Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Möt Hans-Olov - specialistsäljare inom inom Rör & Armatur

Hans-Olov Olsson är specialistsäljare inom Rör & Armatur här hos oss på Ahlsell. Nyfiken på att veta mer om hur arbetsvardagen ser ut för Hans-Olov? Läs hela intervjun här!

Du har jobbat här sen mitten av 80-talet. Vad har du gjort och hur har arbetet förändrats?

– Jag anställdes 1986 som innesäljare på industrirörsdivisionen i Gävle. Efter diverse företagsköp växte vi och min egen roll ändrades till utesäljare, som 2003 blev försäljningschef för Gävleborg. 2017 tjatade jag till mig en specialistroll inom Rör & Armatur och där är jag idag. Själva säljarbetet under denna tid har egentligen inte förändrats, förutom att hjälpen från IT-systemen blivit mer avancerade.

Vad gör du på jobbet idag?

– Idag fungerar jag primärt som informatör och utbildare både internt och externt samt håller i och styr upp större rörprojekt. I min roll som specialist ingår även att stötta lokala säljare vid kundmöten, närvara och medverka vid mässor och andra evenemang både i Sverige och utomlands.

Vad är det roligaste med din roll?

– Det roligaste är att stötta och få känna sig behövd av sälj, få möjlighet att hjälpa nyanställda att utvecklas och växa i sin nya roll samt att vara inblandad i stora rörprojekt.

Följ gärna vårt konto på Instagram @ahlsellsverige där vi dela vår vardag och framför allt visar upp mer av våra specialister!

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript