Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Elektronisk körjournal

Automile Pro är ett abonnemang på elektronisk körjournal som ger dig allt underlag som krävs för att hantera företagets service- och tjänstebilar. Så fort du anslutit Automile till fordonet så kan du ta del av hur bilen mår och används.

Spara tid och pengar från första dagen

Automile Pro dokumenterar allt, påminner om service och underhåll, förenklar din administration och uppfyller skatteverkets regler för körjournaler. På så sätt sparar du pengar och tid redan från första dagen. Hårdvaran installeras i bilens diagnosuttag på bara några sekunder. Den fungerar i 54 länder och kan enkelt flyttas mellan bilar.

Automile Pro kan enkelt kopplas samman med administrationsverktyget Ahlsell Office för att ytterligare förenkla administrationen.

Kom igång idag: registrera dig här.

Slipp allt krångel med körjournaler:

Läs mer om Automile PRO i broschyren

Just nu! Erbjudande Sonos

Just nu! Vid samtidigt nytecknande av 5 st elektroniska körjournalabonnemang får du en Sonos Play 1 till ett värde av 2150 kr ink.moms. Sonos trådlösa högtalare är enkla att installera och använda. Sätt i kontakten. Ladda ner den kostnadsfria appen. Anslut till ditt WiFi-nätverk. På ett par minuter streamar du all den musik du älskar. Gå in och registrera dig här.

Kampanjen gäller till och med 31 augusti 2017.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.