Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Infästningar för industri

Vi levererar infästningarna du behöver. I webbutiken och katalogen hittar du hela vårt grundsortiment – men självklart förser vi dig med de specialritade infästningar som arbetet kräver, oavsett om det handlar om förebyggande underhåll, servicearbete eller direktproduktion. Vi hjälper dig gärna att skapa den bästa helhetslösningen; från de faktiska produkterna till leveranssätt och förvaring.

Med samlad kompetens

Vi hjälper dig både med själva produkterna och expertis inom det aktuella området. Genom Ahlsellägda Almén erbjuder vi specialinfästningar och spjutspetskompetens, för att möta dina specifika krav och behov. Vi har även nära samarbeten med noga utvalda och bedömda leverantörer – och tillsammans med dig ser vi till att hitta den bästa lösningen.

Allt du behöver – när du behöver det

Självklart ska du känna dig trygg med att du får dina varor när du behöver dem. Därför arbetar vi direkt med våra utvalda producenter och ser till att alla infästningar håller rätt kvalitet – och för att uppnå maximal leveranssäkerhet lagerhåller vi såväl standard- som kundunika infästningar.

Ahlsell som helhetsleverantör

Utöver själva infästningarna kan vi leverera alla andra varor i vårt sortiment, och hjälpa till med smarta tjänster som underlättar och effektiviserar. Från flexibla förrådslösningar som hjälper dig att hålla ordning på plats, till leveranssätt anpassade för arbetet i fråga – för att allt ska finnas på plats när du behöver det.Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.