Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vinterns arbetsredskap för fastighetsskötare

2022-10-14

Vintern är här och vi på Ahlsell vill hålla dig som fastighetsskötare kittad inför vinterns alla arbeten. Vare sig du möter snö eller kyla eller härligt soliga vinterdagar erbjuder vi produkterna som gör fastighetsjobben lite enklare. Upptäck vinterns arbetsredskap för dig som fastighetsskötare här!

Här har vi samlat alla möjliga produkter som du som fastighetsskötare kan komma att behöva under vintern. Du hittar allt från snöskyfflar, varningskyltar och andra säkerhetsprodukter till belysning, varma arbetskläder och vinterskor. Vad behöver du i vinter?

Snöredskap-och-tillbehör-ahlsell-1165x280.jpg

Tips på snöredskap och tillbehör

3 tips för att skotta snö mer ergonomiskt

1. Använd snöskyffeln nära kroppen

Ju närmare kroppen du arbetar desto mindre sliter du på dina muskler och leder, eftersom du då inte behöver arbeta lika tungt.

2. Håll dig varm

Lika mycket som du värmer upp inför ett träningspass behöver du värma upp inför ett arbetspass. Håll dig varm med varma kläder och en kort uppvärmning så minskar du risken för skador. Är du kall är nämligen dina leder stelare och dina muskler kortare vilket lätt kan leda till exempelvis en sträckning eller överansträngning.

3. Välj din snöskyffel med omsorg

Val av snöskyffel är viktigt. En ergonomisk utformad snöskyffel (som vi tipsat om ovan) gör arbetet enklare och avlastar rygg och axlar.

Arbetskläder-för-vinter-xx-ahlsell-1165x280.jpg

Tips på arbetskläder för vinterväder

Utomhusbelysning-ahlsell-xx-1165x280.jpg

Tips på utomhusbelysning

Kodlås-xx-ahlsell-1165x260.jpg

Tips på säkerhetsprodukter för vintermörker

3 fördelar med kodlås på vintern

Inga mer igenfrysta lås

Vi känner nog alla igen oss i känslan en stressig morgon eller sen kväll när det är dags att låsa upp dörren och nyckeln bara inte går runt. Låset har förfrusit! Med kodlås slipper du allt krångel med kylan och blippar bara enkelt in din kod.

Inga fler borttappade nycklar

Tappat bort eller glömt nyckeln? Med kodlås är nycklar ett minne blott och du slipper vänta utomhus i kylan på att någon ska komma till undsättning.

Enklare att se

På vintern blir det mörkt tidigt. Varför krångla med att hitta den lilla nyckelhålet? De flesta kodlås har lysande siffror så att det är enkelt att hitta rätt i vintermörket. 

Fastighet Guider & inspiration

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript