Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'brandvarnare 10 års batteri optisk med pausfunktion' gav '10' träffar

Kategorier (0)

Inga träffar

Innehåll (0)

Inga träffar

Butiker (0)

Inga träffar

Produkter (10)

Visar 1 till 10 av 10

Sortera

 • Brandvarnare 10 års batteri optisk med pausfunktion
  Brandvarnare 10 års batteri optisk med pausfunktion
  Med denna brandvarnare, som har inbyggt litiumbatteri, får man säker drift i upp till 10 år utan batteribyten. Stor testknapp med pausfunktion. Larmindikering med LED fås synligt larm tillsammans med kraftigt ljud samt 24h larmminne som visar att brandvarnare varit i larm. Funktionsindikering med lysdiod. Batterivarning vid för låg spänning. Dimensionera med en detektor per 60m2 eller var 12:e meter. Batterispärr säkerställer att man inte monterar brandvarnaren utan att aktivera batteriet. Godkänd enligt EN14604:2005/AC2008. ljudtryck på 85dBm på 3 meter. Levereras med 10 års-batteri, fästplatta, skruv, plugg och svensk bruksanvisning.
  Mer info
 • Brandvarnare X10, optisk, 10 år
  Brandvarnare X10, optisk, 10 år
  Brandvarnare X10 är den senaste generationen brandvarnare med säkerhet och användarvänlighet i fokus. Brandvarnaren har ett inbyggt batteri med en garanterad livslängd på 10 år, vilket innebär att användaren inte behöver tänka på batteribyten. 10-års garanti och diverse innovativa funktioner som flera monteringsmöjligheter, automatisk uppstart vid montage, pausfunktion, inbyggt insektsskydd, självövervakning, brandvarnaren är mycket tillförlitlig och enkel att använda. Vid montering över befintligt fäste kan adapterplatta MFX (63 027 14) användas.
  Mer info
 • Brandvarnare med inbyggt 10-års batteri sammankopllingsbar, Kamic
  Brandvarnare med inbyggt 10-års batteri sammankopllingsbar, Kamic
  Denna modell har pausfunktion och är sammankopplingsbar med upp till 12st, larmar en larmar alla. De kopplas samman med två ledare a´ 0,75mm2. De specialanpassade litiumbatterierna har minst 60% högre kapacitet än övriga, 9V litiumbatterier på marknaden. Batterierna är fast monterade och kan inte demonteras. Brandvarnaren är datummärkt och varnar i intervaller när batterierna håller på att ta slut efter minst 10 år. Monteringsfästet fästs med 2 skruv i taket och sedan snäpps brandvarnaren enkelt fast. Takfästet är svart och syns tydligt om brandvarnaren saknas i taket, detta är ensäkerhetsfunktion. Testad och godkänd enligt EN14604:2005 med ljudtryck på minst 85dBm på 3meter. Extra tillbehör: kopplingsdosa för utanpåliggande
  Mer info
 • Brandvarnare 10 års batteri med pausfunktion slimmad design
  Brandvarnare 10 års batteri med pausfunktion slimmad design
  Denna prisbelönt designade, mycket tunna brandvarnare, bygger endast 23mm. Litiumbatteriet är inbyggt och ger drift i 10 år utan batteribyten. Batteriet aktiveras automatiskt vid montage. Hela brandvarnarens kåpa är testknapp som gör det mycket enkelt att manövrera test- och pausfunktionen. Smart testfunktion med dämpad signal som sparar hörseln. Larmindikering ger tydligt larm med kraftigt ljud och blinkande LED. Med pausfunktionen kan man sänka känsligheten - bra vid t.ex. matlagning eller eldning i öppen spis. Dimentionera med en detektor per 60m2 eller var 12:e meter. Godkänd enl. EN14604:2005. Ljudtryck på 85dBm på 3 meter. Levereras med inbyggt 10 års-batteri, fästplatta, skruv, plugg och svensk manual.
  Mer info
 • Brandvarnare 10års garanti, trådlös Nexa
  Brandvarnare 10års garanti, trådlös Nexa
  Trådlös optisk brandvarnare med pausfunktion och stilla funktion. 10 års garanti på både brandvarnare och batteri. Pausfunktion-om matlagning eller andra icke-farliga källor orsakar ett larm kan det tystas tillfälligt. Larmet går då in i en viloperiod i 10 minuter. Obs! Om röktätheten ökar under den här perioden (dvs. på grund av en brand) övergår enheten till larmläge. 10-års inbyggt lithiumbatteri, CR123A - med 10 års garanti. Dubbel funktionskontroll, både lampa (LED) och testknapp. Dammskydd medföljer. Ingår i PRO Select
  Mer info
 • Brandvarnare 10års garanti, Nexa
  Brandvarnare 10års garanti, Nexa
  Optisk brandvarnare med pausfunktion. 10 års garanti på både brandvarnare och batteri. Pausfunktion-om matlagning eller andra icke-farliga källor orsakar ett larm kan det tystas tillfälligt. Larmet går då in i en viloperiod i 10 minuter. Obs! Om röktätheten ökar under den här perioden (dvs. på grund av en brand) övergår enheten till larmläge. 10-års inbyggt lithiumbatteri, CR123A - med 10 års garanti. Dubbel funktionskontroll, både lampa (LED) och testknapp. Dammskydd medföljer.
  Mer info
 • Brandvarnare 10års garanti, projektbox 20pack, Nexa
  Brandvarnare 10års garanti, projektbox 20pack, Nexa
  20 stycken optisk brandvarnare med pausfunktion. 10 års garanti på både brandvarnare och batteri. Pausfunktion-om matlagning eller andra icke-farliga källor orsakar ett larm kan det tystas tillfälligt. Larmet går då in i en viloperiod i 10 minuter. Obs! Om röktätheten ökar under den här perioden (dvs. på grund av en brand) övergår enheten till larmläge. 10-års inbyggt lithiumbatteri, CR123A - med 10 års garanti. Dubbel funktionskontroll, både lampa (LED) och testknapp. Dammskydd medföljer. Packad i en projektbox med 20 stycken enheter och 20 stycken manualer.
  Mer info
 • Brandvarnare Insafe optisk 10-års med fjärrkontroll, Kamic
  Brandvarnare Insafe optisk 10-års med fjärrkontroll, Kamic
  En snyggt designad brandvarnare med exklusiv finish. Som tillbehör finns sex kåpor i olika färger. Färgsätt efter omgivningen och skapa en matchande färgkombination i t.ex. barnrummet. Med fjärrkontrollen kan man testa och pausa brandvarnaren utan att behöva klättra upp för att nå den, perfekt om det är högt i tak. Inbyggt 10 års batteri för drift i 10 år. Pausfunktion. Röd diod indikerar full funktion och larm. Levereras batteri, skruv, 5 mm plugg och bruksanvisning på svenska och finska
  Mer info
 • Brandvarnare Insafe optisk 10-års, Kamic
  Brandvarnare Insafe optisk 10-års, Kamic
  En snyggt designad brandvarnare med exklusiv finish blir en fin detalj i rummet. Som tillbehör finns sex kåpor i olika färger. Färgsätt efter omgivningen och skapa en matchande färgkombination i t.ex. barnrummet. Det inbyggda 10 års batteriet ger trygg drift i 10 år. Pausfunktion minskar risken för oönskade larm vid t.ex matlagning. Röd diod indikerar full funktion. Vid larm, pulserande blink. Levereras med inbyggt 10 års batteri, skruv, 5 mm plugg och bruksanvisning på svenska och finska
  Mer info
 • Brandvarnare 10års garanti, projektbox 20pack, sammankopplade, Nexa
  Brandvarnare 10års garanti, projektbox 20pack, sammankopplade, Nexa
  Trådlös optisk sammankopplingsbar brandvarnare med pausfunktion och tyst funktion.10 års garanti på både brandvarnare och batteri. Pausfunktion-om matlagning eller andra icke-farliga källor orsakar ett larm kan det tystas tillfälligt. Larmet går då in i en viloperiod i 10 minuter. Obs! Om röktätheten ökar under den här perioden (dvs. på grund av en brand) övergår enheten till larmläge. 10-års inbyggt litiumbatteri, CR123A - med 10 års garanti. Dubbel funktionskontroll, både lampa (LED) och testknapp. Dammskydd medföljer. Packad i en projektbox där de är fabriks-sammankopplade 2 och 2. Totalt 20 stycken enheter och 10 stycken manualer.
  Mer info
Visar 10 av 10

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript