Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vår satsning på en hälsosam arbetsplats fortsätter

2020-03-05

Vasaloppets vintervecka avslutades i söndags och vi var med som sponsor för tredje året i rad. Under måndagens Öppets Spår, ett lopp som vi också var värd för, åkte 25 Ahlsellsare och i fredagens Stafettvasa deltog tio lag med fem Ahlsellare i varje. Våra smurfar tog sig i mål på fina 7h 25 min. Vi fortsätter satsa på en hälsosam arbetsplats för våra medarbetare.

Grymt jobbat säger vi till de cirka 75 Ahlsellare deltog i Vasaloppets vintervecka och stort tack Vasaloppet för en fantastisk upplevelse.

Satsning på hälsosam arbetsplats

Satsningen på en hälsosam arbetsplats är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete. Vi tror på att främja fysisk aktivitet på arbetsplatsen och vill därför uppmuntra våra anställda att prioritera hälsan. Ahlsells anställda ska må bra på jobbet. Vi vill också göra det enklare att träffas i sunda miljöer, därför var det glädjande att även ett 10-tal kunder och leverantörer med och åkte Vasaloppets Öppet Spår. Tillsammans peppar vi varandra och är en del av en hälsosam rörelse.

På bilden till vänster: Kim Swing, HR Partner, som åkte Öppets Spår för första gången. På bilden till höger: ledningsgruppssmurfarna Claes Seldeby, Johan Stille, Daniel Johansson och Fredrik Bergegård hejar på Katarina Ahlquist när hon kommer i mål.

Vårt engagemang i Vasaloppet inspirerar till hälsosam rörelse

Alla mår bra av att röra på sig, men vi gillar att motionera på olika sätt. Att Vasaloppet erbjuder ett stort utbud av olika skid- cykel- och löplopp under hela året, gör att man kan välja det som passar en bäst. Att åka skidor, springa och cykla är kul, och ännu roligare när det görs i sällskap av andra.

Vårt engagemang i Vasaloppet har inspirerat till fler projekt inom hälsosam rörelse. Under september som är internationella barncancermånaden gick till exempel 328 Ahlsellare 706 GåVasor, eller 6354 mil, för att samla in pengar till Barncancerfonden.

 

Nu blir det lite välbehövlig vila innan vi laddar om för Vasakvartetten i sommar.

 

Följ vårt samarbete med Vasaloppet och vår satsning på en hälsosam arbetsplats

Ahlsells samarbete med Vasaloppet

 

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.