Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Livsmedelsstäd

Behöver du städredskap till arbetsplatsen? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt städutrustning för ditt jobb. Vi har städredskap för alla möjliga ytor oavsett om du behöver moppa, svabba, dammtorka eller putsa fönster. I vårt sortiment av praktiska städredskap hittar du allt från dukar, svampar, fönster- och golvskrapor och olika typer av borstar till moppar, skaft, skurrondell och städvagnar. Vi har även städutrustning till livsmedelsstäd. Med ett ställbart skaft kommer du åt på hög höjd och andra svårtillgängliga ställen samtidigt som det är ett städredskap som underlättar för en mer ergonomisk arbetsställning. Med bra städutrustning underlättas städningen och det är enkelt att hålla rent och fräscht. Utforska vårt breda utbud av städredskap online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 179

Sortera

 • Sopset Vikan
  Sopset Vikan
  Borste / sopskyffel uppsättning, långt skaft, 900 mm. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Sprayflaska Vikan
  Sprayflaska Vikan
  Vikans sprayflaska. Fylld med enbart vatten används den för att spraya på städyor, moppar eller dukar för att hjälpa till att lösa upp svårlösta fläckar. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Handskopa Vikan Medelstor
  Handskopa Vikan Medelstor
  1 liters handskovel med skrapkant. Utmärkt universalskopa för användning på alla områden. Den metalldetekterbara kan användas tillsammans med metalldetektor för att optimera livsmedelsäkerheten.
  Mer info
 • Skurborste Vikan hård vattenmattad
  Skurborste Vikan hård vattenmattad
  Vattenmatad däckskurborste som passar alla utrymmen. Effektiv vattenspridning. Utmärkt för användning i hårt smutsade miljöer.
  Mer info
 • Redskapsskaft Vikan aluminium hygien
  Redskapsskaft Vikan aluminium hygien
  För Vikans hygien redskap. Ergonomiskt aluminiumskaft med bekvämt grepp, rundad topp och hängare. Dessa skaft ska inte användas till syror och klorin.
  Mer info
 • Flaskborste Vikan medelhård hygien
  Flaskborste Vikan medelhård hygien
  Medium rörrensare Ø10 mm. Passar till rengöring av rör och andra trånga utrymmen. Kan användas med färgkodning för att undvika korskontaminering.
  Mer info
 • Detaljborste Vikan Extra hård
  Detaljborste Vikan Extra hård
  Liten kompakt handborste som är perfekt för rengöring vid trånga utrymmen såsom gummilister, maskiner och transportband.
  Mer info
 • Flaskborste Vikan hård hygien
  Flaskborste Vikan hård hygien
  Styv rörrensare Ø40 mm. Passar till rengöring av rör och andra trånga utrymmen. Kan användas med färgkodning för att undvika korskontaminering.
  Mer info
 • Handsopborste Vikan medelhård hygien
  Handsopborste Vikan medelhård hygien
  Hård handsopborst som passar för att ta bort fina partiklar i livsmedelindustrin som t.ex. mjöl. Kan användas med färgkodning för att undvika korskontaminering.
  Mer info
 • Handskopa Vikan Stor
  Handskopa Vikan Stor
  En robust handskopa, 2 liter, med skrapande kant. Utmärkt universalskopa för användning på alla områden.
  Mer info
 • Diskborste Vikan hygien
  Diskborste Vikan hygien
  Diskborste i högsta kvalité med skrapkant. Utmärkt till café, restauranger eller kök för att ta bort fastbrända rester eller till handdiskning.
  Mer info
 • Golvraka Industri
  Golvraka Industri
  Golvraka med extra kraftig metallram och fäste. Enkelt blad av kompakt gummi. Skaftfäste som går att spänna åt. Passar skaft med Ø 24 mm. Lämplig för att raka bort större volymer av t.ex. vatten, lera, slask och snö, på släta ytor som betonggolv och asfalt. Används i miljöer som fabriker, byggarbetsplatser och inom jordbruk.
  Mer info
 • Biltvättborste och skaft Vikan
  Biltvättborste och skaft Vikan
  Komplett tvättborste och skaft för biltvätt med vattenmatning. Effektiv och skonsam mot lacken. Mjuk gummikant. Stark och hållbar. Hög vattenbeständighet. Justerbar borste för alla vinklar. Teleskopskaft. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Golvsopborste Vikan mjuk/hård hygien
  Golvsopborste Vikan mjuk/hård hygien
  Sopborste med kombinerad funktion. Borsten är delad med både hårda och mjukare borst. Väl anpassad för sopning i områden där man behöver använda både en mjuk och en styv borste.
  Mer info
 • Mopp Vikan DampDry 31
  Mopp Vikan DampDry 31
  Kombinerad Fukt - och Torrmopp med kardborre. För rengöring av släta ytor och golv i miljöer med mycket höga krav på hygien. Konstruktionen bidrar till en mycket hög rengöringseffektivitet. Innehåller microfiber. Vid rekommenderad användning och skötsel garanterar Vikan minst 500 användningscykler med bibehållen funktion. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Handsopborste Vikan mjuk hygien
  Handsopborste Vikan mjuk hygien
  Mjuk handsopborste som passar för att ta bort fina partiklar i livsmedelindustrin som t.ex. mjöl. Kan användas med färgkodning för att undvika korskontaminering.
  Mer info
 • Biltvättborste Vikan
  Biltvättborste Vikan
  Effektiv allround tvättborste med tättsittande och splittade filament. Gummikant för optimal skonsamhet. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Rörrensare Vikan Ø20 mm Medium
  Rörrensare Vikan Ø20 mm Medium
  Rengör effektivt flaskor, rör, svåråtkomliga ytor såsom mellanrum och sprickor på transportband med denna behändiga rörborste.
  Mer info
 • Diskborste Vikan
  Diskborste Vikan
  Diskborste i högsta kvalité med skrapkant. Utmärkt till café, restauranger eller kök för att ta bort fastbrända rester eller till handdiskning.
  Mer info
 • Skyffel Vikan Egonomisk m dräneringshål
  Skyffel Vikan Egonomisk m dräneringshål
  Ergonomisk och stabil dräneringsskyffel med långt/kort skaft, stort blad och dräneringshål. Passar till områden inom livsmedelsindustrin där avrinning önskas. Bladstorlek: 380x340x90 mm.
  Mer info
Visar 20 av 179

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript