Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell på Underhållsmässan

2018-04-16

Många är företagen som levererar till den svenska industrin. Men det finns bara ett Ahlsell. Vi erbjuder en helt unik sortimentsbredd förenat med professionell rådgivning och en logistik i världsklass. Samla dina inköp, reducera dina dolda kostnader och förbättra din lönsamhet.

Missade du årets Underhållsmässa?

Vi kan konstatera att industriellt underhåll aldrig har varit hetare. Hade du inte möjlighet att närvara på årets Underhållsmässa i Göteborg? Lugn! Här kan du läsa en sammanfattning om bland annat vilka nyheter som vi presenterade i vår monter och hur Ahlsell jobbar med hållbarhetsfrågor »

Ahlsells tjejkväll stärker nätverk

Ahlsells inspirationskväll för tjejer har blivit ett både viktigt och omtyckt inslag på Underhållsmässan. Under årets mässa den 13-16 mars mötte ett hundratal industrikvinnor upp i montern. Läs om inspirationskvällen för tjejer och hur vi jobbar med ökad jämställdhet och mångfald »

Några av årets populära nyheter


Elektrisk skruvmejsel med många fördelar

Med SpeedE utför du tre steg i en rörelse, vilket gör att du kan arbeta minst dubbelt så snabbt. Läs mer om SpeedE här »

FIXX smarta förvaringssystem

Nu finns ett smart förvaringssystem för dina infästningsprodukter som du skräddarsyr helt efter dina behov och som enkelt går att montera i servicebilden eller på verkstaden. Läs mer om FIXX förvaringssytem här »

Underhållsmässan är Europas största fackmässa inom drift och underhåll

Den 13-16 mars 2018 pågår Underhållsmässan – en branschöverskridande mötesplats med fokus på drift- och underhållsverksamhet. Fackmässan är en modern arena för den senaste teknologin, men också för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling.

Mässor och event Industri Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.