Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'Holz technic' gav '6' träffar

Kategorier (0)

Inga träffar

Innehåll (0)

Inga träffar

Butiker (0)

Inga träffar

Sökförslag

Produkter (6)

Visar 1 till 6 av 6

Sortera

 • Ankarskruv LBS
  Ankarskruv LBS
  Ankarskruv med cylindriskt underhuvud avsedd för fastfästning av metallelement, såsom perforerade beslag. Den uppnår en optimal låsning med hålet i plattan för utmärkt statisk prestanda. LBS ankarskruv är utformad för att fästa trä-till-metall-applikationer och säkerställer utmärkt skjuvstyrka. Kan beräknas enligt Eurocode 5 under tjocka trä-till-stål-anslutningar, även med tunna beslag. Värden testas, certifieras och beräknas också för infästning av Holz Technic beslag.
  Mer info
 • Vinkelbeslag Titan S, för höga drag- och skjuvlaster
  Vinkelbeslag Titan S, för höga drag- och skjuvlaster
  Vinkelfästet Titan S är utvecklat för timmer och garanterar exceptionella skjuvnings- och draghållfasthetsvärden. Beslaget är idealisk för trä-till-timmer- och trä-till-betongapplikationer. Vinkelfäste för virke för skjuvning och draglaster har anmärkningsvärda R2/3.k skjuvstyrkor: upp till 85,9 kN på betong (med TCW-bricka) och upp till 60,0 kN på timmer. På betong ger TCS vinkelfäste med TCW-bricka lika utmärkt draghållfasthet: R1,k upp till 75,9 kN. Dessa värden gör det möjligt att optimera antalet vinkelfästen som krävs med minskning av monteringstiden. Skjuvningsstyrkorna (F2,3), draghåll (F1) och lutningsstyrkorna (F4,5) är certifierade. Värdena är certifierade även med akustiska profiler från Holz Technic. Lämplig skruv är HBS Plate ø8 mm.
  Mer info
 • Självborrande skruv SBD
  Självborrande skruv SBD
  SBD är självborrningssystemet för dolda trä-stål och trä-aluminiumfogar. Den speciella självperforerande spetsgeometrin minskar risken för brott i skruvsteget. Diametern på 7,5 mm säkerställer en hög skjuvbeständighet och möjliggör optimering av antalet fästelement. Gängan mot spetsen underlättar skruvning; Den ökade längden på underhuvudets gänga ger snabb och exakt applicering. Det dolda cylindriska huvudet ger optimalt utseende och brandskydd. Certifierade, testade och beräknade även för infästning av Holz Technic beslag som typ F70 och hela ALU serien.
  Mer info
 • Träskruv HBS plate EVO
  Träskruv HBS plate EVO
  HBS Plate är en skruv avsedd för stål-till-trä-konstruktioner. Den kilformade konen under huvudet och huvudets ökade tjocklek gör det möjligt att fästa metallplattorna ordentligt och säkert i trä. Den kilformade konen under skruvhuvudet skapar även en förseglingseffekt med det cirkulära hålet i plattan, det medför också utmärkt statisk prestanda. Den långa gänglängden bidrar till utmärkta skjuvnings- och draghållfasthetsvärden. HBS Plate träskruv är idealisk för stål-till-träapplikationer i kombination med stora plattor gjorda för flervånings träbyggnader. Värden testade, certifierade och beräknade även för infästning av Holz Technic standardbeslag. Är utmärkt för användning med massivt timmer, limträ, Kl-trä/CLT, LVL och högdensitetsträ. Korrosionsklass C4.
  Mer info
 • Ankarspik LBA
  Ankarspik LBA
  LBA ankarspik har en hög kam för förbättrad utdraghållfasthet. Spiken är testad, certifierad och beräknad för att fästa Holz Technic olika beslag. Den har CE-märkning i enlighet med ETA för fastfästning av metallplattor på träkonstruktioner.
  Mer info
 • Träskruv HBS plate
  Träskruv HBS plate
  HBS Plate är en skruv avsedd för stål-till-trä-konstruktioner. Den kilformade konen under huvudet och huvudets ökade tjocklek gör det möjligt att fästa metallplattorna ordentligt och säkert i trä. Den kilformade konen under skruvhuvudet skapar även en förseglingseffekt med det cirkulära hålet i plattan, det medför också utmärkt statisk prestanda. Den långa gänglängden bidrar till utmärkta skjuvnings- och draghållfasthetsvärden. HBS Plate träskruv är idealisk för stål-till-träapplikationer i kombination med stora plattor gjorda för flervånings träbyggnader. Värden testade, certifierade och beräknade även för infästning av Holz Technic standardbeslag. Är utmärkt för användning med massivt timmer, limträ, Kl-trä/CLT, LVL och högdensitetsträ.
  Mer info
Visar 6 av 6

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript