Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'norwesco' gav '94' träffar

Kategorier (0)

Inga träffar

Innehåll (0)

Inga träffar

Butiker (0)

Inga träffar

Sökförslag

Produkter (94)

Visar 1 till 20 av 94

Sortera

 • Jordfelsbrytaruttag Protector II, Norwesco
  Jordfelsbrytaruttag Protector II, Norwesco
  Protector 2 IP 44 en kombination av ett 2-vägs jordat petskyddat utag 16A/230 V och en 2-polig jordfelsbrytare. Jordfelsbrytaren är synlig från fronten vilket gör att man tydligt kan se om den har löst ut och att det är lättare att motionera jordfelsbrytaren, vilket bör göras en gång per månad. . Protector 2 har även kabelinföring från undersidan.
  Mer info
 • Spistimer för spisar för perilex/flatstiftsdon , SEP
  Spistimer för spisar för perilex/flatstiftsdon , SEP
  Norwescos Spistimers säljs i kompletta satser med allt som behövs för en fungerande lösning. Spistimerarna är både lätta att installera och framför allt lätta att använda. När spistimern startats/aktiverats så fungerar spisen precis som vanligt. Spistimerns återstående tid visas tydligt på den lättavlästa displayen som placeras på väggen bredvid spisen. Om spisen inte stängs av före timertiden går ut så bryter spisvakten strömmen till spisen, på så sätt undviks bränder som orsakas av att spisen glömts på av misstag. Vissa modeller har även s.k. värmevakt som komplement till spistimern, denna ökar skyddet ytterligare. Värmevakten känner av värme på spisens häll och bryter strömmen till spisen om den upptäcker temperaturer som är farligt höga. Detta skyddar mot brand genom överhettning, exempelvis matolja som kan fatta eld om den överhettas. När spistimern är installerad men inte startad/aktiverad är strömmen till spisen bruten. Det gör att spisen inte kan slås på av misstag exempelvis av ett barn som råkar vrida på ett spisvred. Det fungerar som ett spisvredslås och gör att produkten lämpar sig särskilt bra på exempelvis daghem och i familjer med småbarn. För att kunna använda spisen startar/aktiverar användaren spisvakten med knappen på displayenheten som sitter på väggen bredvid spisen, displayen visar då återstående tid. Spisen används sen som vanligt.
  Mer info
 • Uttag utanpåliggande, 3-pol
  Uttag utanpåliggande, 3-pol
  Anslutningsdonet har sidoinföring för stickpropp med flatstift.
  Mer info
 • Säkerhetsbrytare plastkapslad SA 16-25 A
  Säkerhetsbrytare plastkapslad SA 16-25 A
  Kapslade lastbrytare/frånskiljare enligt IEC 60947-3 bl.a. för användning som säkerhetsbrytare där sådana krävs. Enligt gällande bestämmelser skall säkerhetsbrytare vara inkopplad i huvudkrets för att frånskilja anläggningsdel vid mekaniskt eller elektriskt arbete och att förhindra oavsiktlig inkoppling av sådan anläggning under pågående arbete. Då en säkerhetsbrytare endast skall användas för att frånskilja anläggningsdel är det nödvändigt att i en anläggnings elkrets ha både elkopplare för start och stopp samt separat elkopplare som säkerhetsbrytare.

  • modern smutsavvisande form
  • kraftiga anslutningsklämmor med skruvarna i uppskruvat läge
  • generöst kopplingsutrymme med gott om plats för ledningsdragning
  • jord– och nollskena som standard endast jordskena på 4-poliga
  • erforderliga strypnipplar och normenliga
  • skyltar medlevereras som standard
  Mer info
 • Jordfelsbrytaruttag NRCD 24 IP44, Norwesco
  Jordfelsbrytaruttag NRCD 24 IP44, Norwesco
  Säkerhetsuttag 2-vägs 230V 16A för infällt montage med inbyggd jordfelsbrytare 30mA. Uttaget kan även monteras utanpåliggande genom att de kompletteras med montageram E18 600 33.
  Uttaget har till syfte att skydda människor mot livsfarliga kroppsströmmar vid direkt och indirekt beröring av strömförande delar och för att skydda mot brand.
  Mer info
 • Stickpropp med flatstift, 3-pol
  Stickpropp med flatstift, 3-pol
  Stickpropp med flatstift, till spis.
  Mer info
 • Rotuttag till Spis 230V
  Rotuttag till Spis 230V
  Rotuttag monterat på platta i kombination kopplingsdosa. Används för att underlätta vid renovering av kök med 230 V 1-fas spisar.
  Mer info
 • Perilex Rotuttag 400V
  Perilex Rotuttag 400V
  Rotuttag för spis 400V. För 3-fasspis. Består av montageplatta 3-fas Perilexuttag och kopplingsdosa. Förkopplad till kopplingsdosa. Perlixuttagskombination där uttaget är förkopplad med FK-ledare fram till kopplingsdosa som i sin tur är monterad på en monteringsplatta med två hål för inkommade kablage i kopplingsdosans botten.
  Mer info
 • Spistimer med perilexdon 3P+N+J. SV
  Spistimer med perilexdon 3P+N+J. SV
  Norwescos Spisvakter säljs i kompletta satser med allt som behövs för en fungerande lösning. Spisvakterna är både lätta att installera och framför allt lätta att använda. När spisvakten startats/aktiverats så fungerar spisen precis som vanligt. Spistimerns återstående tid visas tydligt på den lättavlästa displayen som placeras på väggen bredvid spisen. Om spisen inte stängs av före timertiden går ut så bryter spisvakten strömmen till spisen, på så sätt undviks bränder som orsakas av att spisen glömts på av misstag. Vissa modeller har även s.k. värmevakt som komplement till spistimern, denna ökar skyddet ytterligare. Värmevakten känner av värme på spisens häll och bryter strömmen till spisen om den upptäcker temperaturer som är farligt höga. Detta skyddar mot brand genom överhettning, exempelvis matolja som kan fatta eld om den överhettas. När spisvakten är installerad men inte startad/aktiverad släpper spisvakten igenom ström med liten effekt, detta för att exempelvis klockor lampor och liknande skall kunna vara på när spisen är i viloläge. Spisvakten aktiveras och spistimern går igång automatiskt när effekten ökar dvs när något spisvred vrids till. Återstående tid visas i spisvaktens display. Spisvakten avaktiveras när samtliga spisvred är från. Denna modell av spisvakt är särskilt lämplig för människor med förståndshandikapp, demens eller liknande där minne eller uppfattning är försvagade. Om man önskar en spisvakt som märks så lite som möjligt så är detta också rätt sort att välja då spisen används precis som vanligt utan några extra handgrepp. SV-serien är förberedd för anslutning av extern utrustning. Detta ger möjlighet att ansluta enheter så som nyckelbrytare, rörelseavkänning, brandlarm osv. Kravet är att brytning och slutning sker potentialfritt.
  Mer info
 • Säkerhetsbrytare SA med inbyggd dragavlastning
  Säkerhetsbrytare SA med inbyggd dragavlastning
  Säkerhetsbrytare för utanpåliggande montage.
  Försedda med inbyggda dragavlastningar för en eller två utgående anslutningsledningar samt 3 kabelinföringar i över – och underkant.
  •Jord- och nollskena som standard, endast jordskena på 4-poliga brytare
  •Normenliga skyltar medlevereras som standard
  •16A AC23A, 500V
  •7,5 kW motoreffekt vid 400V
  •IP54
  •Anslutningsarea 6 mm2
  •Kabelgenomföring membran 6x16 mm och knockout i baksida
  Kapslingsfärg: Vit = DV, Grå = DG, Svart = DS eller Faluröd = DR, H=Hjälpkontakt, Sidomanövrerat låsbart vred.
  E-nummer 3134548-3134551 och 3134599: Självslocknande material enligt UL 94-5V för lantbruk
  Mer info
 • Vägguttag NRCD14 med jordfelsbrytare utvändig, Norwesco
  Vägguttag NRCD14 med jordfelsbrytare utvändig, Norwesco
  Säkerhetsuttag 1-vägs 230V 16A för utanpåliggande montage med inbyggd jordfelsbrytare 30mA. Uttaget har till syfte att skydda människor mot livsfarliga kroppsströmmar vid direkt och indirekt beröring av strömförande delar och för att skydda mot brand.
  Mer info
 • Timeruttag 2-vägs 16A FIX
  Timeruttag 2-vägs 16A FIX
  TimesUp är ett 2-vägs petskyddat uttag med inbyggd timer avsett för infällt montage. Om uttaget istället skall monteras utanpåliggande så finns en montageram att köpa separat. Tack vara det slimmade formatet passar TimesUp överallt där ett vanligt 2-vägsuttag brukar sitta. Gångtiden ställs in fast av installatören med hjälp av vredet som är dolt under centrumkåpan.Timertiden kan ställas in i stegen 0, 15, 30 min, 1, 2, 4 och 8 tim.
  Mer info
 • Tvättmaskinsbrytare utan signallampa
  Tvättmaskinsbrytare utan signallampa
  Passar ovanpå apparatdosa.
  Mer info
 • Inslagningsdon
  Inslagningsdon
  Inslagningsdon till enbenta Letti klammer
  Mer info
 • Mekanisk strömställare 120 min
  Mekanisk strömställare 120 min
  Mekaniska tidströmställare i polarvit kapsling av slagfast termoplast i skyddsklass IP 44. För utanpåliggande montage eller montage över infälld apparatdosa med c/c 60 mm. Tidströmställaren levereras med 120 minuters gångtid.
  Mer info
 • Tvättmaskinsbrytare med signallampa
  Tvättmaskinsbrytare med signallampa
  För infällt respektive utanpåliggande montage
  Mer info
 • Strömbrytare AquaBest svart IP44, Norwesco
  Strömbrytare AquaBest svart IP44, Norwesco
  Kapslade strömställare. Tillverkad av självslocknande material godkänt enligt UL94-5v och därmed lämplig för lantbruk.
  Mer info
 • Perilexuttag infällt
  Perilexuttag infällt
  Infälld Perilexuttag 400V 16A
  Mer info
 • Rotuttag för häll/ugn
  Rotuttag för häll/ugn
  Rotuttag (Perilex) monterat på platta i kombination kopplingsdosa och Schuko-uttag. Används för att underlätta vid montering av spishäll med separat ugn.
  Mer info
 • Vägguttag AquaBest svart IP44, Norwesco
  Vägguttag AquaBest svart IP44, Norwesco
  Kapslat vägsuttag tillverkat av självslocknande material godkänt enligt UL94-5V och därmed lämpligt för lantbruk.
  Mer info
Visar 20 av 94

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript