Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kap, slip och borst

Jobbar du med att kapa, skära och slipa i hårda material? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt kap- och slipverktyg för ditt jobb. Vårt sortiment av kap- och slipverktyg inkluderar såväl diamantklinga eller diamantkapskiva för de riktigt hårda materialen som kapskivor som passar ett flertal material samt brynen. Vi har kap- och slipverktyg för många olika behov, oavsett om du ska slipa eller kapa i sten, betong, metall, rostfritt, trä eller plast. Med rätt kap- och slipverktyg går jobbet snabbare. Utforska vårt breda utbud av kap- och slipverktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Välj underkategori

Visar 1 till 3 av 3

Sortera

 • Lamellrondell Ironside X-Lock Stål
  Lamellrondell Ironside X-Lock Stål
  Lamellrondeller med det nya X-Lock klick lås systemet avsedda för stål. Ironside lamellrondeller har alla en enhetlig ytjämnhet samt en optimal kornfördelning över basen, med aktiva tillsatser. God vidhäftning av kornet till polyesterbasen. Hög aggressivitet. Kontinuerlig självslipning av de precisionsformade slipkornen garanterar en hög avverkning under hela slipprosessen. Observera att alla X-Lock verktyg är bakåtkompatibla med M14 gänga och låsmutter.
  Mer info
 • Lamellrondell Ironside X-Lock Ceramic 2in1
  Lamellrondell Ironside X-Lock Ceramic 2in1
  Lamellrondeller med det nya X-Lock klick lås systemet avsedda för stål & rostfritt. Ironside lamellrondeller har alla en enhetlig ytjämnhet samt en optimal kornfördelning över basen, med aktiva tillsatser. God vidhäftning av kornet till polyesterbasen. Hög aggressivitet. Kontinuerlig självslipning av de precisionsformade slipkornen garanterar en hög avverkning under hela slipprosessen. Observera att alla X-Lock verktyg är bakåtkompatibla med M14 gänga och låsmutter.
  Mer info
 • Diamantkapskiva Lenox MetalMax
  Diamantkapskiva Lenox MetalMax
  MetalMax™ med en starkare fast stålstomme minskas i hög grad risken för sprickor. Rekommenderas för många typer av metaller bland annat stål, tunnplåt, X™ rostfritt stål, armeringsjärn, gjutjärn, aluminium och ej järnhaltiga metaller. Är ett nytt alternativ till traditionella kapskivor. Den banbrytande diamantteknologin ger extrem hållbarhet och hjälper dig att maximera arbetseffektiviteten och sänka kostnaderna för arbeten med metallskärning. Den banbrytande diamantteknologin ger extrem hållbarhet och maximal arbetseffektivitet. Bladet kan göra 1000 eller fler kap utan att du behöver byta skiva. Det innebär 30 gånger längre livslängd än för tunna traditionella kapskivor (genomsnittsresultat för MetalMax jämfört med 115 x 1 mm (aluminiumoxid) traditionella kapskiva i 25 mm cylinder av kolstål). Eftersom skivan är gjord med diamanter blir den inte mindre. Skärdjupet förblir detsamma under hela dess livslängd vilket innebär bättre kontroll, längre räckvidd och större precision. Med en starkare fast stålstomme minskas i hög grad risken för sprickor. Skapar mindre lukt och damm eftersom skivan inte slits som traditionella kapskivor. Synliga gnistor kommer endast från det material som kapas. Rekommenderas för många typer av metaller bland annat stål, tunnplåt, rostfritt stål, armeringsjärn, gjutjärn, aluminium och ej järnhaltiga metaller.
  Mer info
Visar 3 av 3

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript