Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Var sak på sin plats med verktygsväskor från Ironside

2021-06-02

På Stadens VVS och Bygg ger man tummen upp för varumärket Ironside. Extra högt betyg får verktygsväskorna och verktygssatserna som på många sätt gör vardagen lite enklare för företagets rörmontörer och snickare.

Företaget Stadens VVS och Bygg har funnits sedan 2013 och har i dag tio medarbetare där hälften är rörmontörer och hälften snickare. Marcus Granat är arbetsledare på byggsidan och menar att det är ett perfekt upplägg eftersom medarbetarna kompletterar varandra och kan gå i mål med projekten snabbare och med ett ännu bättre slutresultat. Dessutom har man under årens lopp skapat ett sammansvetsat team av underentreprenörer. Det gör att Stadens VVS och Bygg har vad som krävs för att kunna gå in som totalentreprenör i projekten.

Smart och smidigt med samlade inköp

Samarbetet med Ahlsell sträcker sig långt tillbaka i tiden. Från början köpte man i huvudsak produkter från VS-sortimentet, men i takt med att Ahlsell utvecklat sitt erbjudande har inköpen ökat och omfattar i dag det mesta som behövs i verksamheten.

– Ahlsell en helhetsleverantör som kan förse oss med allt vi behöver från den ena dagen till den andra. Dessutom är det smart och smidigt att samla inköpen då vi märker att det sparar både tid och pengar, säger Marcus.

Verktygsväskor i flera storlekar och varianter

Medarbetarna på Stadens VVS och Bygg väljer sina handverktyg själva och här finns självklart produkterna varumärket Ironside med som ett alternativ. Ironside har tagit ett rejält kliv framåt sedan det lanserades för över 30 år sedan. Sedan starten har sortimentet breddats utifrån kundernas behov, alltid med fokus på kvalitet och prestanda.

– Vi utgår från en verktygsväska från Ironside som våra medarbetare sedan fyller med verktygen de behöver. Väskorna finns i olika storlekar, från lätta och smidiga modeller som man hänger över axeln till större med hjul och teleskophandtag. Själv tycker jag att de kompletta verktygssatserna är toppen. De finns i flera varianter som är anpassade efter olika yrkesgrupper och är fulladdade med de handverktyg som används mest frekvent. Jag har alltid en sådan väska med mig i bilen, säger Marcus.

På bilden ovan till vänster: Marcus Granat och Jonny Karlsson, arbetsledare på byggsidan respektive arbetsledare på VVS-sidan och ägare på Stadens VVS och Bygg.

Säljare som vet vad de pratar om

Jonny Karlsson är arbetsledare på VVS-sidan och även ägare till företaget. Han uppskattar kontakten med Ahlsells säljare som gärna sätter sig in i medarbetarnas vardag och gör sitt bästa för att den ska bli lite enklare.

– De är genuint intresserade och nyfikna på vad vi faktiskt efterfrågar och fångar upp om det är någonting som saknas eller som vi har synpunkter på. Säljarna rör sig ute på fältet och diskuterar med oss som använder verktygen. Att många dessutom har egen erfarenhet av att jobba som hantverkare, gör att de vet vad de pratar om.

Livstidsgaranti på Ironsides handverktyg

I dag håller verktygen från Ironside en mycket hög kvalitet och handverktygen kommer med en livstidsgaranti. Sortimentet är brett och här finns verkligen någonting för alla, oavsett om du arbetar som snickare, rörmontör, elektriker eller plåtslagare.

– De flesta inser värdet av att jobba med verktyg av hög kvalitet som håller länge. För oss är det ett långsiktigt beslut att satsa på Ironside. I slutändan ligger det till grund för ett hållbart och välmående företag, avslutar Jonny och Marcus.

Stadens VVS och Bygg i Skogås söder om Stockholm har mycket på gång just nu. Inte nog med att trycket är högt från beställarna. Om bara några veckor går flyttlasset någon kilometer norrut till nya fräscha lokaler i Telestaden i Farsta. Här ska en ny stadsdel växa fram med bostäder, arbetsplatser och närservice. En perfekt nystart för ett företag som vill vara med där det händer!

 

Läs mer om Ironsides verktygssortiment och tillbehör

Industri VS

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript