Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'Corona självtest' gav '3' träffar

Produkter (2)

Visar 1 till 2 av 2

Sortera

 • Corona självtest Boson
  Corona självtest Boson
  Boson SARS-CoV-2-Antigentest för Covid-19
  Boson SARS-CoV-2-Antigentest är ett självtest för detektering av pågående Covid-19-infektion. Boson SARS-Cov-2-Antigentest är godkänd för personlig användning/självprovtagning.

  ANVÄNDNINGSOMRÅDE SARS-CoV-2-antigensnabbtestet är ett ettstegs in vitro-test som baseras på immunkromatografi. Snabbtestet har utvecklats för snabb, kvalitativ bestämning av SARS-CoV-2-virusantigen med anterior nästopsning (främre näsan) på personer med misstänkt COVID-19 inom de sju första dagarna efter uppkomna symptom. SARS-CoV-2-antigensnabbtestet får inte användas som enda grundval för diagnos eller uteslutning av en SARS-CoV-2-infektion. Barn under 14 år bör få hjälp av en vuxen. Självtestet görs via toppsning i näsan vid misstänkt Covid-19 och resultatet visas efter 15-20 minuter.

  Kan användas för personer med misstänkt Covid-19 inom de sju första dagarna efter uppkomna symptom. Kan också användas som screening av symptomfria individer på exempelvis arbetsplatser.

  Sensitivitet 96,77 %
  Specificitet 99,20 %

  Pålitligt test – Validerat av Certification Body of TUV SUD Product Service GmBH.
  TUV SUD förklarar att en konstruktionskontroll har utförts på respektive produkt i enlighet med IVDD Annex III (6). Produkternas innehållet överensstämmer med kraven i detta direktiv. Alla tillämpliga krav i TUV SUD Groups test- och certifieringsförordning måste godkännas. Mer information och certifikatets giltighet finns på
  www.tuvsud.com/ps-cert?q=cert:V9 061317 0006 Rev. 00

  Så här utförs testet
  Följ instruktionerna som medföljer testet. Testet är lätt att använda och visar snabbt testresultat. (Läs av resultatet efter 15-20 minuter. Vänta inte längre än 20 minuter för då kan resultatet bli felaktigt.) Barn under 14 år bör få hjälp av en vuxen för att göra testet. Självtest för engångsbruk. Testet ska användas i rumstemperatur (15–30 °C). Om produkten har förvarats i en lägre temperatur (under 15 °C) ska den stå i normal rumstemperatur i 30 minuter innan den används.

  Vid positivt resultat
  Om ditt resultat är positivt, vilket innebär att testkitet tydligt visar både kontrollinjen och testlinjen, ska du vända dig till närmaste vårdinrättning enligt de lokala myndigheternas rekommendationer. Ditt testresultat dubbelkontrolleras eventuellt och myndigheten eller vårdinrättningen förklarar vilka steg som sedan följer.

  Vid negativt resultat
  Om testkitet endast visar en tydlig kontrollinje kan det betyda att du är negativ eller att virusbelastningen är för låg för att detekteras. Om du upplever symptom (huvudvärk, feber, migrän, förlust av lukt- eller smaksinne osv.) ska du rådgöra med din läkare eller närmaste vårdinrättning enligt de lokala myndigheternas rekommendationer. Om du inte är säker kan du göra om testet.

  Innehåll:
  Boson Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card REF 1N40C5-2. Kitet innehåller: Testkassett för SARS-CoV-2-antigen (förseglad foliepåse), Steril topspinne, Provrör, Buffert, Bruksanvisning, Provrörshållare.
  Mer info
 • Corona självtest Floflex 5-pack
  Corona självtest Floflex 5-pack
  Flowflex SARS-CoV-2 Antigen självtest för covid 19
  Flowflex SARS-CoV-2 är ett antigentest för Covid 19. Coronatest är godkänt som självtest.

  Flowflex SARS-CoV-2 är CE-godkänt (CE 0197) och är godkänt som självtest. Testet är lämpligt för de situationer där ett snabbt svar behövs om en person är smittad med Covid-19. Detsamma gäller situationer där man behöver testa många samtidigt. Det kan vara på företag, skolor eller liknande.
  Pålitligt test - Validerat av University of Oxford
  Testet är ett av de mest tillförlitliga på marknaden. Information upplyst av tillverkaren: Känslighet 97,1%, specificitet 99,6% och noggrannhet 99,3%. Testet har validerats av PHE Porton Down och University of Oxford på uppdrag av de engelska myndigheterna. Protokollet för validering och listan över validerade antigentester kan ses här: https://www.gov.uk/government/publications/assessment-and-procurement-of-coronavirus-covid-19-tests/outcome-of-the-evaluation-of-rapid-diagnostic-assays-for-specific-sars-cov-2-antigens-lateral-flow-devices
  Så här utförs testet
  Testet är väldigt enkelt och går snabbt att utföra. Ett prov från näsans främre del, provpinnen tas ner i provröret varefter 4 droppar från provröret överförs till testkassetten. Resultatet kan avläsas efter bara 15 minuter.
  (detaljerade instruktioner medföljer.)

  Se även videon nedan från producenten.

  Provtagaren har också möjlighet att använda en av de medföljande kontrollpinnarna på ett test för att se hur ett negativt respektive positivt svar ser ut.

  Hur förhåller du dig till resultatet?
  Ett positivt svar ska alltid och så snart som möjligt följas upp med ett PCR-test, som är ännu känsligare.

  Tänk också på att negativa resultat inte utesluter Covid-19-infektion. Negativa resultat måste kombineras med kliniska observationer etc.

  Detta medföljer i 5-pack
  • 5 st testkassetter
  • 5 st engångsprovpinnar
  • 5 st extraktionsbufferrör
  • 1 st kontrollpinne (negativ)
  • 1 st kontrollpinne (positiv)
  • Guide för provtagning.
  Mer info
Visar 2 av 2

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript