Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Förbrukningsvaror

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Välj underkategori

Visar 1 till 24 av 24

Sortera

 • Dispenser Tork Tvål S1
  Dispenser Tork Tvål S1
  Tork Dispenser Flytande Tvål i Elevation design passar utmärkt i toalettutrymmen med hög besöksfrekvens där effektiviteten är viktig. Den kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design som skapar ett varaktigt intryck på dina besökare. Tork Elevation Design: Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck.
  Mer info
 • Dispenser Tork Skumtvål S4 Elvation
  Dispenser Tork Skumtvål S4 Elvation
  Tork Dispenser Skumtvål i Elevation design passar utmärkt i alla typer av toalettutrymmen och kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Certifierad för enkel användning och garanterar god handhygien för alla besökare. Elevation dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare. Tork Elevation Design: Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck. Manuella dispenser: Vid behov av S1 tvål samt alkoholgel kan adapter med artikelnr 721066 monteras.
  Mer info
 • Väggfäste Ekofekt 1152
  Väggfäste Ekofekt 1152
  Väggfäste till 2,7 liter. Material: Aluminium.
  Mer info
 • Dispenser Tork Skumtvål S4 Image Line
  Dispenser Tork Skumtvål S4 Image Line
  Tork tvåldispenser för skumtvål. En modern design med släta ytor och rena linjer som smälter in i ditt toalettutrymme. Skapa ett gott intryck för att betona känslan av hög kvalitet i din verksamhet. En elegant dispenser med hölje i lätt borstat rostfritt stål med skydd mot fingeravtryck som håller den snygg och ren. Tork Image Design: Tork-produkter i Image design utmärks av moderna och tydliga linjer. Höljet i borstat rostfritt stål är försett med skydd mot fingeravtryck för ett oklanderligt utseende. Dessa dispensrar gör ditt toalettrymme både hygieniskt och representativt. Manuella dispenser: Vid behov av S1 tvål samt alkoholgel kan adapter med artikelnr 721066 monteras.
  Mer info
 • Tvålautomat Katrin Rfr
  Tvålautomat Katrin Rfr
  Låsbar tvåldispenser av borstat rostfritt stål som passar i de flesta miljöer. Finns i borstat rostfritt stål. Patron och pump bildar en sluten enhet, vilket motverkar läckage och tilltäppning i pumpen. Påfyllning sker med Katrin Foam Soap art nr 71399357.
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 0,7 l vit
  Dispenser Sterisol 0,7 l vit
  Dispenser för Sterisol System i storlek 0,7l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Den är tack vare det stabila doseringstrycket där man trycker vertikalt, mycket enkel för alla åldrar att dosera ur.
  Dispensern har en genomskinlig kåpa som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på locket. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill. Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att vi kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.
  Mer info
 • Dispenserautomatisk Dax
  Dispenserautomatisk Dax
  DAX Automatiska dispenser, AD-139, är användbar i alla sammanhang där det dagliga arbetet kräver god handhygien. Dispensern är ett hjälpmedel inom hälso-, tand- och sjukvård samt barnomsorg och veterinärkliniker.
  Livslängd: 250 000 doseringar
  • Drift: 4 st AA-batterier (1,5 V). Batteri medföljer ej. För bästa drift rekommenderas lithium batterier. Laddningsbara batterier fungerar inte i dispensern.
  • Batteritid: Batterierna behöver bytas ca en gång per år eller i intervaller om 10 000 pumpningar
  • Rengöring: Dispenserhuset kan vid behov diskas i 90 grader under 3 min.
  Refill: 700 ml miljövänlig förpackning, DAX Clinical Handdesinfektion, 377229
  DAX Allroundtvål oparfymerad, 471330
  Monterings mall, plugg och skruv medföljer.
  Mer info
 • Dispenser Tork Skumtvål S4 Image Line Sensor
  Dispenser Tork Skumtvål S4 Image Line Sensor
  Tork tvåldispenser med sensor för skumtvål. En modern design med släta ytor och rena linjer som smälter in perfekt i ditt toalettutrymme. Skapa ett trevligt intryck som höjer din verksamhets image. En elegant dispenser med hölje i lätt borstat rostfritt stål med skydd mot fingeravtryck ser snygg ut och förblir ren. Tork Image Design:Tork-produkter i Image design utmärks av moderna och tydliga linjer. Höljet i borstat rostfritt stål är försett med skydd mot fingeravtryck för ett oklanderligt utseende. Dessa dispensrar gör ditt toalettrymme både hygieniskt och representativt.
  Mer info
 • Dispenser Tork Tvål Mini S2
  Dispenser Tork Tvål Mini S2
  Tork Dispenser Flytande Tvål Mini i Elevation design passar utmärkt i toalettutrymmen i alla storlekar och kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Den är lätt att använda och garanterar en hög hygienstandard. Elevation dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare. Tork Elevation Design: Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck.
  Mer info
 • Dispenser Tork Skumtvål S4 Elevation Sensor
  Dispenser Tork Skumtvål S4 Elevation Sensor
  Tork Dispenser Skumtvål med Intuition™ sensor i Elevation design ger dig möjlighet att göra ett gott intryck på dina besökare och kan användas med ett stort urval av hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Beröringsfri dosering säkerställer god handhygien för alla besökare. Elevation dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare. Tork Elevation Design: Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck.
  Mer info
 • Dispenser Tork Tvål S1 Armbågsreglage
  Dispenser Tork Tvål S1 Armbågsreglage
  Tork Dispenser Flytande Tvål med Armbågsfattning i Elevation design passar utmärkt i utrymmen där handhygienen är av yttersta vikt. Den kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck. Tork Elevation Design. Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck.
  Mer info
 • Tvålautomat Katrin vit metall
  Tvålautomat Katrin vit metall
  Låsbar tvåldispenser av vitlackad metall. som passar i de fletsa miljöer. Finns i vitlackerad metall. Patron och pump bildar en sluten enhet, vilket motverkar läckage och tilltäppning i pumpen.
  Mer info
 • Dispenser Standard Plum
  Dispenser Standard Plum
  Ekonomisk, driftsäker och hygienisk dispenserlösning med svart eller transparent kåpa i ABS. Avsedda för Multi-Plum produkter 0,7 l, 1 l och 1,4 l bag-in-box förpackningar.
  Mer info
 • Dispenser Combi-Plum
  Dispenser Combi-Plum
  Effektiv och hygienisk dispenserlösning i plast. Den optimala lösningen för branscher inom livsmedel och sjukvårdssektorn. Dispensern är enkel att rengöra och produkterna är förpackade i lufttäta påsar så att man undviker att bakterierna får fäste. Påsen hänges direkt i etiketten och är därmed enkel att montera.
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 0.7 l m plastarm
  Dispenser Sterisol 0.7 l m plastarm
  Sterisol Dispenser Armbågsdosering plastarm 0,7l är en dispenser inom Sterisol System. Det är en extra hygienisk lösning som är mycket lämplig på arbetsplatser där man ställer höga krav på handhygienen eftersom den gör det möjligt att undvika kontakt med händerna. Den långa doseringsarmen ökar också tillgängligheten för den som har nedsatt rörlighet eller funktionsvariation. Dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på något lock. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill. Dispensern kan diskas för hand eller i maskin i temperaturer upp till 93°C i max tre minuter. Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Dispenser med armbågsdosering 0,7l passar bra in på arbetsplatser som till exempel sjukvård och inom livsmedelsindustrin, där man tvättar händerna ofta och noggrant, eftersom produkten inuti inte behöver bytas så ofta.
  - Avsedd för 700 ml Sterisol system-påsar
  - Färg: Vit med transparent kåpa
  - Plastarm för underarmsdosering
  Mer info
 • Dispenser Multi-Plum 2000
  Dispenser Multi-Plum 2000
  Flexibelt, hygieniskt och driftsäkert dispensersystem. Anpassas enkelt till arbetsplatsens individuella behov för handhygien. Systemet finns i tre olika storlekar avsedda för Multi-Plum produkterna som levereras i lufttäta 0,7 liter, 1 liter eller i 1,4 liter bag-in-box förpackningar. Material: Polykarbonat.
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 0,7 l m metallarm
  Dispenser Sterisol 0,7 l m metallarm
  Sterisol Dispenser Armbågsdosering metall 0,7l är en dispenser inom Sterisol System. Det är en extra hygienisk lösning som är mycket lämplig på arbetsplatser där man ställer höga krav på handhygienen eftersom den gör det möjligt att undvika kontakt med händerna. Den långa doseringsarmen ökar också tillgängligheten för den som har nedsatt rörlighet eller funktionsvariation. Dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på något lock. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill. Denna dispenser kan med fördel användas där hygienen är extra viktig, då metallarmen kan autoklaveras. Resten av dispensern kan diskas för hand eller i maskin i temperaturer upp till 93°C i max tre minuter.
  Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att vi kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.
  - Dispenser för underarmsdosering med metallarm
  - Genomskinligt lock
  - Passar Sterisol 0,7l påsar
  Mer info
 • Tvålautomat Sängdispenser 350-serien
  Tvålautomat Sängdispenser 350-serien
  Sängdispenser av rostfritt stål. Kan beställas med eller utan vit eller blå flaska.
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 2,5 l
  Dispenser Sterisol 2,5 l
  Dispensern för Sterisol System i storlek 2,5l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Dispensern har en genomskinlig kåpa som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på locket. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 2,5l i samma dispenser och byta när man vill.
  Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att Sterisol kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump. Dispenser 2,5l är lämplig vid stora arbetsplatser där man tvättar händerna ofta eller noggrant eftersom produkten inuti inte behöver bytas så ofta. Till exempel inom tillverkningsindustri och livsmedelsindustri. Den är också särskilt uppskattad som dispenser för duschprodukter i omklädningsrum för sim- och sporthallar eftersom designen låter vattnet rinna av, är enkel att städa och därmed hygiensäker.
  - Mycket låg plastförbrukning
  - Hudvård utan konserveringsmedel

  "Dispensern för Sterisol System i storlek 2,5l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Dispensern har en genomskinlig kåpa som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på locket. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 2,5l i samma dispenser och byta när man vill.
  Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att Sterisol kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.
  Dispenser 2,5l är lämplig vid stora arbetsplatser där man tvättar händerna ofta eller noggrant eftersom produkten inuti inte behöver bytas så ofta. Till exempel inom tillverkningsindustri och livsmedelsindustri. Den är också särskilt uppskattad som dispenser för duschprodukter i omklädningsrum för sim- och sporthallar eftersom designen låter vattnet rinna av, är enkel att städa och därmed hygiensäker.
  Mått: Höjd 340 mm x Bredd 180 mm x Djup 130 mm.

  - Mycket låg plastförbrukning
  - Hudvård utan konserveringsmedel
  - Avsedd för 2,5 l Sterisol system-påsar
  - Svart"
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 5l
  Dispenser Sterisol 5l
  Dispenser för Sterisol System i storlek 5l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 5l i samma dispenser och byta när man vill. Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel i produkterna.
  Mer info
 • Tvålautomat Sängdispenser med arm 600-serien
  Tvålautomat Sängdispenser med arm 600-serien
  Sängdispenser av rostfritt stål med armreglage. Kan beställas med eller utan vit eller blå flaska.
  Mer info
 • Väggkorg Ekofekt 1154-1
  Väggkorg Ekofekt 1154-1
  Väggkorg Ekofekt med hävarm till 1 liter. Material: Aluminium.
  Mer info
 • Väggkorg Ekofekt 1152-2
  Väggkorg Ekofekt 1152-2
  Väggkorg med hävarm till 2,7 liter. Material: Plast.
  Mer info
 • Dispenser CombiPlum Easy
  Dispenser CombiPlum Easy
  CombiPlum är ett dispensersystem som är lämplig till ställen med höga krav på hygien. CombiPlum-systemets utförande gör det enkelt att rengöra dispensern och produkterne är förpackade i lufttäta påsar/flaskar så att man undviker att bakterierna får fäste och man får en minimal mängd av avfall. Systemet är ekonomisk, lätt att använda och återfylla. Kan användas till 1 liters påsar.
  Mer info
Visar 24 av 24

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript