Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Infästningar för ventilation

I vår webbutik har vi samlat hela vårt breda infästningssortiment – från basprodukterna till välkända varumärken. Och för att du alltid ska ha nära till det du behöver, hittar du självklart ett brett utbud även i våra fysiska butiker.

Allt som gör jobbet

Med Skandinaviens mest kompletta program för ventilation, har vi självklart infästningarna du behöver. Från ledande varumärken till våra egna; lösplock eller speciallösningar – vårt breda sortiment finns för att underlätta ditt jobb, varje dag.

 

 

 

Generösa öppettider - och dygnet runt på webben!

Vi gör det enkelt för dig att få tag på infästningarna du behöver. Tanken är att du ska kunna komma förbi din Ahlsell-butik på morgonen, och snabbt hitta det du är ute efter. Beställer du infästningar i vår webbutik kan de levereras direkt till arbetsplatsen redan nästa dag – eller till din valda Ahlsell-butik.

Praktiskt och enkelt

Det ska vara enkelt att få jobbet gjort. Därför har vi utvecklat både infästningssortimentet och våra tjänster med fokus på din arbetsvardag. Smarta förvaringslösningar, bilinredning och skräddarsydda specialväskor gör det enkelt att hålla ordning även på de minsta beståndsdelarna. Kom förbi din butik, eller läs mer och beställ direkt i webbbutiken.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.