Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'Swegon' gav '57' träffar

Kategorier (3)

Tillbehör Swegon (Tillbehör aggregat)
Aggregat, Swegon (FTX Aggregat)
Spiskåpa Swegon (Spiskåpor)
Visa fler

Innehåll (0)

Inga träffar

Butiker (0)

Inga träffar

Produkter (54)

Sökresultat: 1 till 20 av 54

 • Tilluftsdon EAGLE Ceiling, Swegon
  Tilluftsdon EAGLE Ceiling, Swegon
  Det kvadratiska luftdonet EAGLE Ceiling består av mellanlåda och front, fronten är försedd med aerodynamiskt utformade vridbara dysor i rektangulärt dysmönster. Fronten är gångjärnsupphängd i ena sidan och fäst med fjädrar i den motstående sidan. Denna infästning, Quick Access, medför enklare och snabbare hantering vid installation, injustering och rensning. Luftdonet finns även i lågt utförande när låg bygghöjd krävs och levereras då utan stos (ej storlek 400-600).Mellanlåda och front är tillverkade i stålplåt. Anslutningsstosen är utförd i förzinkad stålplåt. Luftdonet är in- och utvändigt lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N. Dysorna är tillverkade i plast (PP-Polypropen). Donet är anpassat för montage i kassettundertak, men monteras med fördel även i fasta undertak. Dystekniken medger lufttillförsel med stor undertemperatur. Donet är lämpligt för såväl konstant som variabelt luftflöde.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA, 50 Pa och inklusive anslutningslåda. Utförandet hänvisar till dysantal.
  Monteras i anslutningslåda typ ALSdsom beställs separat.
  Mer info
  Visa varianter
 • Rektangulär ljuddämpare med Cirkulär ansl CLA-A, Swegon
  Rektangulär ljuddämpare med Cirkulär ansl CLA-A, Swegon
  Kompaktljuddämpare CLA-A (för cirkulära kanaler) är en rektangulär ljuddämpare med cirkulär anslutning som har låg bygghöjd och hög ljuddämpning. Medger lågt tryckfall. Gavlarna är integrerade direkt i anslutningsstosen med fibersäkring där stenull är avtäckt med speciell polyesterväv inne i ljuddämparen. CLA tillverkas som standard i galvaniserad stålplåt motsvarande miljöklass C2 (motsvarar M2 enligt VVS-AMA98). Fibersäkrad med självbärande ytskikt, som är godkänt vad det gäller rensning, fibermedryckning, åldersbeständighet, emissioner mm (se TG 0207). Täthetsklass D. Typgodkänd brandteknisk klass EI30. Ingår i databas för MagiCAD.
  Mer info
  Visa varianter
 • Anslutningslåda ALSd, Swegon
  Anslutningslåda ALSd, Swegon
  Anslutningslådan innehåller i standardutförande ett demonterbart injusteringsspjäll, fasta mätuttag samt ljudabsorbent. Ljudabsorbent är brandklassad B-s1,d0 enligt EN ISO 11925-2. Anslutningslådan finns med en eller två* dimensionsförändringar mellan kanal- och donanslutning (kallas även en-steg och två-steg* , den minsta dimensionen avser alltid kanalanslutningen). Anslutningslådan finns även i lågt utförande när lägre bygghöjd krävs och levereras då utan stos på utlopp (donanslutning). Utförd i förzinkad stålplåt. Injustering sker alltid i kombination med ett luftdon.
  Mer info
  Visa varianter
 • Tilluftsdon COLIBRI Ceiling CC med cirkulärt mönster, Swegon
  Tilluftsdon COLIBRI Ceiling CC med cirkulärt mönster, Swegon
  Kvadratiskt luftdon COLIBRI Ceiling CC.
  Består av mellanlåda och front. Fronten är försedd med vridbara dysor och finns i två utföranden, med cirkulärt dysmönster (COLIBRI Ceiling Circular, benämnd COLIBRI CC) samt med rektangulärt dysmönster (COLIBRI Ceiling Rectangular, benämnd COLIBRI CR). Fronten är gångjärnsupphängd i ena sidan och fäst med fjädrar i den motstående sidan. Denna infästning, Quick Access, medför enklare och snabbare hantering vid installation, injustering och rensning. Mellanlåda och front är tillverkade i stålplåt. Anslutningsstosen är utförd i förzinkad stålplåt. Luftdonet är in- och utvändigt lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N. Dysorna är tillverkade i plast (PP-Polypropen).

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA, 50 Pa och inklusive anslutningslåda. Utförandet hänvisar till dysantal.
  Monteras i anslutningslåda typ ALSd som beställs separat.
  Mer info
  Visa varianter
 • Frånluftsdon EXCa, Swegon
  Frånluftsdon EXCa, Swegon
  EXC fråntluftsdon för tak- eller väggmontering. Har stort instrypningsområde och medger god dämpning. EXC består av ytterkona och innerkona. Den aerodynamiskt utformade ytterkonan har tätningslist mot fästramen. Innerkonan som sitter upphängd på en gängad spindel inne i ytterkonan är reglerbar och låsbar. Donet är utfört i stålplåt. Hela donet är lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/ NCS S 0500-N.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA, 100 Pa.
  Mer info
  Visa varianter
 • Tilluftsdon FALCON Ceiling, Swegon
  Tilluftsdon FALCON Ceiling, Swegon
  Cirkulärt tilluftsdon FALCON C, för placering i tak. Vid montering fixeras donets inloppsstos i anslutande kanal med popnit. När anslutningslåda ALS används kan stos mellan ALS och FALCON C förlängas med vanlig cirkulär kanal upp till 500 mm utan att mätslang och spjällreglage behöver förlängas. Klarar extremt stora luftflöden till låga ljudnivåer. Lämpligt för konstant eller variabelt flöde. Lufttillförsel kan ske med under- eller övertemperatur, samt med horisontell eller vertikal spridningsriktning. passar både för komfort- och industrilokaler. FALCON C består av två delar; ytterkona med gummiringstätad anslutningsnippel samt aerodynamiskt utformad utloppskona. Innerkonan är justerbar i höjdled samt demonterbar. Hela donet är utfört i stålplåt och lackerat in- och utvändigt i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA, 50 Pa, inklusive anslutningslåda och vid horisontell spridningsbild.
  Kan monteras tillsammans med anslutningslåda ALSd som beställs separat.
  Mer info
  Visa varianter
 • Anslutningslåda ALVd sida, Swegon
  Anslutningslåda ALVd sida, Swegon
  Anslutningslåda ALVd för väggdon. Innehåller demonterbart injusteringsspjäll, fast mätuttag samt luftfördelningsbaffel. Anslutningslådan finns med två olika anslutningsalternativ, bak- respektive sidoanslutning. Används till väggdon, COLIBRI W, EAGLE W, LOCKZONE W och PELICAN W. Täthetsklass C på höljet enligt SS-EN 12237 samt VVS/AMA 12.
  Mer info
  Visa varianter
 • Anslutningslåda ALVd bak, Swegon
  Anslutningslåda ALVd bak, Swegon
  Anslutningslåda ALVd för väggdon. Innehåller demonterbart injusteringsspjäll, fast mätuttag samt luftfördelningsbaffel. Anslutningslådan finns med två olika anslutningsalternativ, bak- respektive sidoanslutning. Används till väggdon, COLIBRI W, EAGLE W, LOCKZONE W och PELICAN W. Täthetsklass C på höljet enligt SS-EN 12237 samt VVS/AMA 12.
  Mer info
  Visa varianter
 • Tilluftsdon EAGLE Ceiling lågbyggande, Swegon
  Tilluftsdon EAGLE Ceiling lågbyggande, Swegon
  Det kvadratiska luftdonet EAGLE Ceiling består av mellanlåda och front, fronten är försedd med aerodynamiskt utformade vridbara dysor i rektangulärt dysmönster. Fronten är gångjärnsupphängd i ena sidan och fäst med fjädrar i den motstående sidan. Denna infästning, Quick Access, medför enklare och snabbare hantering vid installation, injustering och rensning. Denna modell är i lågt utförande för tillfällen då låg bygghöjd krävs, och levereras utan stos (ej storlek 400-600). Mellanlåda och front är tillverkade i stålplåt. Anslutningsstosen är utförd i förzinkad stålplåt. Luftdonet är in- och utvändigt lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N. Dysorna är tillverkade i plast (PP-Polypropen). Donet är anpassat för montage i kassettundertak, men monteras med fördel även i fasta undertak. Dystekniken medger lufttillförsel med stor undertemperatur. Donet är lämpligt för såväl konstant som variabelt luftflöde.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA, 50 Pa och inklusive anslutningslåda. Utförandet hänvisar till dysantal.
  Monteras i anslutningslåda typ ALSd som beställs separat.
  Mer info
  Visa varianter
 • Tilluftsdon PELICAN Ceiling CS, Swegon
  Tilluftsdon PELICAN Ceiling CS, Swegon
  Det kvadratiska, perforerade tilluftsdonet PELICAN Ceiling CS består av mellanlåda och front. Luftdonets perforerade front är försedd med en flexibel luftriktare för enkel variation av spridningsbilden. För snabb och okomplicerad hantering vid installation, injustering samt rensning är fronten enkel att montera och demontera. Mellanlåda och front är tillverkade i stålplåt. Anslutningsstosen är utförd i förzinkad stålplåt. Luftdonet är in- och utvändigt lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA , 50 Pa och inklusive anslutningslåda.
  Kan monteras i anslutningslåda ALSd som beställs separat.
  Mer info
  Visa varianter
 • Anslutningslåda ALSd lågbyggande, Swegon
  Anslutningslåda ALSd lågbyggande, Swegon
  Anslutningslådan innehåller i standardutförande ett demonterbart injusteringsspjäll, fasta mätuttag samt ljudabsorbent. Ljudabsorbent är brandklassad B-s1,d0 enligt EN ISO 11925-2. Anslutningslådan finns med en eller två* dimensionsförändringar mellan kanal- och donanslutning (kallas även en-steg och två-steg* , den minsta dimensionen avser alltid kanalanslutningen). Utförd i förzinkad stålplåt. Injustering sker alltid i kombination med ett luftdon.

  Den här modellen levereras utan stos på utlopp (donanslutning) för att tillåta lägre bygghöjd.
  Mer info
  Visa varianter
 • Tilluftsdon EAGLE Free FF, Swegon
  Tilluftsdon EAGLE Free FF, Swegon
  Cirkulärt takdon EAGLE Free med dysor för lokaler utan undertak. Tilluftsdonet består av en cirkulär anslutningslåda och en demonterbar spridarplatta. Anslutningslådan innehåller demonterbart injusteringsspjäll, fast mätuttag samt ljudabsorbent med förstärkt ytskikt, brandklassad B-s1,d0 enligt EN ISO 11925-2. Spridarplattan är försedd med aerodynamiska, vridbara dysor. Spridarplattan är tillverkad i stålplåt. Anslutningslådan är utförd i förzinkad stålplåt. Donet pendlas normalt från taket. I centrum på donets ovansida finns en M8-popnut, dvs. en gängförskruvning, som ger ett enkelt montage. För dimension 315 och 400 finns det två stycken M8-popnut för ett stabilare montage. Donet är in- och utvändigt lackerat i vit RAL 9003/NCS S 0500-N. Dysorna är tillverkade i plast (PP-Polypropen).

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA, 50 Pa, inklusive anslutningslåda.
  Mer info
  Visa varianter
 • Gallerluftdon EIVa, Swegon
  Gallerluftdon EIVa, Swegon
  EIV är ett cirkulärt galler med cirkulär anslutning, avsett för väggmontage. EIV har inställbara luftriktare för inställning av spridningsbild och kastlängd. EIV kan vridas för horisontell eller vertikal justering av spridningsbild. Rekommenderad användning tillsammans med anslutningslådan ALS för bästa prestanda. EIV består av tre delar: bottendel, luftriktarpaket och front. Bottendelen har gummiringstätad anslutningsnippel. Luftriktarpaket som sitter fasttryckt i bottendelen har vridbara lameller. Frontkåpan sitter fasttryckt över bottendelen och luftriktarpaketet. När anslutningslåda ALS används kan stos mellan ALS och EIV förlängas med vanlig spirokanal upp till 500 mm utan att mätslang och spjällreglage behöver förlängas. Hela donet är utfört i stålplåt och är in- och utvändigt lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA, 50 Pa och inklusive anslutningslåda.
  Kan monteras i anslutningslåda typ ALS som beställs separat.
  Mer info
  Visa varianter
 • Tilluftsdon EAGLE Single, Swegon
  Tilluftsdon EAGLE Single, Swegon
  Cirkulärt tilluftsdon med ställbara dysor för takmontage. Donet passar för såväl konstant som variabelt luftflöde. Lufttillförsel kan ske med över- eller undertemperatur samt med horisontell eller vertikal spridningsbild. Dystekniken medger lufttillförsel med stor undertemperatur. Det är möjligt att ändra spridningsbilden efter injustering utan att luftflöde, tryckfall eller ljudnivå förändras. Tilluftsdonet består av spridardelslåda och en demonterbar spridardel. Spridardelslådan har en gummiringstätad anslutningsnippel. Spridardelen är försedd med aerodynamiska, vridbara dysor. Vid frihängande montage fixeras donets inloppsstos i anslutande kanal med popnit. Vid montage mot fasta tak skruvas donet fast i byggnadskontruktion via spridadelslådans tak. När anslutningslåda ALS används kan stos mellan ALS och donet förlängas med vanlig cirkulär kanal upp till 500 mm utan att mätslang och spjällreglage behöver förlängas. Luftdonet är utfört i stålplåt och förzinkad stålplåt. Hela donet är lackerat i vit RAL 9003/NCS S 0500-N. Dysorna är tillverkade i plast (PP-Polypropen).

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA , 50 Pa och inklusive anslutningslåda. Utförandet refererar till antal dysor.
  Kan monteras i anslutningslåda ALSd som beställs separat.
  Mer info
  Visa varianter
 • Överluftsdon ORTOa, Swegon
  Överluftsdon ORTOa, Swegon
  ORTOa är ett ljuddämpande överluftsdon anpassat för placering i regelvägg som levereras parvis. Utförda som rektangulära bafflar innehållande isolerande ljudabsorbent med förstärkt ytskikt, brandklassad B-s1,d0 enligt EN ISO 11925-2. Anpassade för montage ovanför dörr. Öppen spalt runt om. Bafflarna hängs upp på medlevererade fästramar och är utförda i stålplåt. Fästramen i förzinkad stålplåt. Bafflarna är lackerade i vitt, RAL 9003/NCS S 0500-N. Vikten avser 2 stycken don. Luftflödet är angivet vid 20 Pa.

  Säljs parvis.
  Mer info
  Visa varianter
 • Filter till CASA, Swegon
  Filter till CASA, Swegon
  Filter till CASA. Angivna mått och data anges för tilluft. Frånluft alltid G3. Satsen består av 1st tilluftsfilter F7+ 1st frånluftsfilter G3.
  Mer info
  Visa varianter
 • Frånluftsdon Pelican Ceiling CE, Swegon
  Frånluftsdon Pelican Ceiling CE, Swegon
  Det kvadratiska, perforerade frånluftsdonet PELICAN Ceiling CE består av mellanlåda och front. Luftdonets perforerade front är försedd med en flexibel luftriktare för enkel variation av spridningsbilden. För snabb och okomplicerad hantering vid installation, injustering samt rensning är fronten enkel att montera och demontera. Mellanlåda och front är tillverkade i stålplåt. Anslutningsstosen är utförd i förzinkad stålplåt. Luftdonet är in- och utvändigt lackerat i vit standardfärg, RAL 9003/NCS S 0500-N.

  Maximal luftmängd är angiven vid 30 dBA , 50 Pa och inklusive anslutningslåda.
  Kan monteras i anslutningslåda ALSd som beställs separat.
  Mer info
  Visa varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat CASA R5-H SMART RH, Swegon
  Värmeåtervinningsaggregat CASA R5-H SMART RH, Swegon
  Avsett för villor, flervåningshus och fritidsbostäder upp till 250 m2 samt mindre butiker, kontor etc. Aggregatets maximala luftflöde är 120 l/s med en temperaturverkningsgrad för värmeväxlaren på upp till 86%. Lämpligt för såväl nybyggnad som renovering och finns för såväl horisontell som vertikal installation. Marknadens mest intelligenta behovsstyrda lufuktighetsfunktion som standard.
  •Maximalt luftflöde: 120 l/s •Värmeväxlarens temperaturverkningsgrad: upp till 86% •Årsverkningsgrad: upp till N/A% •Kyl- och värmeåtervinning •Snabb installation och injustering •Minimala byggmått. Kan tas in via vindstaklucka •El- eller vattenbatteri för eftervärme som tillval •Styrsystem CASA Smart •Styrning via separat kontrollpanel. Placeras i varmt eller kallt utrymme. Isoleringstjocklek 30 mm. Levereras med filter ePM1 50% för tilluft och frånluft. Max luftflöde anges vid 100 Pa. Önskat styrsätt, Smart kontrollpanel, Smart Access eller fastighetsautomation BESTÄLLS SEPARAT.
  Mer info
  Visa varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat CASA R5 SMART RH, Swegon
  Värmeåtervinningsaggregat CASA R5 SMART RH, Swegon
  Avsett för villor, flervåningshus och fritidsbostäder under 240 m2. Även lämpligt för renoveringsobjekt. Aggregatets maximala luftflöde är 120 l/s och värmeväxlarens temperaturverkningsgrad över 86 %. R5 är lämplig att installera i maskinrum, förråd, tvättstuga eller motsvarande utrymme. Aggregatet styrs från en separat kontrollpanel eller från en spiskåpa. Maximalt luftflöde 120 l/s. Värmeväxlarens temperaturverkningsgrad upp till 86 %. Årsverkningsgrad upp till 75 %. Avancerad Smart styrteknik. Marknadens mest intelligenta behovsstyrda lufuktighetsfunktion som standard. Ventilationen styrs automatiskt efter behovet. Automatisk sommarfunktion och passiv kyla. Avfrostningsfunktionen garanterar kontinuerlig ventilation. Externa enheter för värme och kyla finns tillgängliga. Energieffektiva och tysta fläktar. Kan anslutas till fastighetsautomationssystem (DDC/Modbus). En spiskåpa kan kopplas till den separata frånluftskanalen. Kan användas med Swegon CASA Smart spiskåpor. Placeras i varmt utrymme. Isoleringstjocklek 30 mm runtom. Levereras med filter ePM1 55% för tilluft och coarse (G3) för frånluft. Max luftflöde anges vid 100 Pa. Önskat styrsätt, Smart kontrollpanel, eventuell Smart spiskåpa, Smart Access eller fastighetsautomation BESTÄLLS SEPARAT.
  Mer info
  Visa varianter
 • Värmeåtervinningsaggregat CASA R3 SMART RH, Swegon
  Värmeåtervinningsaggregat CASA R3 SMART RH, Swegon
  Avsett för villor, flervåningshus och fritidsbostäder upp till 150 m2. Även lämpligt för renoveringsobjekt. Aggregatets maximala luftflöde är 80 l/s och värmeväxlarens temperaturverkningsgrad upp till 86 %. R3 kan placeras tillsammans med en spiskåpa på platsen för en kryddhylla ovanför spisen. Maximalt luftflöde 80 l/s. Värmeväxlarens temperaturverkningsgrad är upp till 86 %. Årsverkningsgrad upp till 75 %. Avancerad Smart styrteknik. Ventilationen styrs automatiskt efter behovet.Marknadens mest intelligenta behovsstyrda lufuktighetsfunktion som standard. Automatisk sommarfunktion och passiv kyla. Avfrostningsfunktionen garanterar kontinuerlig ventilation. Externa enheter för värme och kyla finns tillgängliga. Energieffektiva och tysta fläktar. Kan anslutas till fastighetsautomationssystem (Modbus). Kan monteras direkt intill spiskåpa CASA Jazz. Kan användas med externt placerad Swegon CASA spiskåpor, kopplade till den separata frånluftskanalen. Placeras i varmt utrymme. Isoleringstjocklek 30 mm i topp och botten samt 20 mm i sidorna. Levereras med filter ePM1 55% för tilluft och coarse (G3) för frånluft. Aggregatet har 1,5m lång modularkabel för anslutning av kontrollpanel. Max luftflöde anges vid 100 Pa. Önskat styrsätt, Smart kontrollpanel, eventuell Smart spiskåpa, Smart Access eller fastighetsautomation BESTÄLLS SEPARAT.
  Mer info
  Visa varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.