Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Städvagnar

Behöver du städredskap till arbetsplatsen? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt städutrustning för ditt jobb. Vi har städredskap för alla möjliga ytor oavsett om du behöver moppa, svabba, dammtorka eller putsa fönster. I vårt sortiment av praktiska städredskap hittar du allt från dukar, svampar, fönster- och golvskrapor och olika typer av borstar till moppar, skaft, skurrondell och städvagnar. Vi har även städutrustning till livsmedelsstäd. Med ett ställbart skaft kommer du åt på hög höjd och andra svårtillgängliga ställen samtidigt som det är ett städredskap som underlättar för en mer ergonomisk arbetsställning. Med bra städutrustning underlättas städningen och det är enkelt att hålla rent och fräscht. Utforska vårt breda utbud av städredskap online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 30

Sortera

 • Städkärra Hörby Feja
  Städkärra Hörby Feja
  Med korg för tomsäckar och hylsor för redskap. Snabblåsning för sopsäck. Rullagrade luftgummihjul, 16". För renhållning av större ytor inom- och utomhus. För säckstorlek 125 liter. Största mått 1200x725x1120 mm. Maxlast 200 kg. Vikt 21kg. Kan även erhållas i version med punkteringsfria hjul.
  Mer info
 • Fastighetsvagn Robust Städklar
  Fastighetsvagn Robust Städklar
  Fastighetsvagn Robust Städklar har ett kraftigt förstärkt lackskydd som står emot hårda tag och rostangrepp. De gummerade handtagen är anpassade för utomhusbruk. De punkteringsfria bakhjulen är 400 mm höga och de främre länkhjulen är 150 mm och av hög kvalité. Vagnen har en kort hjulbas och väl avvägd balans, vilket gör den lättmanövrerad på trånga ytor och vid svåra underlag. UItrustad med tillbehör för dig som ansvänder städklara moppar. Som tillbehör kan en skafthållare monteras på vänster sida och längst fram. Mått: 985x560x1100 mm LxBxH). Vikt: 19,1 kg.
  Mer info
 • Städkärra Hörby Feja Flex PFR
  Städkärra Hörby Feja Flex PFR
  Städkärra av samma höga kvalitet som klassiska Feka, men lite mindre och smidigare och försedd med punkteringsfria hjul (4.00-8). Levereras omonterad.
  Mer info
 • Vagn för minivasker
  Vagn för minivasker
  Exkl. hink, skaft och moppgarn. Passande hink 231400X.
  Mer info
 • Tillbehör Nordex städvagnar
  Tillbehör Nordex städvagnar
  Moppsäck och tvättnät till Nilfisk städvagnar.
  Mer info
 • S-Städvagn Nordex Miniclean
  S-Städvagn Nordex Miniclean
  Städvagn som trots sin ringa storlek har plats för mycket städutrustning. Tack vare de små måtten går den in genom smala dörrar, trånga hissar och små städförråd. L 550 mm, B 400 mm, H 1070 mm. Vagnen är försedd med krokar för tvättsäck, sopsäckshållare, 2 st skafthållare, 2 st stativhållare, 1 st korg, 1 st hinkhållare, 2 st 6 l hinkar samt tröskelkrypare.
  Mer info
 • Mattlyftkrok Nordex
  Mattlyftkrok Nordex
  Krok för lyftning av entre’mattor.
  Mer info
 • S-Trappvagn Nordex
  S-Trappvagn Nordex
  De stora robusta hjulen gör vagnen smidig att hantera i framför allt trappor men fungerar lika bra när vagnen ska förflyttas mellan fastigheter, t ex över höga trösklar eller med snöslask som underlag. Komplett med 2 st 16" bakhjul, 1 st korg, sopsetshållare, flaskhållare, skrivplatta, 2 st 20 l backar, 1 st 15 l back, 2 st tvättnät och 2 st moppsäckar.
  Vagnen uppfyller högt ställda krav på god ergonomi, kvalitet och livslängd. De stora robusta hjulen gör vagnen smidig att hantera i framför allt trappor men fungerar lika bra när vagnen ska förflyttas mellan fastigheter, t ex över höga trösklar eller med snöslask som underlag. Vagnen kan även utrustas med fasta framhjul för bättre stabilitet på ojämnt underlag. Trappvagnens 16" hjul är stora, robusta och punkteringsfria. Det tillsammans med den höga kvalitén gör vagnen smidig och slitstark – även i trånga trapphus.
  Mer info
 • Städvagn Vileda Micro Ready-to-go
  Städvagn Vileda Micro Ready-to-go
  En liten, smidig och välplanerad vagn som passar till många olika områden. Utmärkt till de mindre städrummen och smala gångarna. Lätt att komma åt redskapen samtidigt som de sitter stadigt på plats när de inte används. Enkel att montera och levereras med Origo hinkar och boxar. Innehåller: Justerbart körhandtag. Sopsäckshållare. Hinkar, färgkodad blå och röd. Moppbox med lock, färgkodad blå. Trådkorg till förvaring (passar även till moppboxen). Skafthållare. Mopphållare. Krokar. Hjul 100 mm varav ett med broms.
  Mer info
 • Städvagn Activa Palett
  Städvagn Activa Palett
  Städvagn Activa Palett har många egenskaper och användningsområde är bl.a. små till medelstora städobjekt där en liten vagn är en fördel.
  Mer info
 • Fastighetsvagn Robust Våtvagn
  Fastighetsvagn Robust Våtvagn
  Fastighetsvagn Robust Våtvagn har ett kraftigt förstärkt lackskydd som står emot hårda tag och rostangrepp. De gummerade handtagen är anpassade för utomhusbruk. De punkteringsfria bakhjulen är hela 400 mm höga och de främre länkhjulen är 150 mm. Vagnen har en kort hjulbas och väl avvägd balans, vilket gör den lättmanövrerad på trånga ytor och vid svåra underlag. Utrustad med svabbpress. Som tillbehör kan en skafthållare monteras på vänster sida längst fram. Mått: 985x560x1260mm (LxBxH) Vikt: 22.2 kg.
  Mer info
 • Ministädvagn Gipresso Kombi Gipeco
  Ministädvagn Gipresso Kombi Gipeco
  Ergonomiskt utformad ministädvagn med fotmanövrerad moppress för arbete på mindre städområden. Ger en riktig arbetsställning vid
  urpressning av garner. Lämplig vid golvrengöring kombinerad med inredningsstädning, har plats för de vanligaste städredskapen. Fotmanövrerad press, som enkelt och effektivt pressar ur såväl moppgarn som svabbgarn. Tar bort flera tunga arbetsmoment vid fukt- och våttorkning av golv.Vikt ca 14 kg (basmodul).
  Mer info
 • S-Pressvagn Nordex
  S-Pressvagn Nordex
  Vagnen är av hög kvalitet, robust och ergonomiskt utformad för moderna städmetoder. Komplett med 3 st korgar, tröskelkrypare, rostfri press, 15 l hink, 6 l hink, sopsetshållare, 2 st tvättsäckar och 2 st tvättnät. Vagnen bygger på flexibla lösningar som tillsammans ska underlätta det dagliga arbetet. Bland annat har vi utrustat vagnarna med ett greppvänligt, varmt och mjukt handtag som ger stora möjligheter till varierad körställning. Rostfri press och 15 liters hink ingår. Pressvagnen är utrustad med en stadig rostfri press i bekväm arbetshöjd. Övrig utrustning är rymliga korgar, sopsäckshållare, skafthållare och tröskelkrypare. S2-Pressvagn har en tröskelkrypare som är ergonomisk och lätt att använda. Med dom lättkörda tysta hjulen så styr Du vagnen ergonomiskt och lätt i ditt dagliga arbete.
  Mer info
 • Duk & tillbehörslåda Vikan 12 l
  Duk & tillbehörslåda Vikan 12 l
  Vikan Duk & tillbehörslåda 12 liter. Avsedd för förvaring/transport av microdukar, kemikalier, sopsäcksrullar m.m. Kan kompletteras med lock (583310). Locket skyddar och bibehåller korrekt fuktighet i microdukarna. Lådan passar på samtliga Vikans städvagnar.
  Mer info
 • Trappvagn Nordex Stair
  Trappvagn Nordex Stair
  Städvagn anpassad för fastighetsstädning med stora punkteringfria däck på 400 mm bak och 150 mm hjul fram. Med svabbpress i plast, hink 25 l, 1 st korg, 2 st sopsäckshållare, 4 st skafthållare och ergonomiska, varma handtag. L 900 mm, B 570, H 1040 mm. En perfekt fastighetsvagn för de som har lite längre till sin tvättstuga. Två av skafthållarna är anpassade till att enkelt kunna fästa plaskvastar och golvsopborstar.
  Mer info
 • Rengöringsvagn Slimliner Vikan
  Rengöringsvagn Slimliner Vikan
  Denna speciellt slimmade städvagn Slimliner är utvecklad för områden där det är svårt att få plats med en standardvagn. Vagnen har teleskopfunktion och kan utökas till sin dubbla längd med samtidigt bibehållen bredd under 40 cm. Detta gör den lämplig på restauranger, butiker, apotek, vårdavdelningar, kök och överallt där det kan vara ont om plats och svårt att få plats antingen vid användning eller uppställning efter utfört arbete. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Fastighetsvagn
  Fastighetsvagn
  Vagnsbotten L 1000 x B 620 x H 1105 mm. 2 st hjul Ø 410 mm, 2 st länkhjul Ø 125 mm. Säckhållare för 1 st 125 ltr säck. 2 st redskapshållare. 1 st korg 500 x 220 x 220 mm. Mellandel med plats för 2 st 9,5 ltr hinkar. Ytbehandling, pulverlackering, standard grå. Broms på framhjulen.
  Mer info
 • Städvagn Nordex Trio2
  Städvagn Nordex Trio2
  Städvagn Trio har 3 st korgar, 2 st skafthållare, 2 st stativhållare, 1 st 125 l sopsäckshållare, krokar för moppsäck samt 4 st 100 mm hjul varav 1 st bromsat. En perfekt städvagn för normal städning med plats för 2 st 6 l hinkar, tvättsäck och korg eller back.
  Mer info
 • Fastighetsvagn Vileda
  Fastighetsvagn Vileda
  En robust, rymlig och rostskyddad vagn. Med fokus på bra förvaring och bra rostskydd. Utvecklad för det tuffa nordiska klimatet - tillverkad av förzinkat stål. Bra förvaringsmöjligheter - plats för 5 moppboxar och två hinkar. Rullar lätt i alla väder, hjul av högsta klass med bra kullager, helt utan luft.
  Fastighetsvagnen är utrustad med:Fast ram och fast körhantag. Redskapkrokar, 2 större och 2 mindre. Stor trådkorg för förvaring. Uppfällbart hyllplan framtill för mer flexibilitet (större sopsäck). Effektiv fotbroms på bakhjulen. Hjul: 2 mindre fram och 2 större bak. levereras med 2 st 6l hinkar och 2 st 15l boxar varav den en med ledat lock.
  Mer info
 • Väggfäste Nordex med press och hink
  Väggfäste Nordex med press och hink
  Avsett att monteras i städytrymme för att på plats rengöra moppar etc.
  Mer info
Visar 20 av 30

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript