentryck. Väggavstängaren har fler byglar. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns. Skyddsfilmen avlägsnas innan gjutning. Skarvas med överlappning och montagebygel. Ersätter bitumen.
  Mer info
  4 Varianter
 • Avstängare nr.1
  Avstängare nr.1
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall som tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns. Denna avstängare består endast av sträckmetall.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avstängare Gitter nr.23 förtagning
  Avstängare Gitter nr.23 förtagning
  Kombinerad gjutavstängare i sträckmetall med förtagning och överkantsstöd. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  1 Variant
 • Avstängare nr.18 start-/slutbit
  Avstängare nr.18 start-/slutbit
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall. Tätplåten är belagd med svällande bentonit för att klara högre vattentryck. Start- och slutbit monteras som första och sista avstängare för att sammanbinda vattentätningen mellan platta och vägg. Används tillsammans med avstängare 18 med bentonit.
  Mer info
  8 Varianter
 • Avstängare nr.1 med byglar
  Avstängare nr.1 med byglar
  Kvarsittande avstängare i sträckmetall med fällbara montagebyglar. Tillverkas på beställning helt enligt de dimensioner och önskemål som finns.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.