Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Barncancerfonden tar inte sommarlov

Nu är det sommar och många av oss går på semester samtidigt som våra barn har ett långt och härligt sommarlov. Tyvärr tar barncancer inte sommarlov. Därför tänker vi lite extra på alla barn och deras familj och anhöriga som drabbats.

Vi har ett mångårigt samarbete med Barncancerfonden. Under 2017 inledde vi ett huvudpartnersamarbete som både har stärkt samarbetet och vårt sociala ansvarstagande. Glädjande nog har forskningen lett till att fler och fler barn överlever. Idag överlever 85 % av barnen som drabbas. Det är bra, men vi är inte nöjda med det och kampen mot barncancer fortsätter. För barn och cancer hör inte ihop.

1165x180-BCF-skank-en-gava.jpg

Stöd Barncancerfonden i sommar

Barncancerfonden skapar ljusglimtar och ger stöd när det behövs som mest. Under sommaren erbjuder Barncancerfonden aktiviteter som familjedag på en djurpark, sommarveckor på någon av deras fina rekreationsanläggningar i Tjörnarp eller Ågrenska. Pappahelg på Brokamåla gård eller cykla halvvättern som ett sätt att mötas.

Alla har inte möjlighet att lämna hemmet. Därför har Barncancerfondens lokala föreningar skapat en egen community där drabbat barn/ungdom eller syskon kan spela, chatta och prata med andra unga i samma situation.

När du köper någon av dessa produkter bidrar du till Barncancerfondens kamp mot barncancer.

Barncancerfonden firar 40 år!


I år är det 40 år sedan Barncancerfonden bildades. 40 års kamp mot barncancer har gett resultat, men den har fortfarande bara börjat.

I takt med att allt fler överlever uppkommer också nya utmaningar. 30 procent av överlevarna klarar exempelvis inte grundskolan och 70 procent drabbas av komplikationer som blir märkbara många år efter avslutad behandling och som kräver omfattande, ofta livslånga insatser.

Nu tar Barncancerfonden nya tag inom tre prioriterade områden för att göra största möjliga skillnad både idag och i framtiden: en stor strategisk forskningssatsning på de svåraste gåtorna för att fler ska överleva, nytänkande stöd till drabbade, och aktiv samhällspåverkan för att minimera de svåra sociala konsekvenserna för drabbade familjer.


Upptäck mer i samarbete med Barncancerfonden


Stöd Barncancerfonden du också! 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript