Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Installation och automation

Schneider Electric - Lösningar för installation i fastigheter och industriautomation

Håll din kunds hem både smart och säkert med produkter från Schneider Electric. Här visar vi upp produkter som är kopplade till Wiser - ett intuitivt system som låter dig styra ditt hem både hemifrån och på distans, direkt i mobilen eller surfplattan. Smidigt och personligt!

Ta det smarta hemmet till en ny nivå med Wiser

Den nya generationen av Wiser är Schneider Electrics nya lösning för smarta hem. Den är mer driftsäker, har fler funktioner och en förbättrad app för kunden, vilket innebär en enklare installation och överlämning till kund än tidigare. Nya Wiser är mer än bara belysningsstyrning, det är ett smart hemsystem med utökade områden för styrning och övervakning som täcker hemmets behov.


Nyheter inom Wiser


Ett brett sortiment av möjligheter

Upptäck Wisers breda sortiment av uppkopplade enheter. Med flera funktioner från en enda applikation är Wiser en skalbar lösning för smarta hem som enkelt kan skräddarsys efter kundens behov.


Utvalda produkter från Scneider Electric


Toppsäljare från Schneider Electric

Schneider Electric erbjuder energieffektiva lösningar

Vi på Schneider Electric ser tillgång till energi och digital utveckling som en grundläggande mänsklig rättighet. Schneider Electric uppmuntrar alla att använda energi och resurser på optimalt sätt, och säkerställa att “Life is On” överallt och för alla.

Vi erbjuder digitala lösningar för energihantering och automation, och skapar genom detta möjligheter för ökad effektivisering och större hållbarhet. Vi kombinerar världsledande energiteknologi, realtidsautomation, mjukvaror och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.

Vår vision är att göra verklighet av de oändliga möjligheterna som finns i ett öppet, globalt och innovativt samhälle och som ligger i linje med vårt syfte och inkluderande värderingar. www.se.com/se.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript