Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Trapphustavlor skapar trivsel i Victoria Parks fastigheter

2019-10-09

Victoria Park AB är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med fokus på hyreslägenheter. I dag äger och förvaltar man över 16 000 lägenheter i 12 städer och växer kontinuerligt. Fokus ligger på hållbar förvaltning och att skapa trivsamma boendemiljöer där Ahlsell är en av bolagets leverantörer.

För Victoria Park är det viktigt att alla som bor i bolagets fastigheter inte bara trivs i sitt hem, utan även trivs och känner sig trygga i sin boendemiljö. Här kan små detaljer göra stor skillnad. Ett exempel är de snygga och funktionella trapphustavlor som Ahlsell kontinuerligt levererar till Victoria Parks fastighetsbestånd. Syftet med skyltarna är att göra det tydligare och lättare att hitta för dem som besöker eller bor i Victoria Parks bostadsområden, men tavlorna ska även utgöra ett trevligt inslag i boendemiljön.

- De enhetliga trapphustavlorna är en viktig del i vårt arbete att skapa en känsla av trygghet, bekvämlighet och igenkännande i våra bostadsområden, säger Mattias Olander, miljö- och inköpschef på Victoria Park.

Även om Ahlsell kanske inte är den första leverantör man tänker på när det kommer till trapphustavlor, så valde Victoria Park att ställa frågan om de kunde hjälpa till att ta fram ett förslag på en tavla i linje med Victoria Parks krav på design, funktion och kvalitet. Genom samarbetspartnern Swedsign hittade Ahlsell en tavla som uppfyllde dessa kriterier.

Enkelt beställningsförfarande och smidig logistik.

- Visst hade vi kunnat kontakta tillverkaren direkt, men Ahlsell har ett gigantiskt sortiment och vi köper redan mycket av dem. Dessutom tillhandahåller de ett enkelt beställningsförfarande och en smidig logistik. Eftersom de har många kunder kan de även pressa priset på ett annat sätt än vad vi kan göra, säger Mattias Olander.

Liten detalj som gör stor skillnad

Tavlorna kan tyckas vara en liten detalj, men ger ett stort lyft för trapphuset och bidrar till en snygg och prydlig helhet.

- Victoria Park är en lojal och viktig kund som verkligen insett fördelarna med Ahlsells bredd och allt vi kan hjälpa dem med. Jag uppskattar att vi har en kontinuerlig dialog och har fått deras förtroende att på olika sätt hjälpa dem i arbetet med att skapa trivsamma boendemiljöer, säger Mathias Neuchel, affärsutvecklare för Ahlsells fastighetskunder.

 

Mer läsning för dig intresserad av informationstavlor och skyltar

Tydlig skyltning skapar trygghet och trivsel
Kom ihåg att informera om det utökade rökförbudet

 

Fastighet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.