Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'EGO batterier' gav '83' träffar

Produkter (78)

Visar 1 till 20 av 78

Sortera

 • Batteri EGO 56 V
  Batteri EGO 56 V
  Till skillnad från andra batterier, som är formade likt tegelstenar och behåller värmen, har våra en patenterad “bågformad" design vilken hjälper till att avleda värmen. Inuti batteripaketet har vi utvecklat ett avancerat energihanteringssystem, vilket tillsammans med vår “Keep Cool" cellteknik gör så att varje battericell upprätthåller en långvarig effekt med oöverträffad prestanda. EGO POWER+ systemet har också det klassledande laddningssystemet. På endast 30 minuter blir ett tomt 4.0 Ah batteri fulladdat med hjälp av snabbladdare.
  Mer info
 • Batteri EGO 56 V 10.0 Ah
  Batteri EGO 56 V 10.0 Ah
  Ego Power+ 10.0 Ah batteri är det största lösa batteriet i Ego's sortiment. Det ger dig rejält med med kraft och energi för att köra allt från hela Ego's maskinsortiment och samtidigt undvika täta batteribyten och omladdningar. Ett 10.0 Ah batteri från Ego Power+ innehåller fyra sk. batteripack. Det ger förutom stor lagringskapacitet också en mycket hög total strömkapacitet från batteriet. Hög strömstyrka tillsammans med 56 V ger den kraft du behöver för de tuffaste jobben. Fyra batteripack gör dock batteriet både stort och tungt vilket medför att de flesta maskiner blir svårare att hanter och får en försämrad ergonomi. Ego's har löst detta genom att utvecka en smidig batterisele (Art.nr715996) som ger ökad ergonomi och komfort vid maskinanvändning under längre perioder. Du sätter enkelt i valfritt batteri i selen och pluggar sedan in kabeln mellan sele och maskin. I samtliga batterier finns inbyggd laddnings- och statusindikator.
  Mer info
 • Batteri EGO 56 V 12.0 Ah
  Batteri EGO 56 V 12.0 Ah
  Till skillnad från andra batterier, som är formade likt tegelstenar och behåller värmen,har våra en patenterad “bågformad" design vilken hjälper till att avleda värmen tack vare att luft kan passera varje cell. Att batterierna monteras utanpå våra maskiner hjälper dessutom till ytterligare med luftcirkulationen. Inuti batteripaketet har vi utvecklat ett avancerat energihanteringssystem, vilket tillsammans med vår “Keep Cool" cellteknik gör så att varje battericell upprätthåller en långvarig effekt med oöverträffad prestanda. EGO POWER+ systemet har också det klassledande laddningssystemet. På endast 80 minuter blir ett tomt 12.0 Ah batteri fulladdat med hjälp av snabbladdare.
  Mer info
 • Lövblås EGO LB6000E SOLO
  Lövblås EGO LB6000E SOLO
  Bekvämt och kraftig ryggsäckssystem för komfort under långa användningsperioder. Justerbart handtag för bättre ergonomi och komfort. Strömbrytare för effektivare energihantering. Variabel hastighetsknapp för exakt blåsning. Kompatibel med alla nuvarande EGO-batterier. Högeffektiv borstfri motor för mer kraft och längre drifttid. Flexibelt blåsrör större rörlighet och komfort vid användning. Justerbar längd för bättre ergonomi och komfort. Hastighetslägen: Låg/Hög/Boost. Obelastat varvt: TBA. Körtid 2/4/6 Ah: max 50/120/160 min. Levereras utan batteri och laddare.
  Mer info
 • Sele EGO BHX1000-K0002
  Sele EGO BHX1000-K0002
  En sele anpassad för att bära även lösa batterier på ryggen. Detta ger en lättare maskin, enklare användning och ökad ergonomi. Selen har höftavbärning och bröstspänne som fördelar vikten optimalt, samt polstrade axelremmar som gör den bekväm att använda under långa arbetspass. Komplettera med benskydd för användning tillsammans med trimmer och röjsåg. Passar till samtliga EGO batterier 56V.
  Mer info
 • Transportväska EGO
  Transportväska EGO
  Transportväska för EGO batterier som rymmer upp till 5st batterier. Kan sammankopplas med lådan BBOX3000.
  Mer info
 • Batteri EGO BA1400T
  Batteri EGO BA1400T
  Bågformad design vilken hjälper till att avleda värmen. Energihanteringssystem, “Keep Cool" cellteknik. EGO POWER+ systemet har också det klassledande laddningssystemet.
  Mer info
 • Batteri EGO 56 V 4.0 Ah
  Batteri EGO 56 V 4.0 Ah
  Compact batteri EGO 4.0Ah 56V. Laddtid med snabbladdare endast 35 min.
  Mer info
 • Batteri EGO 12V 2.0 Ah
  Batteri EGO 12V 2.0 Ah
  Batteri till Grästrimmer CHT2000E.
  Mer info
 • Snabbladdare EGO CH5500E
  Snabbladdare EGO CH5500E
  Laddare alla Ego Power+ batterier. Fläktkylt laddningssystem. Kyler batteriet kontinuerligt under laddningen så den kan börja och sluta tidigare. Led laddnings- & diagnostiskindikator. Löpande feedback på batteriets status och laddningsnivå.
  Mer info
 • Trimmersax EGO RTA2300
  Trimmersax EGO RTA2300
  Med motroterande blad klipper trimmersaxen effektivt av gräs och annan mindre växtlighet. Diameter 230 mm och ett robust kullagrad upphängning gör denna mycket tålig. Kopplas direkt till motorenheten PH1400E via snabbfäste. Den effektiva driftstiden med ett 2.5 Ah batteri är ca 25 minuter. För ökad komfort vid långa arbetspass och/eller brukandet av större batterier rekommenderas batteriselen BHX1000-K0002 som gör maskinen lättare och smidigare då batteriet istället bärs på ryggen.
  Mer info
 • Standardladdare EGO CH2100E
  Standardladdare EGO CH2100E
  Laddar alla Ego Power + batterier. Kyler batteriet så att laddningen kan börja tidigare och avslutas tidigare. Led laddnings-/ diagnostisk indikator. Konstant feedback på batteristatus och laddningsnivå.
  Mer info
 • Lövblås EGO Power+ LB7650E SOLO
  Lövblås EGO Power+ LB7650E SOLO
  Genom det stora utblåset med en diameter på 80 mm levereras ett luftflöde på upp till hela 1300 m3 per timme. Detta i kombination med en lufthastighet på upp till 313 km/h ger tryck nog att blåsa bort det mesta som kommer i dess väg. Hastightesjustering med och avtryckarlåsning utan att byta grepp under körning. Då lövblåsar generellt sett använder mycket energi så används med fördel något av våra större lösa batterier tillsammans med vår batterisele BH1001, eller med något av våra ryggbatterier. Detta ger dig blåskraft, batterikraft och komfort för att köra även längre pass. Levereras utan batteri och laddare.
  Mer info
 • Borste EGO BBA2100, för basenhet
  Borste EGO BBA2100, för basenhet
  En borste avsedd att användas tillsammans med Ego Power+ motorenhet PH1400E. Med 56 cm borstbredd gör denna det vanligtvis tunga arbetet med att sopa rent betydligt mer effektivt och enkelt. Borsten är av nylontrådar och roterar smutsen från användaren. För vissa ytor där borste inte lämpar sig för att avlägsna smuts finns en gummiskrapa som fungerar på samma sätt som borsten men är mer skonsam. Den starka motorenheten på 2 kW med robust koppling och drivning och kan justeras mellan två hastigheter. Den effektiva driftstiden med ett 2.5 Ah batteri är ca 40 minuter. För ökad komfort vid långa arbetspass och/eller brukandet av större batterier rekommenderas batteriselen BHX1000-K0002 som gör maskinen lättare och smidigare då batteriet istället bärs på ryggen.
  Mer info
 • Snöslunga EGO 56 V Kit
  Snöslunga EGO 56 V Kit
  Denna professionella 2-stegs snöslunga ger bra kraft och prestanda motsvarande bensindrivna produkter utan buller och utsläpp. Peak Power™-teknik kombinerar kraften från 2 st EGO 56V Arc Lithium™-batterier för att enkelt hantera de tuffaste snöförhållandena. Två batterier används för att ge maximal effekt. Snöslungan är självgående med variabel hastighet som säkerställer användarvänlighet. Backväxeln gör det lättare att komma ut ur trånga passager. Röjningsbredden på 61 cm och inloppshöjden på 51 cm klarar snabbt även den djupaste snö. Mer än 35 cm snödjup kan enkelt röjas från en 8-bils uppfart. 4 st LED-lampor ger god sikt i mörkret tidigt på morgonen eller kvällen. Snöskovlarna med variabel hastighet och 200° rännjustering ger dig fullständig kontroll över riktning och kastavstånd på upp till 15 meter. Manövreringsreglagen är lätta att använda, även när du bär tjocka vinterhandskar. pänning: 56V. Röjningsbredd: 61 cm. Höjd snöintag: 51 cm. Skovlar Material/Diameter: Stål / 28 cm. Hjulstorlek: 38 cm. Varvtal: 0,4-1,2 m/s. Motortyp: Kolborstfri. Körtid 2.5/5/7.5/10 Ah: 66/145/220/293 kvm. Ljudtryck db(A): 83 dB. Ljudeffekt db(A): 98 dB. Levereras med 2x 7,5 Ah batterier och snabbladdare.
  Mer info
 • Trimmersax EGO RTX2300
  Trimmersax EGO RTX2300
  Med detta detta verktyg är det enkelt att trimma gräs där man vill undvika spridning eller jobbar på platser där grus och annat riskerar att skvätta. Med motroterande blad klipper trimmersaxen effektivt av gräs och annan mindre växtlighet. Diametern är 230 mm och ett robust kullagrad upphängning gör denna mycket tålig.
  RTX2300 passar på alla maskiner med bakmonterad motor som tex BCX3800 och BC3800E. För den som har multiverktyget med motorenheten PH1400E finns ett färdigt kit med snabbfäste, RTA2300.
  Den effektiva driftstiden med ett 2.5 Ah batteri är ca 25 minuter. För ökad komfort vid långa arbetspass och/eller brukandet av större batterier rekommenderas batteriselen BHX1000-K0002 som gör maskinen lättare och smidigare då batteriet istället bärs på ryggen.
  Mer info
 • Åkgräsklippare EGO Z6
  Åkgräsklippare EGO Z6
  2 plattformskompatibla ZTR, drivs av alla EGO 56V ARC Lithium ™ -batterier. Klipper upp till 12000 m² på en enda laddning med sex 10Ah -batterier. På de 15 Ah som ingår klipps 3 000 m². Helt utbyggbart, lägg bara till fler batterier för att klippa just den yta du behöver. Z6 är konstruerad för att leverera motsvarande 22 hästkrafter och når hastigheter upp till 13km/h. 1600W -laddaren laddar samtidigt upp till sex batterier samtidigt som den är ansluten till Z6. Den justerbara hydrauliska sitsupphängningen ger dig en smidig körning, garanterad, oavsett terräng. Ställ in din sitsinställning med en hand för optimal fasthet och balans. 32 högintensiva LED-lampor belyser förarens sikt för 360 ° sikt i utmanande ljusförhållanden från alla vinklar. Levereras inkl. 1x5.0 Ah batteri , 1x10.0 Ah batteri, 1600W Snabbladdare CHV1600, Knivblad för muching 2 x AB4200, Mulchingplugg AMP4200.
  Mer info
 • Batteribackup EGO Nexus Escape
  Batteribackup EGO Nexus Escape
  Med spänningsomvandlaren PAD1500E och ett batteri från Ego kan du nu ha 230 Volts växelström med dig vart än du önskar. Max effektuttag är 150 W vilket ger gott om kraft för tex laddning av andra batterier eller bra belysning. Levereras med 1 x 230V uttag och 2 st 5V USB-A uttag.
  Mer info
 • Sele EGO BH1001
  Sele EGO BH1001
  Sele för alla bärbara batterier + batteriadapter. Komplett ryggsele och adapter(inkl. ADB1000+BH1000). Axelremmar med mjuk polstring för skön avlastning av båda axlarna. Polstrad rygg för extra komfort. Bärhandtag.
  Mer info
 • Ryggbatteri EGO BAX1501
  Ryggbatteri EGO BAX1501
  Ryggbatteri - PRO. Infällbart bärhandtag. Latningsmätare LED. 12V USB Laddstation. Bekvämt och robust ryggsäcksystem, avlastar axlar och rygg. Vattentålig sele. Levereras komplett med adapter och sele.
  Mer info
Visar 20 av 78

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript