Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Nu går vi in som huvudsponsor till Vasaloppet

2020-09-29

Vasaloppet och Ahlsell har skrivit ett huvudsponsoravtal som gäller till och med 2023. Vi har varit sponsor till Vasaloppet sedan 2017 och utökar nu vår sponsring av Vasaloppet, som har motionsarrangemang både på vintern och på sommaren. Det innebär att vi bland annat kommer att synas på de klassiska nummerlapparna i Vasaloppet den första söndagen i mars.

– År 2017 inledde vi som en del av vårt hållbarhetsarbete ett samarbete med Vasaloppet. Vi är väldigt stolta över att nu tre år senare stärka vårt samarbete ytterligare. Vi bygger därmed vidare på vår satsning, en Hälsosam Rörelse, och gör det ännu enklare för medarbetare och partners att mötas i sunda och energiskapande sammanhang, säger Claes Seldeby, som är vd för Ahlsell Sverige AB.

– Vasaloppets vision är att vara en motor för motion och hälsa. Därför är med stor glädje och stolthet som vi kan presentera en ny huvudsponsor, Ahlsell som engagerar och motiverar sin personal till fysisk aktivitet året runt i fäders spår, säger Lena Hermansson, Vasaloppets sponsor- och rättighetschef.

Vi på Ahlsell har tidigare varit värd för Öppet Spår samt Vasakvartetten och Vasastafetten. Men utökar nu vårt sponsorskap och ingår numera som en av fem huvudsponsorer till Vasaloppet. I vintras deltog över 200 Ahlsell-anställda i Vasaloppets vintervecka, även vd och ledningsgruppen!

Flyttar relationsskapande aktiviteter från krogen till skogen

Vi tror på att främja fysisk aktivitet på arbetsplatsen och vill uppmuntra våra anställda till ett hälsosammare liv. Det är en del av vårt hållbarhetsarbete. Vi vill också göra det enklare att träffas i sunda miljöer och flytta relationsskapande aktiviteter från krogen till skogen. Därför har vi inlett ett samarbete med Vasaloppet.
 
Alla mår bra av att röra på sig. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra. Det blir ju också lite av en utmaning, men framför allt: Ett sätt att ha roligt tillsammans.
 
Vasaloppet är ett klassiskt svenskt evenemang som under de senare åren vuxit till att erbjuda ett stort utbud av olika skid- cykel- och löplopp under hela året. Detta har skapat en folkfest med aktiviteter för de allra flesta. Det inkluderande förhållningssättet tilltalar oss på Ahlsell.

Följ vårt samarbete med Vasaloppet och vår satsning på en hälsosam arbetsplats

Ahlsells samarbete med Vasaloppet

Nyheter Hållbarhet Mässor och event

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.