Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Innovation och samarbete

Är verkligen ”så har vi alltid gjort” det bästa sättet? Eller finns det kanske bättre produkter för att bli mer effektiv och hållbar? Genom nära samarbeten med partners, kunder och leverantörer, hjälper vi både dem och oss själva att bli bättre.

Hållbara innovationer - ett samarbete

Ett av samarbetsprojekten är Hållbara innovationer. Här utmanar vi våra leverantörer att utveckla nya hållbara innovationer för att vi ska kunna erbjuda marknaden minst tio nya produkter eller tjänster per år. Innovationerna ska kännetecknas av användarvänlighet, ha bättre prestanda samt vara mer resurs- och kostnadseffektiva än sina föregångare. Vidare ska de ge en säker och bra arbetsmiljö, reducera mängden avfall och bidra till minskade utsläpp av växthusgaser.

Leverantörssamarbete utifrån hållbarhet

Ahlsells vision är att vara branschledande inom hållbarhet och vi är glada över att dela den visionen med många av våra leverantörer och kunder. För att nå framgång krävs ett kontinuerligt utvecklingsarbete och bäst lyckas vi tillsammans. Läs mer om vårt leverantörssamarbete här.

Förbättringsarbete engagerar medarbetarna

Även interna samarbeten där medarbetarna involveras är viktiga. På vårt logistikcentrum i Hallsberg arbetar vi med förbättringsarbete där vi engagerar medarbetarna att bidra med förslag till att förbättra det egna arbetet och arbetsplatsen. År 2017 lämnades 1538 förbättringförslag in varav 66 procent genomfördes. Det stärker vår tro på att hållbart företagande bygger på engagerade medarbetare.

Samarbete med Barncancerfonden

Vårt kanske viktigaste samarbetsprojekt och det som ligger oss varmast om hjärtat är emellertid det vi har med Barncancerfonden i Sverige. Under 2017 inleddes ett huvudpartnersamarbete där framtagandet och försäljningen av 150 000 LED-reflexer inbringar pengar till kampen mot barncancer. Dessutom är förhoppningen att reflexerna också räddar liv i trafiken. Läs mer om vårt samarbete med Barncancerfonden här.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.