Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ready to Install öppnar upp för nya möjligheter

2020-03-05

När Ahlsell lanserade konceptet ”Ready to Install” för 13 år sedan blev det snabbt omtyckt av installatörer som nu kunde köpa en komplett kyl- eller frysanläggning på ett enkelt och smidigt sätt. Nu uppdateras ”Ready to Install” med fler produkter som ligger rätt i tiden och öppnar upp för nya möjligheter.

Ahlsells koncept ”Ready to Install” är färdiga paket för kyl- och frysanläggningar där alla ingående komponenter är noga utvalda för att skapa en komplett och välfungerande anläggning. Nu uppdateras de omtyckta paketen med aggregat som har koldioxid som köldmedium, men den riktigt stora nyheten är att de nu även kommer med varvtalsstyrda aggregat.

Enkla, snabba och säkra paketlösningar

– ”Ready to Install” fick ett mycket positivt mottagande på marknaden när det lanserades år 2007. Nu har vi utvecklat konceptet för att möta våra kunders önskemål på enkla, snabba och säkra paketlösningar. En stor fördel är förstås att det mesta är lagerlagt och kan levereras redan dagen efter beställning, säger Håkan Lindqvist, marknadschef Ahlsell Refrigeration.

För de varvtalsstyrda aggregaten som ingår i ”Ready to Install” finns det lösningar med upp till fyra förångare per system som enkelt kan fördelas på olika effekter per förångare. Spannet är mycket brett, från 0,8 kW upp till 27,5 kW i kyleffekt.

Komplett dokumentation med varje paket

"Ready to Install" ligger uppe i Ahlsells webbutik och kan beställas med en enkel knapptryckning. Med varje paket följer en komplett dokumentation med drift- och skötselanvisningar, dimensionering av förångare, el- och flödesschema, produktblad och CE-dokument. Allt bekvämt samlat på en pdf att sätta in i anläggningspärmen.

– Det är en uppskattad detalj eftersom just dokumentationen kring en anläggning kan vara ganska tidskrävande, säger Håkan Lindqvist.

 

Fakta:

Effektområde CO2 kyl 4 modeller från 0,8kW- 9,6kW, frys, 2 modeller från 1,4kW- 6,4kW
Effektområde R449A kyl 23 modeller från 0,8kW-27,5kW, frys 9 modeller från 0,4kW- 12,1kW

 

Mer läsning om hur vi kan hjälpa dig med energieffektiva kylinstallationer

ProFroid Quiet CO2OL – bra för plånbok och planet
Storkök för stora och små med varvtalstyrda iCool aggregat från Area Cooling Solutions

Kyl Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.