Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ta chansen att delta i Cykelvasan

2019-04-11

Nu laddar vi inför Vasaloppets sommaraktiviteter. En av dessa är Cykelvasan Öppet Spår som går av stapeln den 9 augusti. Nu ger vi dig chansen att cykla Vasaloppet utan att tävla! Vi har 5 startplatser vi gärna delar med oss av.

Det enda du behöver göra för att ha chansen att knipa en av de fem startplatserna är att motivera med max 50 ord varför just du ska få cykla Öppet Spår och skicka in din motivering till vasaloppet@ahlsell.se, märk mailet med "Tävling". * Du kan tävla från och med nu fram till och med den 30 april. Men varför vänta?!

Cykla Vasaloppet utan att tävla

Vi tror på att främja fysisk aktivitet och hälsa och att stärka lagandan inom branschen. Nu ger vi dig chansen att cykla Vasaloppet utan att tävla! Vi har 5 startplatser vi gärna delar med oss av.

Vill du cykla hela Vasaloppet, men slippa rekordjägare och trängsel? Cykelvasan Öppet Spår är hela Cykelvasan 90, fast utan uttalat tävlingsmoment. Starten går i Sälen och körs på 51,5 km skogsväg, 37 km grus och 5,5 km asfalt innan du når målet i Mora.

Loppet är en riktig utmaning, så förbered dig väl, stanna vid kontrollerna och kom ihåg att du endast tävlar mot dig själv.

Vasaloppet - en del av vårt hållbarhetsarbete

Som en del av vårt hållbarhetsarbete inledde vi ett samarbete med Vasaloppet 2017. För oss på Ahlsell är hållbarhet viktigt och vi driver aktivt denna fråga på flera plan. Dels i hur vi påverkar vår miljö, men också hur vi påverkar oss själva och våra anställda. Det här är en satsning på en mer hälsosam arbetsplats. Vi vill också göra det enklare att träffas i sunda miljöer och ser samarbetet som en bra plattform att möta både kunder och anställda inom Ahlsell.

 

* Vinsten tillfaller den person med bäst motivering. Juryns beslut kan ej överklagas. Jury: Ahlsells marknadskommunikationsavdelning. Endast ett tävlingsbidrag per person. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. För information om Ahlsells hantering av personuppgifter hänvisar vi till integritetspolicyn på ahlsell.se. Anställda hos Ahlsell eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

 

Mer läsning för dig

Ahlsells samarbete med Vasaloppet
Ahlsells hållbarhetsarbete

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.