Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

MILWAUKEE® revolutionerar med PACKOUT™ förvaringssystem.

Ett optimalt sätt att transportera, organisera och förvara verktyg och utrustning för hantverkare. Ett modulbaserat system designat för att ge användaren möjlighet att stapla, byta och låsa fast ett brett sortiment av kraftiga verktygslådor, sortimentboxar och olika typer av verktygsväskor i konfigurationer helt anpassade efter projekt, uppgift och behov.


Batteridriven utrustning

I sortimentet finns batteridriven utrustning från både M12™- och M18™-systemen i form av bland annat belysning, radio/högtalare och dammsugare. I det stora urvalet av systemtillbehör kan man anpassa förvaringen med hjälp av olika avdelare, anpassningsbara skuminlägg och portabla arbetsytor. För att förflytta staplad utrustning till och på arbetsplatsen finns olika hjulbaser att välja mellan. Bland annat en klassisk transportkärra, hjulbas med fyra hjul och verktygsvagnar med kraftiga terränghjul.


Skapa en unik förvaringsvägg

Senaste nytt i sortimentet är ”Shop storage”-produkterna som är framtagna som en mer stationär förvaringslösning. Med monteringsplattor som bas, kan man skapa en unik förvaringsvägg fylld av PACKOUT™-kompatibla krokar i olika storlekar, hyllor och skåp samt batteri- och verktygshållare mm. Man kan alltså dra nytta av fördelarna i det modulära PACKOUT™- systemets mångsidighet för att smart organisera och förvara utrustning till exempel i verkstaden eller på lagret.


Upptäck PACKOUT™-sortimentet idag

Upptäck vårt omfattande sortiment med över 110 olika produktlösningar för förvaring, transport och organisering. Våra produkter är designade med robusthet och hållbarhet i åtanke för att möta kraven på tuffa arbetsplatser, både inomhus och utomhus. Med lås- och hörnförstärkningar i metall samt tåliga plastmaterial i våra lådor och boxar är våra produkter byggda för att klara påfrestningar.

Utforska hela vårt sortiment här och hitta lösningen som passar just dina behov.Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript