Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'operose' gav '4' träffar

Kategorier (0)

Inga träffar

Butiker (0)

Inga träffar

Sökförslag

Produkter (3)

Visar 1 till 3 av 3

Sortera

 • Knäskydd Operose
  Knäskydd Operose
  Knäskydden sätts fast med knappar i öglor på utsidan av benet, vilket gör att du lätt kan ta dem av och på. Dessa fungerar som en ficka där du kan ta i och ur skydden. Skydd ingår. Material: 96% Polyamid, 4% Elastan. Passar modell ROSMARI.
  Mer info
 • Gravidbyxa/Mammabyxa Operose Jessica
  Gravidbyxa/Mammabyxa Operose Jessica
  Arbetsbyxans slitstarka stretch över rumpan och knän, anpassar sig efter din kropp. Midjan är högre bak så att du inte behöver oroa dig när du sitter på huk. Över magen finns en mudd med en knapphålsresår i den övre kanten. Bak i ryggen finns ett spänne för att bättre hålla byxorna uppe. På vänster ben finns en tumstocksficka och en knivficka med knapp och på höger ben har du en ficka för din mobil. Servicebyxan för gravida finns i storlekarna 36-50 och en länk till storleksguiden hittar du här. Eftersom det är svårt att bestämma ett midjemått som växer, är det bäst att du utgår från stussvidden i tabellen. Om du tvekar mellan två storlekar, rekommenderar vi dig att välja den mindre eftersom de töjer på sig efter några dagars användning och utgå gärna från samma storlek som du hade före du blev gravid. Material: Det elastiska material är i 96% polyamid och 4% elastan och tillverkas i Sverige. Det vävda tyget är i 60% bomull och 40% polyester och tillverkas i Italien. Mudden består av 95 % bomull 5 % lycra och tillverkas i Litauen. Tvättråd: Byxorna kan tvättas upp till 60 grader, men tänk på miljön och tvätta hellre kallare.
  Mer info
 • Gravidbyxa/Mammabyxa Operose Rosmarie
  Gravidbyxa/Mammabyxa Operose Rosmarie
  Byxan har ett slitstarkt elastiskt material över rumpa och större delen av midjan. Över magen finns en mudd i 95 % bomull 5 % lycra med en knapphålsresår i den övre kanten. Byxan har hammarhank, tumstocksficka och mobilficka. Det är elastiskt tyg över knäna och det finns lösa knäskydd att köpa till. Fickorna har många fack, hållare för verktyg och är förstärkta på insidan. Byxan passar dig som är gravid ända fram till 9 månaden. Material: Det vävda tyget är i 60% bomull/40% polyester och det elastiska materialet är 96% polyamid och 4% elastan.
  Mer info

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.