Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Moppar och stativ

Behöver du städredskap till arbetsplatsen? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt städutrustning för ditt jobb. Vi har städredskap för alla möjliga ytor oavsett om du behöver moppa, svabba, dammtorka eller putsa fönster. I vårt sortiment av praktiska städredskap hittar du allt från dukar, svampar, fönster- och golvskrapor och olika typer av borstar till moppar, skaft, skurrondell och städvagnar. Vi har även städutrustning till livsmedelsstäd. Med ett ställbart skaft kommer du åt på hög höjd och andra svårtillgängliga ställen samtidigt som det är ett städredskap som underlättar för en mer ergonomisk arbetsställning. Med bra städutrustning underlättas städningen och det är enkelt att hålla rent och fräscht. Utforska vårt breda utbud av städredskap online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 97

Sortera

 • Supermopp Micro Vileda
  Supermopp Micro Vileda
  SuperMop Professional är en minimopp med 50% mikrofibrer och 50% viskos.
  Mer info
 • Skaft, teleskop
  Skaft, teleskop
  Ergonomiskt komfortskaft med blästrad ytstruktur för bra grepp och varm känsla. Teleskopiskt, 100-176 cm. Justerbart teleskopskaft, 100-176 cm. Ergonomiskt handtag med bra grepp.
  Mer info
 • Supermoppskaft Vileda
  Supermoppskaft Vileda
  Lättmetall skaft till Vileda Supermopp 139495
  Mer info
 • Moppset Ultra Speed Mini
  Moppset Ultra Speed Mini
  Städkit som ger rena och torra golv snabbt. Städkitet innehåller hink 10 L med urvridare, mikrofibermopp, moppstativ och aluminiumskaft. Enkel att förvara och kräver ingen större plats. Enkelt system. Mopprefill finns på artikelnummer: 377268.
  Mer info
 • Moppstativ Swep
  Moppstativ Swep
  Mycket lätt stativ av fjädrande modell som gör det lätt att byta mopparna.
  Mer info
 • Moppskaft S Nordex Teleskop
  Moppskaft S Nordex Teleskop
  Ergonomiskt utformat skaft med enhandsreglage för önskad längd.
  Mer info
 • Mopprefill till Ultra Speed Mini
  Mopprefill till Ultra Speed Mini
  Mopprefill till Vileda Ultra Speed Mini - 2 st/frp
  Mer info
 • Moppstativ
  Moppstativ
  Moppstativ för samtliga a-collection moppar med kardborr. Utbytbara kardborrar med enkel klickfunktion i stativet. Låsfunktion till stativet.
  Mer info
 • Mopp Vikan Damp 43
  Mopp Vikan Damp 43
  Fuktmopp. Svanenmärkt. För rengöring av normalt till hårt smutsade golv t.ex. entréer och trappor, klinker och slitna golv. Moppens öglor tar effektivt med både fin sand och grov smuts med enbart vatten. Innehåller microfiber. Den klippta ytterfransen sopar och skyddar lister och hörn.
  Mer info
 • Finmopp Swep Classic
  Finmopp Swep Classic
  Universalmopp för daglig rengöring på normalt smutsade ytor. 50% polyester och 50% viskos ger mjukheten för att glida lätt och ta upp smutsen.
  Mer info
 • Kardborre mopp svep
  Kardborre mopp svep
  Kardborremopp Svep med öppet klippt garn. Tål kraftig rengöring i offentlig miljö som trappor och trapphus. Det öppna garnet når in i trånga hörn och skrymslen och binder smutsen samt har en garnbotten som effektivt lösgör hårt sittande smuts. Slitstark. Låg friktion och är lättanvänd. Rekommenderas för stora golvytor. Inga moppar eller microdukar skall tvättas tillsammans med blekmedel eller mjukgörare. Maximal dimensionsförändring vid tvätt enligt anvisningar är 3-5%. Sänk tvättemperatur för att skona miljön. Tvätta med lämpligt tvättmedel på 60°C och på maximal tvättemperatur vid behov. Miljömärkt: Svanen.
  Mer info
 • Teleskopskaft Swep Vario
  Teleskopskaft Swep Vario
  Ergonomiskt med alternativa handpositioner och grepp i tvåkomponentsmaterial. Extra långt mittgrepp. Lätt och hållbart aluminiumrör. Antiglidmaterial upptill. Finns i två olika längder.
  Mer info
 • Svepfickmopp Pro
  Svepfickmopp Pro
  Svepmopp med ficka. Speciellt lämplig för trappor i offentliga miljör och hårt smutsade ytor. Inga moppar eller microdukar skall tvättas tillsammans med blekmedel eller mjukgörare. Maximal dimensionsförändring vid tvätt enligt anvisningar är 3-5%. Sänk tvättemperatur för att skona miljön. Tvätta med lämpligt tvättmedel på 60°C och på maximal tvättemperatur vid behov. Miljömärkt: Svanen.
  Mer info
 • Moppstativ Nordex Nline 40 cm
  Moppstativ Nordex Nline 40 cm
  Nline moppstativ med unikt stöt- och ljuddämpande ändskydd. Moppstativet är utrustat med en snabbkoppling för att underlätta byte av moppstativ. Utbytbar karbdorre. Passar till Nilfisks samtliga aluminiumskaft med hålbild.
  Mer info
 • Kardborre reserv till Vikan Mopp
  Kardborre reserv till Vikan Mopp
  Utbyteskardborre. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Moppstativ Vikan Komposit
  Moppstativ Vikan Komposit
  Ytterst hållbart stativ i kompositmaterial. Det smidiga fästet gör det enkelt att koppla ihop skaftet och även låsa stativet i olika positioner. Kardborren byts enkelt från stativets undersida utan behov av verktyg. Stativet är gjort i ett stycke för ökad hygien och utan lösa ändstycken. Designen ger en god balans och viktfördelning som optimerar kontakten mellan mopp och golvyta vilket i sin tur medför ett effektivt utnyttjande av moppens arbetsyta. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Hygienmopp Nordex
  Hygienmopp Nordex
  Engångsmopp av cellulosa och polyetenplast. Moppen är utmärkt till torrmoppning av lättsmutsade hårda golv. Tack vare sin kontruktion tar den även upp små hårda partiklar såsom sand och småsten.
  Mer info
 • Ersättningskardborr
  Ersättningskardborr
  Ersättningskardborre till moppstativ.
  Mer info
 • Moppset Bona Floor Mop
  Moppset Bona Floor Mop
  Bona Microfiber Floor Mop är lättmanövrerad med ett vridbart mopphuvud och teleskopskaft. Fungerar med alla Bonas mikrofibermoppar. Nytt quick-releasefäste som gör moppen mer hållbar och lättare att använda på svåråtkomliga ställen.
  Mer info
 • Engångsmopp Dustmopp
  Engångsmopp Dustmopp
  Dubbelsidig engångsmopp av nonwoven impregnerad med white mineral oil 12%. Moppen är utmärkt till torrmoppning av lätt smutsade hårda golv. Dustmop 60 cm ligger packad i kartonger med 20 st påsar om 50 st dukar. Moppen källsorteras i brännbart.
  Mer info
Visar 20 av 97

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript