Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ny supertålig bandtäckningsplåt från Tata Steel

2018-03-07

Bandtäckningsplåt är ett tidlöst, formbart och tåligt takmaterial som i händerna på en duktig plåtslagare förvandlas till ett vackert tak på alla slags byggnader. Nu introducerar vi bandtäckningsplåten Colorcoat® SDP 50 från Tata Steel som är tillverkad av varmförzinkat stål med en High Build Coating-yta som är hård och tålig mot repor och korrosion.

Ahlsells nya leverantör Tata Steel är en av Europas största ståltillverkare med ett stort utbud av produkter för byggindustrin, bland annat tak- och fasadprofil, takavvattning, beslag och tillbehör, högprofil samt sandwichpaneler.

- Inledningsvis omfattar samarbetet med Ahlsell vårt plåtslagerimaterial. Vår förhoppning är att vi även kommer att få möjlighet att leverera annat material framöver, säger Niklas Hägerklint, vd Tata Steel Sweden Byggsystem AB.

Hård yta, tålig mot repor och korrosion

Bandtäckningsplåten Colorcoat® SDP 50 är tillverkat av varmförzinkat stål med en High Build Coating-yta på 50 my, som är hård och tålig mot repor och korrosion. Plåten har en zinkviktklass på 350 g/m². Färgmässigt finns Colorcoat® SDP 50 HC i en palett som passar den nordiska stilen. Fasaden eller taket håller färgen år efter år och ytbeläggningarna har upp till 20 års garanti.

- Vi ser samarbetet med Ahlsell som en bra matchning av vårt material och Ahlsells logistik och nätverk av butiker. I slutändan kommer det kunden tillgodo som på ett både enkelt och smidigt sätt får tillgång till våra högkvalitativa produkter, avslutar Niklas Hägerklint.

Ventilation Isolering

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.