Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Mobila arbetsplattformar/Lift repetition

Utförs som E-utbildning.

Vem ska gå kursen Lift repetition?

Utbildningen är relevant för all personal som arbetar med eller som i sitt arbete kommer i kontakt med liftar. Utbildningen är relevant för både den som kör lift och behöver kunskap om liftens konstruktion, handhavande och tillsyn, och för arbetsledare och chefer som är ytterst ansvariga för arbetsmiljön och säkerheten.

Lagkravet är att arbetstagare som arbetar i lift ska ha dokumenterad teoretisk och praktisk kunskap. Ansvaret för att detta uppfylls ligger hos arbetsgivaren.

Målet med kursen

Att deltagarna efter genomförd utbildning med godkänt resultat ska ha den teoretiska och praktiska kunskapen som krävs för att uppfylla arbetsmiljökraven. De ska kunna veta hur liftar hanteras och förs fram på ett säkert och ansvarsfullt sätt för att undvika olyckor och skador.

För dig som behöver repetition:

Om du kan uppvisa ett tidigare liftkort (behöver inte vara aktivt) skickar du in det tillsammans med namn, efternamn, mailadress, mobilnummer, personnummer. Inom 24 timmar kommer du att få ett mejl som ger dig tillgång till e-learningen, liftkort erhålls vid fullbordad utbildning. Bokar du åt någon annan eller åt fler än dig själv, anger du samma information som ovan för dem.

För dig som behöver grundutbildning eller saknar tidigare liftkort:

För dig som går grunden har vi en kombinerad e-learning med 1 timmes praktik tillsammans med utbildare. Praktikomgångar sker med max 4 deltagare. Dagen efter praktiken kommer du få ett mejl som ger dig tillgång till e-learningen, liftkort erhålls vid fullbordad utbildning. För grundutbildningen behöver du tillsammans med mig boka datum och tid för praktik, samt för och efternamn på deltagarna.

Anmal dig till kursen Lift repetition

Intresserad? Sök i kurskatalogen för att se när och var kursen går.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript