Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hälsa och säkerhet

Säkerhet framför allt! Vi ägnar en tredjedel av dygnet åt arbete. Därför är det viktigt att arbetsplatsen är trygg och säker och att vi mår bra på jobbet. På Ahlsell ser vi våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Genom att engagera våra medarbetare och hela tiden bredda och bygga på vår kompetens inom hälsa- och säkerhetsarbete har vi byggt upp en kunskap som blivit lika viktig som de fysiska åtgärderna.

Att må bra och att vara trygg och säker på arbetsplatsen är en rättighet, men också ett område som på många håll presenterar en utmaning inom både bygg och industri. Vi vill såklart använda vår kunskap och vår status som Sverigeledande till att hjälpa våra kunder att bli bättre på området och utveckla sitt eget säkerhetsarbete. Lika naturligt är det för oss att ställa krav på att våra leverantörer gör detsamma. Ingen ska bli sjuk, skadad eller i värsta fall inte komma hem från jobbet.

Vi hjälper dig som kund att skapa en tryggare arbetsplats

Vår nollvision stannar inte med oss. Vi har under åren byggt upp en gedigen erfarenhet och kunskap på området Hälsa & Säkerhet. Under 2020 tar vi det till nästa steg och lanserar en fullskalig satsning för att kunna hjälpa så många av våra kunder som möjligt att arbeta med säkerhet och trygghet på sina arbetsplatser. Målet är att förse Norden med allt som behövs för att bygga en trygg arbetsplats genom att erbjuda allt från rätt produkter till utbildningar och expertis. Läs mer om satsningen Hälsa & Säkerhet här.

Säkerheten måste genomsyra hela leverantörsledet

Att säkerheten finns på plats även hos våra leverantörer är även det en viktig fråga. Säkerheten måste genomsyra hela leverantörsledet, annars flyttar vi ju tekniskt sett bara problemet till en annan plats. Det är även viktigt att våra kunder kan lita på att vi gör vad vi kan för att säkerställa att de produkter de köper tillverkats på ett bra sätt. Ahlsells Uppförandekod är klargör de förväntningar vi ställer på våra leverantörer och vi har ett uppföljningsprogram för att kontrollera att denna följs. Mer om det arbetet kan du läsa under Ansvarsfulla inköp.

Viktigt med nöjda medarbetare

På Ahlsell har vi självklart en nollvision mot arbetsplatsolyckor och arbetar systematiskt med att identifiera och hantera risker på vårt logistikcenter och på våra butiker och kontor runt om i landet. Vi tror även att ett effektivt säkerhetsarbete börjar med individen. Vi samlar in och behandlar 300-talet förbättringsförslag bara på vårt logistikcenter varje år. Genom en årlig anonym enkät följer vi även upp hur nöjda våra medarbetare är, och vi engagerar oss i och bidrar till flertalet idrotts- och motionsevenemang varje år. Läs mer under Jobba hos oss.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.