Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hus & fastighet

Ska du renovera, bygga om eller köra en nybyggnation? Oavsett vilket hittar du här tips & trix, guider och inspiration för hus och fastighet!

Så skyddar du hemmet från vattenskador, vilken laddbox är egentligen bäst för hemmabruk, vad är bra att tänka på vid byggnation av badrum och vilka produkter behövs för att skapa ett smart IoT-hem? Läs mer bland våra tips och guider så hittar du svaren!

Uppkopplad fälla håller råttorna borta

 

Just nu genomför vi ett spännande pilotprojekt tillsammans med Nivika Fastigheter AB i Jönköping som får prova den nya, uppkopplade råttfällan Victor VLINK. I takt med att våra städer växer så blir även råttorna fler. De orsakar stora problem för många fastighetsägare som får lägga både tid och pengar på att hålla de sluga skadedjuren borta.

 

4 fakta om råttor:

  • Ett råttpar kan i teorin ge upphov till 800 –     1 000 nya individer under ett år
  • En råtta kan klättra flera våningar på insidan av ett lodrätt avloppsrör
  • En råtta kan hoppa en meter utan ansats
  • En råtta behöver bara cirka 20 millimeter för att ta sig in

Roy är Mölndals nya ljuspunkt dygnets alla timmar

 

I centrala Mölndal, bara tio minuter från Göteborg, ligger hemtrevliga Hotel Mölndals Bro som sedan 1987 välkomnat gäster från både när och fjärran. När hotellet nyligen utökade verksamheten med en restaurangdel fick vi på Ahlsell hjälpa till med material i allmänhet och belysningslösningar i synnerhet.

 

Det ena leder till det andra. Så kan man beskriva upptakten till det nära samarbete som vi på Ahlsell haft med Hotel Mölndals Bro under de senaste tre åren. Allting började när hotellets ägare Peter Staaf behövde hjälp med fettavskiljare och rostfria rör till sin nya restaurangsatsning i anslutning till hotellet.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript