Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Nyheter, smarta produkter och riktigt bra erbjudanden

Kampanjtorget

Kampanjperiod 1 juni till 31 augusti 2019

Visar 1 till 10 av 10

 • Buntband naturell, a-collection
  Buntband naturell, a-collection
  Buntband för organisering av kablar, lätta infästningar och najning. Svarta band har viss UV-beständighet vilket gör att de klarar att exponeras för solljus under längre tid än naturella. Öppnad påse bör förbrukas snarast pga att uttorkning försämrar bandens elasticitet. Halogenfria, brännbarhetsklass UL94 V2. Klarar efter installation kontinuerlig temperatur -40°C till +85°C.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kopplingsdosa U-56 Exxactvit Schneider
  Kopplingsdosa U-56 Exxactvit Schneider
  Kapslad kopplingsdosa U-56 för utanpåliggande montage. Skruvfastsatt lock. Har totalt tio nipplar för kabelingångar samt två utbrytningar i botten för kabelingång bakifrån.
  Mer info
  1 Variant
 • Powerbank 10 000mAh LiPolymer 2.1A Lightning 2x USB
  Powerbank 10 000mAh LiPolymer 2.1A Lightning 2x USB
  Powerbank 10 000mAh Li-polymer 2.1A Lightning 2xUSB Vit. Extra kraft till din mobiltelefon eller surfplatta. Kan laddas med antingen micro-usb eller lightning. Två utgångar på 5V/2.1A. Batteristatus via LED. Portabelt extrabatteri med en USB-portar för strömförsörjning och laddning av smartphone och surfplatta. Kan ladda två enheter samtidigt. En LED-indikator ger dig möjlighet att kontrollera hur mycket ström som finns kvar i din powerbank. Laddas upp enkelt med en USB laddare (ingår ej) via en micro USB kabel (ingår) eller en lightningkabel (ingår ej) .
  Mer info
  1 Variant
 • Altanarmatur LED Decklight Garden Kit, Hide-a-Lite
  Altanarmatur LED Decklight Garden Kit, Hide-a-Lite
  Kit med dekorativa armaturer med låg energiförbrukning för effektfull belysning i trädäck. Genom att skapa trevliga effekter med belysning utomhus ökar du även tryggheten kring ditt boende. Levereras med 2st 0,5m gummikablar med skruvkopplingar. Kitet består av 4st armaturer, 3st 1m förlängningskablar med snabbkopplingar samt 1st IP44 plug-in transformator med 5m kabel. Kan kombineras med Spotlight Garden tack vare det gemensamma kopplingssystemet.
  Mer info
  1 Variant
 • Dahua, NVR kit Wifi, Teletec
  Dahua, NVR kit Wifi, Teletec
  Kit med 4 domekameror (2MP) och lagringsenhet (NVR) med 1TB hårddisk.Strömförsörjning och mus medföljer. Räckvidd WIFI upp till ca. 50m. Plug-and-play-anslutning av kameror.

  KAMERA
  • Domekamera i metall (IP67, IK10)
  • 2MP (Full HD) upplösning
  • 3.6mm lins (Bildvinkel BxH 77°x 42°)
  • IR-belysning upp till 30m
  • 12V DC (strömförsörjning medföljer)
  • Anslutning till NVR via WIFI eller Ethernet

  LAGRINGSENHET (NVR)
  • Lagring av video på 1TB hårddisk
  • Bildskärmsanslutning via VGA och HDMI
  • WIFI och Ethernet
  • USB för mus och export av video
  • Inspelning via inställbart schema
  • Rörelsedetektering
  Mer info
  1 Variant
 • Vägguttag 2-vägsuttag utanpåliggande med klafflock IP44
  Vägguttag 2-vägsuttag utanpåliggande med klafflock IP44
  2-vägs vägguttag utanpåliggande med klafflock jordat , uttagen har två neutrala överkopplingsklämmor. Levereras komplett med utanpåliggande dosa.
  Mer info
  1 Variant
 • Batteri Max Plus
  Batteri Max Plus
  Max Plus är den bästa alkaliska batteri som erbjuder hög prestanda för högteknologiska produkter. Max Plus håller kraften i 12 års tid på hyllan och är läckagesäker. Garanterad att inte läcka för förbrukade batterier som finns kvar i apparater i upp till två år.
  Mer info
  2 Varianter
 • Nätfinskydd klass III, OBO Bettermann
  Nätfinskydd klass III, OBO Bettermann
  Finskydd klass III (D) för skydd av nätspänning till apparater med isolationsklass 1. Skyddet kan monteras i doser eller direkt i apparater. Eftersom skyddet har ett litet fysiskt mått(36x24x8mm)passar skyddet i de flesta applikationer. Skyddet består av varistorer och gasavledare.
  Avsedd för användning med jordade vägguttag. Förbrukat skydd måste bytas.
  Mer info
  1 Variant
 • Easy UPS BVS
  Easy UPS BVS
  Easy UPS BVS ger pålitlig och avbrottsfri kraft till hem- och kontorsutrustning. Automatisk spänningsregleraring (AVR) och tillförlitligt överspänningsskydd som skyddar ansluten utrustning mot strömspikar och överspänningar. Kompakt storlek som gör att UPS:en diskret kan installeras i såväl hemmiljö som kontorslandskap.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vägguttag RobotProtector med överspänningsskydd
  Vägguttag RobotProtector med överspänningsskydd
  RobotProtector, är ett 2-vägsuttag med inbyggd överspänningsskydd på både nät 230V som för begränsningsslingorna. Gräsklipparrobotar har en hel del känslig elektronik. Dessa står utomhus och är dåligt skyddade vid åskväder. Begränsningsslingan kan i olyckliga fall till och med bli en blixtfångare, som kan slå ut elektroniken med betydande kostnader för reparation. Med 1,4m sladd och stickpropp, 3m för att koppla ihop begränsningsslingorna med förmonterade klämmor. Typ 1-s för en begränsninsslinga, typ 2-s för flera begränsningsslingor eller guideslingor
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.