Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Din sökning på 'Sensative' gav '22' träffar

Kategorier (0)

Inga träffar

Butiker (0)

Inga träffar

Sökförslag

Produkter (21)

Visar 1 till 20 av 21

Sortera

 • Multisensor MS-WL
  Multisensor MS-WL
  Sensative Strips LoRa MS-WL är en innovativ multifunktionell sensor, designad för smarta fastigheter. Strips har upp till 10 års batteritid och passar perfekt för att monteras dolt i små utrymmen, men även diskret om den monteras synligt direkt på väggen. Strips LoRa MS-WL har flera sensorer såsom temperatur, ljus, magnet (att detektera om fönster, dörrar eller liknande är öppna/stängda), kapacitans (för vattenläckage) och du kan enkelt konfigurera sensorn för dina behov. Användningsområden är flera såsom att hålla koll om fönster, dörrar, grindar är öppna eller stängda, larma vid en ev. vattenläcka under diskmaskin, tvättmaskin eller vinds/källarförråd eller att mäta temperatur och ljus för en ökad komfort. Trots att Strips LoRa MS-WL endast är 3 mm tunn har den en extrem räckvidd på upp till 10 km. Strips LoRa MS-WL är en del av Strips-familjen som har patenterad teknologi, är enkla att installera och montera, endast är 3mm tunna men har trots det en extremt låg strömförbrukning för att kunna hålla i upp till 10 år utan något krångel eller underhåll. Strips finns i två versioner, LoRaWAN för smarta fastigheter och Z-Wave för smarta hem.
  Mer info
 • Multisensor Strips Comfort (Z-Wave)
  Multisensor Strips Comfort (Z-Wave)
  Strips Comfort är en trådlös och innovativ sensor, designad för smarta hem och fastigheter. Strips har 10 års batteritid och passar perfekt för att monteras dolt eller diskret direkt på väggen. Strips Comfort hjälper dig hålla koll på temperatur och ljus för att optimera inomhusmiljön, minska uppvärmningskostnader eller automatiskt styra rullgardiner och markiser. Strips Comfort är en Z-Wave 500 series certifierad produkt, och kan användas för både inom och utomshusbruk och kan inkluderas mot alla Z-Wave certifierade system. Strips Comfort är en del av Strips familjen som har patenterad teknologi, är enkla att installera och montera, endast är 3mm tunna men har trots det en extremt låg strömförbrukning för att kunna hålla i upp till 10 år utan något krångel eller underhåll. Strips finns i två versioner, LoRaWAN för smarta fastigheter och Z-Wave för smarta hem.
  Mer info
 • Multisensor Presence
  Multisensor Presence
  Sensative Strips LoRa Presence är en innovativ sensor, designad för smarta fastigheter. Strips har 10 års batteritid och passar perfekt för att monteras dolt, men även diskret om den monteras synligt direkt på bord eller vägg. Strips Presence håller koll på huruvida bord är upptagna eller lediga men kan även användas för att hålla koll på värdefulla föremål såsom tavlor. Tillsammans med Strips tillbehörsprodukter kan du även använda Strips LoRa Presence som en knapp, för att exempelvis beställa städning av skrivbord vid behov. Trots att Strips LoRa Presence endast är 3 mm tunn har den en extrem räckvidd på upp till 10 km. Strips LoRa Presence är en del av Strips familjen som har patenterad teknologi, är enkla att installera och montera, endast är 3mm tunna men har trots det en extremt låg strömförbrukning för att kunna hålla i upp till 10 år utan något krångel eller underhåll. Strips finns i två versioner, LoRaWAN för smarta fastigheter och Z-Wave för smarta hem.
  Mer info
 • Multisensor MS-H
  Multisensor MS-H
  Sensative Strips LoRa MS-H är en innovativ multifunktionell sensor, designad för smarta fastigheter. Strips har upp till 10 års batteritid och passar perfekt för att monteras dolt i små utrymmen, men kan även monteras diskret direkt på väggen. Strips LoRa MS-H håller koll på temperatur, luftfuktighet, ljus (LUX) men har även magnetsensor inbyggd. Trots att Strips LoRa MS-H endast är 3 mm tunn har den en extrem räckvidd på upp till 10 km. Strips LoRa MS-H är en del av Strips familjen som har patenterad teknologi, är enkla att installera och montera, endast är 3mm tunna men har trots det en extremt låg strömförbrukning för att kunna hålla i upp till 10 år utan något krångel eller underhåll. Strips finns i två versioner, LoRaWAN för smarta fastigheter och Z-Wave för smarta hem.
  Mer info
 • Startkit Office S
  Startkit Office S
  Med Sensative Starter-kit (Small) kan man optimera användningen av kontor och skrivbord med 3 sensorer. Med modern teknologi kan man på ett enkelt vis ta reda på beläggningsgraden av ett kontor men även varje skrivbord på kontoret. Genom att installera trådlösa sensorer på ett skrivbord får man reda på beläggningsgraden, dvs. hur ofta skrivbordet är upptaget/ledigt. Informationen presenteras i realtid så att personal eller kunder enkelt kan hitta ett ledigt bord, men även för att genomföra analyser av beläggningsgrad vid ex. renovering av kontor alt. Möjliggöra för uthyrning av skrivbord/mötesrum för en extra intjäning. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och närvarosensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 6 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och kontor, visualisera av lediga skrivbord men kan även exportera data till excel (.csv format).
  Mer info
 • Startkit City L
  Startkit City L
  Med Sensative starter-kit (Large, 17 st sensorer) kommer du snabbt igång med IoT! (Internet of Things). Många pratar om smarta och data-drivna städer och stadsutveckling, men få gör något av det på riktigt. Vissa städer, kommuner och förvaltningar har tidigt börjat laborera med smarta tjänster, men ofta handlar det om höga trösklar att komma igång, både kompetensmässigt, ekonomiskt och organisatoriskt. Vi har därför tagit fram ett IoT starter-kit som gör det enkelt att gå från beslut till installation. Efter första steget är taget får du erfarenhet av IoT, kan involvera förvaltningar och planera nästa steg mot en data-driven och smart stad. IoT Starter-kit består av en cenralenhet (Gateway) och närvarosensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 12 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och kontor, visualisera av lediga skrivbord men kan även exportera data till excel (.csv format).
  Mer info
 • Startkit City S
  Startkit City S
  Med Sensative starter-kit (Small, 3 st sensorer) kommer du snabbt igång med IoT! (Internet of Things). Många pratar om smarta och data-drivna städer och stadsutveckling, men få gör något av det på riktigt. Vissa städer, kommuner och förvaltningar har tidigt börjat laborera med smarta tjänster, men ofta handlar det om höga trösklar att komma igång, både kompetensmässigt, ekonomiskt och organisatoriskt. Vi har därför tagit fram ett IoT starter-kit som gör det enkelt att gå från beslut till installation. Efter första steget är taget får du erfarenhet av IoT, kan involvera förvaltningar och planera nästa steg mot en data-driven och smart stad.
  Mer info
 • Startkit Temp S
  Startkit Temp S
  Med Sensative starter-kit (Small) får du en övervakning- och effektivisering av temperatur med 3 sensorer. Sensatives IoT Starter-kit ger dig koll på temperatur och luftfuktighet i din fastighet och hjälper dig att optimera din energiförbrukning för minskad kostnad och miljöpåverkan. Dessutom har fastighetsskötare och andra informationen om det uppstår ett problem i fastigheten. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och temperatur- och luftfuktighetssensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 6 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och lägenheter, visualisera temperaturdata och även exportera data till Excel.
  Mer info
 • Strips Guard 500 (Z-Wave)
  Strips Guard 500 (Z-Wave)
  Strips Guard är en trådlös och innovativ sensor, designad för smarta hem och fastigheter. Strips har 10 års batteritid och passar perfekt för att monteras dolt i fönster och dörrar. Strips Guard innehåller en magnetsensor för att hålla koll på fönster & dörrar och se huruvida de är öppna eller stängda. Strips använder sig av Z-Wave 500-series teknologi, som gör det möjligt att inkludera Strips till alla certifierade Z-Wave system där Strips kan användas för automation och ökad komfort för användaren såsom att automatiskt tända alla lampor i huset när Strips deteketerat att ett ytterdörren har öppnats. Strips Guard är en del av Strips familjen som har patenterad teknologi, är enkla att installera och montera, endast är 3mm tunna men har trots det en extremt låg strömförbrukning för att kunna hålla i upp till 10 år utan något krångel eller underhåll. Strips finns i två versioner, LoRaWAN för smarta fastigheter och Z-Wave för smarta hem.
  Mer info
 • Startkit Temp L
  Startkit Temp L
  Med Sensative starter-kit (Large) får du en övervakning- och effektivisering av temperatur med 45 sensorer.. Sensatives IoT Starter-kit ger dig koll på temperatur och luftfuktighet i din fastighet och hjälper dig att optimera din energiförbrukning för minskad kostnad och miljöpåverkan. Dessutom har fastighetsskötare och andra informationen om det uppstår ett problem i fastigheten. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och temperatur- och luftfuktighetssensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 12 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och lägenheter, visualisera temperaturdata och även exportera data till Excel.
  Mer info
 • Strips Drip (Z-Wave)
  Strips Drip (Z-Wave)
  Strips Drip är en trådlös och innovativ sensor, designad för smarta hem och fastigheter. Strips har 10 års batteritid och passar perfekt för att monteras dolt eller diskret under diskbänk, kyl, tvättmaskin med mera. Strips Drip detekterar en vattenläcka men innehåller även en temperatursensor som gör det möjligt att varna om det blir för kallt och rör riskerar att frysa sönder. Strips Drip är en del av Strips familjen som har patenterad teknologi, är enkla att installera och montera, endast är 6 mm tunn (inklusive monteringsplatta) men har trots det en extremt låg strömförbrukning för att kunna hålla i upp till 10 år utan något krångel eller underhåll. Strips finns i två versioner, LoRaWAN för smarta fastigheter och Z-Wave för smarta hem.
  Mer info
 • Startkit Office M
  Startkit Office M
  Med Sensative Starter-kit (Medium) kan man optimera användningen av kontor och skrivbord med 15 sensorer. Med modern teknologi kan man på ett enkelt vis ta reda på beläggningsgraden av ett kontor men även varje skrivbord på kontoret. Genom att installera trådlösa sensorer på ett skrivbord får man reda på beläggningsgraden, dvs. hur ofta skrivbordet är upptaget/ledigt. Informationen presenteras i realtid så att personal eller kunder enkelt kan hitta ett ledigt bord, men även för att genomföra analyser av beläggningsgrad vid ex. renovering av kontor alt. Möjliggöra för uthyrning av skrivbord/mötesrum för en extra intjäning. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och närvarosensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 12 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och kontor, visualisera av lediga skrivbord men kan även exportera data till excel (.csv format).
  Mer info
 • Startkit Office L
  Startkit Office L
  Med Sensative Starter-kit Office (Large) kan man optimera användningen av kontor och skrivbord med 45 sensorer. Med modern teknologi kan man på ett enkelt vis ta reda på beläggningsgraden av ett kontor men även varje skrivbord på kontoret. Genom att installera trådlösa sensorer på ett skrivbord får man reda på beläggningsgraden, dvs. hur ofta skrivbordet är upptaget/ledigt. Informationen presenteras i realtid så att personal eller kunder enkelt kan hitta ett ledigt bord, men även för att genomföra analyser av beläggningsgrad vid ex. renovering av kontor alt. Möjliggöra för uthyrning av skrivbord/mötesrum för en extra intjäning. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och närvarosensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 12 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och kontor, visualisera av lediga skrivbord men kan även exportera data till excel (.csv format).
  Mer info
 • Startkit Water S
  Startkit Water S
  Med Sensative starter-kit (Small) får du larm och övervakning av vattenläckage med 3 sensorer. Sensative IoT Starter-kit som minskar risken för kostsamma vattenskador genom att använda trådlösa sensorer som övervakar och larmar vid ett eventuellt vattenläckage. Sensorerna är extremt tunna, har 10 års batteritid, underhållsfria och har en lång räckvidd som gör det möjligt att placera dem i varje lägenhet men även trånga utrymmen i ex. källarutrymmen där risken är stor att det sker en vattenläcka och svårt att upptäcka. Med starter-kits kommer du enkelt igång och kan enkelt sätta upp larm för att få larm vid ett eventuellt vattenläckage i fastigheten. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och vattenläckagesensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och lägenheter och även exportera data till Excel.
  Mer info
 • Startkit Temp M
  Startkit Temp M
  Med Sensative starter-kit (medium) får du en övervakning- och effektivisering av temperatur med 15 sensorer. Sensatives IoT Starter-kit ger dig koll på temperatur och luftfuktighet i din fastighet och hjälper dig att optimera din energiförbrukning för minskad kostnad och miljöpåverkan. Dessutom har fastighetsskötare och andra informationen om det uppstår ett problem i fastigheten. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och temperatur- och luftfuktighetssensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 12 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och lägenheter, visualisera temperaturdata och även exportera data till Excel.
  Mer info
 • Startkit Water L
  Startkit Water L
  Med Sensative starter-kit (Large ) har du möjlighet till larm och övervakning av vattenläckage med 45 sensorer . Larm och övervakning av vattenläckage . "Sensative IoT Starter-kit som minskar risken för kostsamma vattenskador genom att använda trådlösa sensorer som övervakar och larmar vid ett eventuellt vattenläckage. Sensorerna är extremt tunna, har 10 års batteritid, underhållsfria och har en lång räckvidd som gör det möjligt att placera dem i varje lägenhet men även trånga utrymmen i ex. källarutrymmen där risken är stor att det sker en vattenläcka och svårt att upptäcka. Med starter-kits kommer du enkelt igång och kan enkelt sätta upp larm för att få larm vid ett eventuellt vattenläckage i fastigheten. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och vattenläckagesensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 6 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och lägenheter och även exportera data till Excel.
  Mer info
 • Startkit Water M
  Startkit Water M
  Med Sensative starter-kit (Medium) har du möjlighet till larm och övervakning av vattenläckage med 15 sensorer. Sensative IoT Starter-kit som minskar risken för kostsamma vattenskador genom att använda trådlösa sensorer som övervakar och larmar vid ett eventuellt vattenläckage. Sensorerna är extremt tunna, har 10 års batteritid, underhållsfria och har en lång räckvidd som gör det möjligt att placera dem i varje lägenhet men även trånga utrymmen i ex. källarutrymmen där risken är stor att det sker en vattenläcka och svårt att upptäcka. Med starter-kits kommer du enkelt igång och kan enkelt sätta upp larm för att få larm vid ett eventuellt vattenläckage i fastigheten. IoT Starter-kit består av en centralenhet (Gateway) och vattenläckagesensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 12 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och lägenheter och även exportera data till Excel.
  Mer info
 • Startkit City M
  Startkit City M
  •Med Sensative Starter-kit (Medium, 10 st sensorer) kommer du snabbt igång med IoT (Internet of Things)! Många pratar om smarta och data-drivna städer och stadsutveckling, men få gör något av det på riktigt. Vissa städer, kommuner och förvaltningar har tidigt börjat laborera med smarta tjänster, men ofta handlar det om höga trösklar att komma igång, både kompetensmässigt, ekonomiskt och organisatoriskt. Vi har därför tagit fram ett IoT starter-kit som gör det enkelt att gå från beslut till installation. Efter första steget är taget får du erfarenhet av IoT, kan involvera förvaltningar och planera nästa steg mot en data-driven och smart stad. IoT Starter-kit består av en cen- tralenhet (Gateway) och närvarosensorer som är inkluderade och förkonfigurerade för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt. I starter-kit så ingår mjukvara för visualisering men även hantera sensorer och system, skapa regler och larm, lägga till användare och annan hårdvara. Licensen för mjukvaran ingår i starter-kit under de första 12 månaderna. Via gränssnittet kan du enkelt få en överblick över uppkopplade fastigheter och kontor, visualisera av lediga skrivbord men kan även exportera data till excel (.csv format).
  Mer info
 • Ny i webbutiken Ny
  Strips Drip 700 (Z-Wave)
  Strips Drip 700 (Z-Wave)
  Strips Drip 700 är en trådlös och innovativ sensor, designad för smarta hem och fastigheter. Strips har 10 års batteritid och passar perfekt för att monteras dolt eller diskret under diskbänk, kyl, tvättmaskin med mera. Strips Drip 700 detekterar en vattenläcka men innehåller även en temperatursensor som gör det möjligt att varna om det blir för kallt och rör riskerar att frysa sönder. Strips Drip 700 kan inkluderas till alla Z-Wave certifierade system och med Z-Wave 700 senaste teknologi inkluderar man Strips enkelt och snabbt genom att scanna en QR kod ( ""Smart start""), Strips har en förbättrad säkerhet ("S2-Security") och ännu längre räckvidd (100 meter direkt och upp till 500 meter via mesh). Strips kan även användas för hem- och fastighetsautomation för ökad komfort såsom att automatiskt stänga av vattenflödet när Strips deteketerat ett vattenläckage. Strips Drip700 är en del av Strips Z-Wave 700-series familj, med patenterad teknologi, enkla att installera och montera, endast är 6 mm tunn (inklusive monteringsplatta) men har trots det en extremt låg strömförbrukning för att kunna hålla i upp till 10 år utan något krångel eller underhåll. Strips finns i två versioner, LoRaWAN för smarta fastigheter och Z-Wave för smarta hem.
  Mer info
 • Ny i webbutiken Ny
  Multisensor Strips Comfort 700 (Z-Wave)
  Multisensor Strips Comfort 700 (Z-Wave)
  Strips Comfort 700 är en trådlös och innovativ sensor, designad för smarta hem och fastigheter. Strips har 10 års batteritid och passar perfekt för att monteras dolt eller diskret direkt på väggen. Strips Comfort 700 hjälper dig hålla koll på temperatur och ljus för att optimera inomhusmiljön, minska uppvärmningskostnader eller automatiskt styra rullgardiner och markiser. Strips kommer även med ""Switch"", en magnetisk knapp som gör det möjligt att styra belysning, ventilation men även initiera scenarion i hem och fastighet (ex. hemma/borta läge). Strips kan inkluderas till alla Z-Wave certifierade system och med Z-Wave 700 senaste teknologi inkluderar man Strips enkelt och snabbt genom att scanna en QR kod ( ""Smart start""), Strips har en förbättrad säkerhet ( ""S2-Security"") och ännu längre räckvidd (100 meter direkt och upp till 500 meter via mesh). Strips kan även användas för hem- och fastighetsautomation för ökad komfort såsom att automatiskt stänga av ventilationen när Strips dektekterar att temperaturen i rummet har stigit. Strips Comfort 700 är en del av Strips familjen som har patenterad teknologi, är enkla att installera och montera, endast är 3mm tunna men har trots det en extremt låg strömförbrukning för att kunna hålla i upp till 10 år utan något krångel eller underhåll. Strips finns i två versioner, LoRaWAN för smarta fastigheter och Z-Wave för smarta hem.
  Mer info
Visar 20 av 21

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript